Jump to content

Oптичен тунинг за 98-01` A6

Recommended Posts

Ровил съм каде ли не из нета и неможах да намеря никъде само сам мъ сложил едни вежди,които доста го отвориха и му боядисах спира4ните апарати 4ервени. пробвах да сменя отзад сивата броня ама от С6-ца оба4е се оказа по-6ирока,доста при това ина4е мн щяха да му седят двата киунеца от С6 цата.Дайте ми идеи и сайтове !!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мене ми харесва и S6 и RS6 авант каква визия имат, но мисля че и панелите са различни:

cdd21a47.jpg

d31e5e56.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам много са красиви.МИ дам веждите на калниците са по издадени настрани по раздути.имаше едно горяло отпред във видин ама не станаха броните в смисъл сивите брони тия под основната ина4е основните са еднакви на моито и С6 цата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напоследък, нещата около body tuning parts в България са тръгнали на добре.

Ако мислиш да слагаш нещо, made in BG...препоръчвам ти Sigi !

ГАЛЕРИЯ...ЦЪК

41620_orig.jpg

Редактирано от Koneto
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега не се занимаваи с глупости!!!за мен тунинг на а6 си е малко срамна работа!!!може да се ползват само някои неща от С6 РС6 моделите, но не и повече !!

а такива брони от разни бг фирми ....!!!!с тая броня изглежда все едно е имала удар колата и за да се направи криво ляво ,са и сложили ЕВТИНА правена броня!!!! :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз не съм фен на Бг-тунинга не, че нещо ама малко "дебелопръсти" сме си. :dance: Или пък гледаме да минеме йофтинко знам ли.

Е тука има доста интересни неща разгледай го.

http://www.zender-tuning.com/audi_a6_auto_...ng_deutsch.html

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега не се занимаваи с глупости....а такива брони от разни бг фирми ....!!!!с тая броня изглежда все едно е имала удар колата и за да се направи криво ляво ,са и сложили ЕВТИНА правена броня!!!! :dance:

...браво Кольо, напълно съм съгласен с теб. Това ако е оптичен тунинг, малко епокс и гофрирана ламариница, дето се продава по всички боклукчийници тип "Тунинг", за по 2-3 лв. Не са способни да направят поне една решетка като хората.

Е на това казвам оптичен тунинг.

post-2606-1154511638_thumb.jpg

Редактирано от RossN
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз поддържам колегите които са против....

обикалях доста за старата ми кола и никъде нищо не ме грабна, даже нещо повече отвращава ме качеството....

А на А6....??????? Тънинг????? :dance:

В тази кола всичко е перфектно, няма как да го направиш по-добре!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не говорим, че за някои, тунинг е "риналка", влачеща се по земята. А къде е аеродинамиката? Абе кой ти гледа, нали си газар. За мен най-важното е колата ми да върви добре. От там на сетне, смятам че АУДИ са се погрижили достатъчно за външният и вид, без това да нарушава аеродинамичните и показатели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако искаш да правиш тунинг си купи А4 ето виж моето как изглежда без да е накичена с някви бг брони и др. идиотщини!!!някои части по него са оригинални с ТЮФ и един куп описания...!!!

накратко кво има по колата ;

броня КАТО/ на рс4 +халогени от А4 оригинални!!+ мрежа черна боядисана прахово/1год търсих пластмасова мрежа и не намерих! :dance:

решетка предна от рс4

прагове с4

споилер заден КАМЕИ натиска 60кг задницата по паспорт!!

мигли за фаровете КАМЕИ

ФАРОВЕ КРИСТАЛНИ/ТАШАК ПРОМ/

Сстопове ХЕЛА!!

И ТВА Е В ОБЩИ ЛИНИИ освен тва колата си е С пакет от вътре!!!

но за стоиката допринася спортното окачване!! :dance:

надявам се да ти се хареса! :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все искаме да се състезаваме с 200-300 много квалифицирани имженери и дизайнери, дето това им е работата. Повечето пъти се получава едно голяяяямо......нищо! Има и изключения де. Та в духа на майтапа, онзи дизайнер сигурно е бил на море у нас, и като е видял какво има тук си е сдъвкал дипломата от Лондон, поскачал е отгоре и, и бегом в KIA. :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако искаш да правиш тунинг си купи А4 ето виж моето как изглежда без да е накичена с някви бг брони и др. идиотщини!!!някои части по него са оригинални с ТЮФ и един куп описания...!!!

накратко кво има по колата ;

броня КАТО/ на рс4 +халогени от А4 оригинални!!+ мрежа черна боядисана прахово/1год търсих пластмасова мрежа и не намерих! :dance:

решетка предна от рс4

прагове с4

споилер заден КАМЕИ натиска 60кг задницата по паспорт!!

мигли за фаровете КАМЕИ

ФАРОВЕ КРИСТАЛНИ/ТАШАК ПРОМ/

Сстопове ХЕЛА!!

И ТВА Е В ОБЩИ ЛИНИИ освен тва колата си е С пакет от вътре!!!

но за стоиката допринася спортното окачване!! ;)

надявам се да ти се хареса! :rock:

Колата ти е страшна.Аз си мислех за броня предна и задна като на жълтото ауди отгоре.Но някои каза истината хах ще изглежда все едно е бита и са и сложени евтини брони да се замажат нещата(много си прав)!!.Та аз же4е съм и сложил вежди ама не са боядисани а пластамаса избеля щото умната ми глава реши да 4исти мухи4ки със спирт. :dance:(бтв 35 евро струват от риегер магазин в амберг- малко град4е на югоизто4ния край на германия :dance:) та си мислех да ги боядисам 4ерни веждите и да си намеря решетка за отпред като твоята и да е в цвета на веждите.Ше стане супер така ама ти твоята откаде си я намерил и в какво састояние.Готова за слагане или трябваше да я модифицираш за да стане по мярка ???И колко пари и има ли шанс и на мен да ми намериш :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми моята е оригинална от РС4 и от германия ми я донесоха 85 евро платих за нея!не съм я пипал тя си е стандартна за а4!!

абе има кво да и пипнеш по твооята ама не знам от бг от къде ще го вземеш!! :dance:но веждите трябва да са в цвета на колата!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eх,

както винаги скептично настроени!Евалата.

За жълтотo... правено е в Германия в B&B Tuning(студио спец. за WAG).

По стара българска традиция,същото тяло можеш да поръчаш вече и в БГ, :dance::dance::dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ли някъф шанс да питаш само дали ше могат и на мен да ми намерят от рс 6-ца ??

според мен капака е различен и няма как да взлезне решетката от рс6!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тая кола няма нужда от нищо друго освен, поне 18ц(RS6) броня от тук примерно-http://www.dietrich-tuning.de/detail.php?pid=755&car=Audi%20A6&brand=Audi , промени по окачването.....предполагам че и к-кт малки фланци няма да и се отразят зле.решетка без емблема и евентуално стопове-задулжително hella,in'pro или mhw..........мога да помогна за набавянето на някои от тези неща...в българия

пп-според мен външния вид на жълтата 6ца няма нищо общо с B&B

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тая кола няма нужда от нищо друго освен, поне 18ц(RS6) броня от тук примерно-http://www.dietrich-tuning.de/detail.php?pid=755&car=Audi%20A6&brand=Audi , промени по окачването.....предполагам че и к-кт малки фланци няма да и се отразят зле.решетка без емблема и евентуално стопове-задулжително hella,in'pro или mhw..........мога да помогна за набавянето на някои от тези неща...в българия

пп-според мен външния вид на жълтата 6ца няма нищо общо с B&B

Окс кои и за какви пари говориме.Аз фланци тарсих във видин ама оня остави 4е ми искаше 200 лв за комплект и то без болтове и само 4 мм :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Окс кои и за какви пари говориме.Аз фланци тарсих във видин ама оня остави 4е ми искаше 200 лв за комплект и то без болтове и само 4 мм :dance:

работя в магазин за такива неща....хубави неща :dance: джанти и фланци има всякакви,окачване и решетка също.за бронята и за стоповете ще проверя....фланците са около 120лв за 2бр(примерно 10-15-20мм)немски-FK и италянски-ISOTTA.ако наистина си решил да я направиш грамотна,ще се радвам да помогна с каквото мога...даже си ми и адаш :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

работя в магазин за такива неща....хубави неща :dance: джанти и фланци има всякакви,окачване и решетка също.за бронята и за стоповете ще проверя....фланците са около 120лв за 2бр(примерно 10-15-20мм)немски-FK и италянски-ISOTTA.ако наистина си решил да я направиш грамотна,ще се радвам да помогна с каквото мога...даже си ми и адаш :dance:

OK ето ми мейла.Напиши ми вси4ко колко струва по отделно- решетката..снимки, джанти ако може да заменя моите за някои втора употреба от а8 моите са 5 лъ4ите за А6 имаше подобни за а8 мисля.стопове не мисля да сменям щото има мн 4ервени неша по колата апаратите на спира4ките стоповете отвътре свети 4ервено и мисля да не ги пипам. Но за квото намериш ми пиши аз сега на 9 ти заминавам малко на море като се върна или може още там или още докато сам тук да разгледам какво си ми намерил :dance:)) и да преценя за кое ще ми стигнат пари да си взема>Благодаря предварително - мейл porsche_fan@abv.bg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...