stodi Публикувано 22 Май 2012 Доклад Share Публикувано 22 Май 2012 здравейте на всички ауди маниаци..трябва ми мнение за Audi A4 2.0tfsi 2007гвсичко за автомобила.. плюсове - минуси разход динамика скрити дефекти фабрични недостатъци и т.н..питам ви и се надявам да ми отговорите още тази вечер.. защото ми предстой покупка на същия модел а си нямам никаква представа от този автомобилнадявам се на компетентни мнения ..благодаря ви предварително!а утре снимки на автомобила Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sky Публикувано 22 Май 2012 Доклад Share Публикувано 22 Май 2012 Супер е двигателя. Добър избор си направил. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stodi Публикувано 22 Май 2012 Автор Доклад Share Публикувано 22 Май 2012 Супер е двигателя. Добър избор си направил.чудя се... дали ще е удачно да му сложа газов инжекцион.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibonass Публикувано 22 Май 2012 Доклад Share Публикувано 22 Май 2012 Питай колегата VIPER, той кара такава. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
brabusGTI Публикувано 22 Май 2012 Доклад Share Публикувано 22 Май 2012 TFSI + LPG + Bulgaria = PROBLEMS По темата. Според мен най-добрия бензинов мотор вграждан от ВАГ. Върви много приятно дори без последващи, тунинг, намеси. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stodi Публикувано 23 Май 2012 Автор Доклад Share Публикувано 23 Май 2012 така или иначе.. купих го вече... върви си доволно.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pav3l Публикувано 23 Май 2012 Доклад Share Публикувано 23 Май 2012 Е честито! Да си го караш със здраве и без непредвидени посещения в сервизите! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sky Публикувано 24 Май 2012 Доклад Share Публикувано 24 Май 2012 Честито. Чакаме снимки сега. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stodi Публикувано 25 Май 2012 Автор Доклад Share Публикувано 25 Май 2012 (Редактирано) ето ви няколко набързо в гаража че все забравям и се сетих в последния момент снощи ..а между другото.. немога да разбера някой неща на таблото..имам предвид бордовия комп. разхода ми е ясен май.. има некъв моментен и среден разход .. но другите неща не съм наясно..и при обслужването трябва ли да се зануляват и изчистват некви грешки и т.н. в специализиран сервиз сервиз ще сменям ремък.. ролки .. масло ..водна помпа...при приятел.. той има сервиз уж е наясно ..но все пак да питам Редактирано 25 Май 2012 от stodi Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ShoxXx Публикувано 25 Май 2012 Доклад Share Публикувано 25 Май 2012 Честито!И аз продавам моята кола и съм се запътил към А4 2.0Т, но в БГ екземплярите не ми харесват.Иначе за борда. Имаш 2 средни разхода. Единия ти е за деня т.е. от момента, в който запалиш колата, докато я караш. Другия ти е общ, от последното зануляване на борда. Същото ти е и с трип компютъра. Ако те дразнят и не можеш да се ориентираш, можеш да си влезеш в настройките и да си премахнеш единия, за да не ти пречи. От менюто можеш да правиш и мн други неща, като например да си настройваш при колко км/ч да те предупрежава, че превишаваш скоростта. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viper Публикувано 25 Май 2012 Доклад Share Публикувано 25 Май 2012 Честито Много добър избор си направилПожелавам ти много безаварийни километри.П.С. За газов инжекцион - не знам някой да го е правил, но ще е грехота да се съсипе колата,освен това без много ръчка - спокойно се прави около 7-7.5/100 разход (извънградско).Свалял съм и до 6.2 - 6.5, но иска много "премерено" каране, което мен лично ме изнервя... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stodi Публикувано 26 Май 2012 Автор Доклад Share Публикувано 26 Май 2012 добри впечатления като цяло имам.. но не особенни от към возия .. прекалено твърдо окачване поне според мен тъй като слязох от C- класа 2001г. и затова е възможно да ми се струва така..а за разхода.. поне от към комп. ми показва 8.. 8,5 но не я жаля.. далече съм от тия работи.. карам си по спортно винаги.. за газовия инжекцион попитах тук там и ми обясниха че спец. за тоя мотор не е желателно да се слага защото дюзите му били некъде не където трябва... не разбрах точно какво така или иначе бях уверен че ще има газаджий който с две ръце на сърцето ще кажат.. "няма проблеми.. става и ще върви перфектно " да...ама не..... и тотално се отказах да рискувам..а и разхода ми в момента ме задоволява напълно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ц Е Ц О Публикувано 26 Май 2012 Доклад Share Публикувано 26 Май 2012 Браво за отличният избор и прекрасен автомобил.2хБраво,че си се отказал от чесънповера Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niikoo_1 Публикувано 26 Май 2012 Доклад Share Публикувано 26 Май 2012 (Редактирано) добри впечатления като цяло имам.. но не особенни от към возия .. прекалено твърдо окачване поне според мен тъй като слязох от C- класа 2001г. и затова е възможно да ми се струва така..а за разхода.. поне от към комп. ми показва 8.. 8,5 но не я жаля.. далече съм от тия работи.. карам си по спортно винаги.. за газовия инжекцион попитах тук там и ми обясниха че спец. за тоя мотор не е желателно да се слага защото дюзите му били некъде не където трябва... не разбрах точно какво така или иначе бях уверен че ще има газаджий който с две ръце на сърцето ще кажат.. "няма проблеми.. става и ще върви перфектно " да...ама не..... и тотално се отказах да рискувам..а и разхода ми в момента ме задоволява напълно Дюзите са му в главата, а не на всмукателния колектор както при нормални иженциони.Отделно входящия колектор е пластмасов. Редактирано 26 Май 2012 от niikoo_1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ShoxXx Публикувано 26 Май 2012 Доклад Share Публикувано 26 Май 2012 Само да вметна, че не мога да си обясня как от VAG са решили да сложаш пластмасов колектор на турбо мотор, ама айде. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nRj_87 Публикувано 26 Май 2012 Доклад Share Публикувано 26 Май 2012 Колега ЧЕСТИТО и от мен за страхотния избор! Това ми е мечта,която мисля до 1-2 годинки да имам и аз Ще следя темата ти с удоволствие и надявам се някой ден да те видя из Пловдив Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RUM4U Публикувано 18 Септември 2012 Доклад Share Публикувано 18 Септември 2012 (Редактирано) Направо ме отказахте бях решил да взимам ауди А4 но след 2008ма или А5,бензин 2.0 или 1.8 и да сложа газов инжекцион...та какви може да са последствията от слагане на ГИ? И един въпрос относ Stodi колко ти харчи в града, и колко извън града със скорост около 130 140 ако си забелязал? Редактирано 18 Септември 2012 от RUM4U Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netizen Публикувано 18 Септември 2012 Доклад Share Публикувано 18 Септември 2012 Как стои въпроса със събирането на нагари около клапаните на (Т)FSI моторите? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RUM4U Публикувано 18 Септември 2012 Доклад Share Публикувано 18 Септември 2012 http://www.bluetronic.info/index.php?topic=servizi&itemid=Bluetronic_4x Намерих това дали ще е удачно да го монтирам на audi a4 2009g 2.0 TFSI ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stodi Публикувано 18 Септември 2012 Автор Доклад Share Публикувано 18 Септември 2012 http://www.bluetronic.info/index.php?topic=servizi&itemid=Bluetronic_4x Намерих това дали ще е удачно да го монтирам на audi a4 2009g 2.0 TFSI ?братле.. тук в Пловдив ми предложиха същото разхода на бензин бил 30% италиянски контролер уж .. там ги монтирали и нямало проблеми с дюзите за ТФСИ бях се навил почти... но не ми се щеше да съм 1вия .. ще изчакам да видя реакцийте на някой колега... ти ако монтираш пиши какви са ти впечатленията Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tmanolov26 Публикувано 18 Септември 2012 Доклад Share Публикувано 18 Септември 2012 Честито за прекрасната кола, колега! Направо е мечта. Возията на B7 наистина е твърда, но на самия автомобил му отива(лично мнение). Относно газта - колеги, карате аудита на по 4-5 години, знаеме им цените. Аз не мисля, че 8.5/100 разход би затруднил човек, който е извадил толкова пари за немска кола и е в час с разходите по такъв калибър автомобил. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mitsubishi galant Публикувано 18 Септември 2012 Доклад Share Публикувано 18 Септември 2012 И БРЦ имат уредби за тези мотори. Цената по спомен е около 2300... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RUM4U Публикувано 19 Септември 2012 Доклад Share Публикувано 19 Септември 2012 (Редактирано) Честито за прекрасната кола, колега! Направо е мечта. Возията на B7 наистина е твърда, но на самия автомобил му отива(лично мнение). Относно газта - колеги, карате аудита на по 4-5 години, знаеме им цените. Аз не мисля, че 8.5/100 разход би затруднил човек, който е извадил толкова пари за немска кола и е в час с разходите по такъв калибър автомобил. Разхода не ме притеснява в момента карам 307 което е 1.6 110кс и харчи 10л и малко в града просто неможе да се свали, а аудито 170кс харчи 8.5 просто супер, но все пак едно е да дадеш 1.30 за литър друго е да дадеш 2.70 Друго ми е чудно как 1.8 160кс харчи 9.9л, а 2.0 180кс му дават 9.0л и как двигател 2.0 ТФСИ 211кс пак му дават 9л градско.... и този разход на колегата ме учуди в сравнение с моята... Редактирано 19 Септември 2012 от RUM4U Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PESHO OT MARS Публикувано 19 Септември 2012 Доклад Share Публикувано 19 Септември 2012 http://www.bluetronic.info/index.php?topic=servizi&itemid=Bluetronic_4x Намерих това дали ще е удачно да го монтирам на audi a4 2009g 2.0 TFSI ?Блутрониците се славят като най-големите боклуци на нашия пазар. Изобщо не ти трябва да се набутваш с такъв. Те адски трудно си подкарват опцията дето я обещават за карбуратори и мех.инжекция та какво остава за толкова усложнена горивна система като TFSI.Ако се слага уредба на такъв автомобил се гледа Принс/Виале/БРЦ/Ланди и то не базовите модели. Макар че с малко мерак може да се сложи и от по читавите български които имат опция за работа с две горива едновременно. Но по-добре горе изброените. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RUM4U Публикувано 19 Септември 2012 Доклад Share Публикувано 19 Септември 2012 А какво ще кажете за ауди А5 5врати 2.0л чудя се много между ауди А4 и А5, някой мнение да има за 5тиците? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts