boksioraA84.2 Публикувано 29 Юли 2009 Доклад Share Публикувано 29 Юли 2009 Здравейте..Значи преди извесно време си купих въпросната колица. Взех я и почнаха някой проблеми като това че почна да ми свети лампата на маслото и водата колата започна да грее.. Купих си оригинални части ремъци,ролки,водна помпа,гарнитури и т.н смених маслото и лампите изгаснаха.. На другия ден сипвам бензин и гледам от доло вода.. Нова водна помпа и проблема се реши.. Ставам сутринта към 6-часа и тръгвам да свърша една работа паля и гледам отново датчика за водата свети.. Викам си 100% проблема е в него но решавам да отворя казанчето да видя какво става и найстина ми беше изгубила вода.. мислех си че не сме доляли и за това ми се беше изгубила,долях и продължавам паркирам я и след около 20 мин тръгвам да паля и неще да завърти даже,отварям багажника размърдвам клемите въртя и някак си запали и отзад от аспусите мъгла.. Викам си гарнитурата на някоя от главите.. Тръгвам и точно след 200-метра колата влиза в 120-градуса и пуши отзад бяло като за последно.. Гася и звъня на пътна помощ качваме я и направо в сервиза. Почва се лудото разглобяване и целия двигател на части оказва се че проблема не идва от гарнитурите (Reinz) продължаваме на доло и на 2-ри цилиндър на лявата глава разбираме че е набивана риза.. Гледаме на 3-ти цилиндър лека цепка в блока която като позатъркахме с шкурка се оказа не толкова лека и като се нагрее алумина явно от там беше сменила маслото и водата толкова злобно.... Намирам блок (Повечето ми искаха от 2500 до 3500 за оборудван блок.. Намерих един в Пазарджик на малко по-добра цена паля другата кола и го взимам,почна се едно лудо миене и всичко стана като чисто ново. Утре ще я палим и ще кажа как е но се надявам да няма проблеми.. Иначе навсякъде нови гарнитуру,съединения,шлаиф на главите,раздвижване миене и смазване на сякъде.. Двигателя свети а новия блок е много читав и дава яка компресия.. А и на стария блок на втори цилиндър където е набивана ризата е паднала циментацията и не е имал почти никаква компресия.. Купих си и веригите на разпределителните валове че мойте не бяха много добре.. Взел съм първо по-обикновенно масло да поработи и да поизчисти ако има нещо мотора 1-час и после да слагам хубвото.. За цени и т.н няма да коментирам който кара такава знае за какво става въпрос (говоря само за оригинални части) Другия проблем който имам е автоматика.. Не ми харесва удря такъв и на някоя от предавките тресе цялата кола и недай боже може и на скорости да отида.. Смених маслото и филтъра му но не се оправи.. Предишния собственик я е карал само без почти никаква подръжка.. Източихме 2.5 литра от скоростите а събират около 6-литра.. Може ли проблема с тресенето (прави го при 50-70км и понякога нагоре) да е софтоерен правих няколко пъти диагностика и изчистиха всичко но пак ще ходя спецялно за скоростите да видят.. Колата ми не е работила пълноценно на 8-цилиндъра и дали има вариант тресенето в по-ниските обороти да е идвало от мотора? Другото което искам е някой да ми каже колко излиза ремонт на предницата ако е правил и дали някой части като носачи и т.н дали могат да се рециклират? И сложно ли е смяната на диотчетата по врътките за парното и от къде мога да си взема?Колата е Ауди А8 4.2 куатро 98-година почти всички екстри,тъмно синя.Плаче за по-хубави джанти и леко затъмняване. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lion_Heart Публикувано 30 Юли 2009 Доклад Share Публикувано 30 Юли 2009 Не ти отговарям на въпросите,просто защото не съм наясно,но съжалявам,че си се натъкнал на толкова амортизиран и непотдържан екземпляр,само се надявам да си свършат работата качествено хората които я правят и да не се разочароваш от марката...успех! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vorsprung durch Technik 3 Публикувано 30 Юли 2009 Доклад Share Публикувано 30 Юли 2009 колега дано си го взел за 5000 лева,че така поне нема да те е яд,че ще си стъпи на цената Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Capone Публикувано 30 Юли 2009 Доклад Share Публикувано 30 Юли 2009 Леле, ебаси филма...... на половината от проблемите ти бих разкарал веднага тази кола и никога повече не бих погледнал същата. Дано, както каза колегата, поне си я взел за малко пари. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmm Публикувано 30 Юли 2009 Доклад Share Публикувано 30 Юли 2009 Колега, от България ли взе тази кола? Ако е автокъща напиши коя е. Баси мошенниците. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
andrey mitov Публикувано 30 Юли 2009 Доклад Share Публикувано 30 Юли 2009 колега, съжалявам за неприятностите, ама ти направо си се вкарал в сериозно приключение с тая кола. преди покупката не я ли провери малко? аз не съм специалист по ремонти и т.н. ама като си представя какви пари вадиш сега... дано поне се направи както требе , та да немаш ядове за в бъдеще. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 30 Юли 2009 Доклад Share Публикувано 30 Юли 2009 Колега, от България ли взе тази кола? Ако е автокъща напиши коя е. Баси мошенниците.Че моята беше ремонтирана след скъсан ангренаж в сервиза на известен вносител- 6 криви клапана (беше сваляна само едната глава!), 2 скъсани шпилки на единия изходящ колектор, изтръгната букса на датчика на хол- това беше състоянието на мотора като я купих Ама гаранционните автомобили още си ги правят там Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boksioraA84.2 Публикувано 30 Юли 2009 Автор Доклад Share Публикувано 30 Юли 2009 колега дано си го взел за 5000 лева,че така поне нема да те е яд,че ще си стъпи на ценатаДоста над 5000-лева е но важното е че ще я направя поне... :|В ауто датата я дават че може да се кара с масло 20/50 какво мислите? За лятото е добре но зимата ще е дебело ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
barelylegal Публикувано 30 Юли 2009 Доклад Share Публикувано 30 Юли 2009 Колега, направо евала за труда и времето което си отделил по колата явно си един истински фен на марката.Предницата на моита кола (незнам дали са еднакви поради разликата в двигателя), но определено не е евтина, но мога да ти кажа че Meile ли как там се казваше държат доста добри цени относно частите които ще са ти необходими, а качеството е добро, за масло определено 20W-50 не е твойто, ако те интересува мога да ти предложа даста по-добри варианти! Ако имаш интерес драсни едно ЛС.Поздрави!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NIKO Публикувано 30 Юли 2009 Доклад Share Публикувано 30 Юли 2009 (Редактирано) Боксьоре не знам дали си се набутал,или не,ама явно си от вида "добре поддържащи колите си" хора и ако някой ден я продаваш, следващия ще е сигурен че автомобилът му е бил гледан адекватно и с мерак.Дано запазиш и занапред тоя ентусиазъм .Така се прави ремонт,поне ще знаеш че механически тоя двигател след такъв рециклаж ще те надживее един вид! Редактирано 30 Юли 2009 от NIKO Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boksioraA84.2 Публикувано 30 Юли 2009 Автор Доклад Share Публикувано 30 Юли 2009 Боксьоре не знам дали си се набутал,или не,ама явно си от вида "добре поддържащи колите си" хора и ако някой ден я продаваш, следващия ще е сигурен че автомобилът му е бил гледан адекватно и с мерак.Дано запазиш и занапред тоя ентусиазъм .Така се прави ремонт,поне ще знаеш че механически тоя двигател след такъв рециклаж ще те надживее един вид!Значи мисля че хората който не си подържат колите и ги карат докато спрат не заслужават и най-скапания автомобил.. Днес запалихме колата първо с по-обикновенно масло,работи около 1-час и 30-мин. Имам проблем с виското (силикона) явно не работи защото климатичната перка я охлажда постоянно а той едва се върти.. Мотора работи много добре,още не съм го форсирал по-така но бързо се нервира до 3000-оборота.. При свалянето на мотора ми поизтече маслото от скоростите и сега като е на "P" чукат яко от доло,утре ще купя масло да се долее,ще сипя антифриз и ще проверя виското от къде да го взема.. Като цяло съм доволен. Всеки един детайл е измит и обезмаслен до съвършенство и с кеф вече да гледаш под капака.. Дано скоростите утре утихнат. Наредих преди малко цялата предница останаха само корите на двигателя но утре.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boksioraA84.2 Публикувано 30 Юли 2009 Автор Доклад Share Публикувано 30 Юли 2009 Колега, направо евала за труда и времето което си отделил по колата явно си един истински фен на марката.Предницата на моита кола (незнам дали са еднакви поради разликата в двигателя), но определено не е евтина, но мога да ти кажа че Meile ли как там се казваше държат доста добри цени относно частите които ще са ти необходими, а качеството е добро, за масло определено 20W-50 не е твойто, ако те интересува мога да ти предложа даста по-добри варианти! Ако имаш интерес драсни едно ЛС.Поздрави!!! Мерси колега за хубавите думи а мисля да покарам малко с това масълце а за натам ще видим.Иначе предницата другата седмица и т.н. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boksioraA84.2 Публикувано 31 Юли 2009 Автор Доклад Share Публикувано 31 Юли 2009 [quote name='ba Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boksioraA84.2 Публикувано 31 Юли 2009 Автор Доклад Share Публикувано 31 Юли 2009 Колега, направо евала за труда и времето което си отделил по колата явно си един истински фен на марката.Предницата на моита кола (незнам дали са еднакви поради разликата в двигателя), но определено не е евтина, но мога да ти кажа че Meile ли как там се казваше държат доста добри цени относно частите които ще са ти необходими, а качеството е добро, за масло определено 20W-50 не е твойто, ако те интересува мога да ти предложа даста по-добри варианти! Ако имаш интерес драсни едно ЛС.Поздрави!!! Мерси колега за хубавите думи ще имам на предвит. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sergeio Публикувано 1 Август 2009 Доклад Share Публикувано 1 Август 2009 Значи мисля че хората който не си подържат колите и ги карат докато спрат не заслужават и най-скапания автомобил.То на тези "хора" и живота им е такъв като поддръжката - СКАПАН! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
barelylegal Публикувано 12 Август 2009 Доклад Share Публикувано 12 Август 2009 Колега възкръсна ли ОСМАКА?Айде кажи какво става! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kpematop Публикувано 13 Август 2009 Доклад Share Публикувано 13 Август 2009 карай го с 10W40, 20w50 е много гъсто и е за по-топлите страни. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване