Ngoro Публикувано 21 Ноември 2010 Доклад Share Публикувано 21 Ноември 2010 Продължавам да не съм сигурен за раздела в който да пусна темата но ще опитам тук Предговор: Благодарности на Мишо за безкрайното търпение, че не ме уби с гаечен ключ и зарови в канала през последните 2 години. И основен идееен и трудов спонсор на проекта Благодарности на Спас (more) че беше банката за 'органи' в продължение на половин година и основен спонсор на части Благодарности на жената, че не ме изрита да си живея в гаража. Благодарности на децата че в трудните моменти ми подаваха инструментите и със правилни съвети - "абе ти сигурен ли си че кочината няма да падне от крика върху главата ти?" ми спасиха живота не веднъж Благодарности и на мене че след 2 години мотане най-накрая съм обратно в "ИГРАТА"! Начало: Имало едно време една кочина ... не, не звучи добре, да опитам пак отново Живял в едно далечно кралство един млад наперен но мързелив Авант (сега вече е по-добре) Сега ще ме апострофирате - млад, млад, колко да е млад ? Ами тази година стана пълнолетен (18 г. ) - наперен, наперен, колко да е наперен ? Ами няма челни удари, не е въртян по таван, специфично за всички кошници внесени и продадени в БГ в последните 10 години - мързелив, мързелив, колко да мързелив ? Като за 115 коня ABK, не обичаше да се раздава, въпреки 'чип'-а който качи чудовищните 7 коня Претърпя младежа нещастен случай и се наложи да му се прави байпас: Почнахме да си играем на "Дядо Ряпа Вади" за час и 15-тина минути лека-полека разфасовах броня, капак, радиатори, кабели и т.н. След това за 45 минути двигателя беше изваден от коша. Речено - Сторено След тази касапска операция трупа беше избутан в тревата да отлежи 2 години. През които в него се заселиха богомолки, 3 кошера на оси, амортисьорите и пружините бяха обвити от бръшлян. Само джанката която растеше под предния капак не успя да си пробие път към слънцето И така тази година в началото на лятото след като Мишо ми беше пуснал отдавна мухата за голфов ABF (16 винтила 150 коня ел. инжекция) се снабдих с един такъв, леко катерен по мантинели от колега от VW форума. След един ударен петък, започнахме работа в 23:30 и в събота, 06:30 след като вадих 2 пъти двигателя (щото съм много умен ) бяхме насадили новото сърце. Започна няколкомесечната битка с работата която ме затрупваше, мързела който ме беше обзел и 12-те варианта на ел-схеми от голф, венто, джета, пасат и какво ли още не които бях събрал. Поради малката подробност че двигателя го взех със инсталация нарязана на макарони и нямах никаква представа кое от къде идва и на къде отива. Лека-полека, след грешки и проби и наколко грешни 'замасявания' поради невслушване в съветите на Мишо, кочината биде разпалена! Вчера посети и граЦката баня П.С. сега ще задавате много въпроси. СЛед малко ще има детайлно описание какво сме навряли вътре с Мишо и какви проблеми сме имали и как сме ги решили. Съдържание: 1. Кола - ауди осемсе бе-чет'ри коНби Не е квадро за жалост. 2. Двигател - ABF от голф - вече съм маскиран голфаджия. Минах на другия бряг на рЮкътъ 3. Скорости - а сега де? Спасе, какво взех от теб от 5-так NG ? AXG ? помня само че са с 3:81 диференциял иначе предавателните числа на зъбчатките са 1:1 с тия на CCF-кутията. Търсих кутия CCE слагана на ABT само 92-ра, нооо се оказа много рядка кутия (имам такава на седана) 4. Електроника - половината от чаркалаците на АБК-то останаха да си ги ползвам защото са същите като на ABF-а 5. Спирачки - двубутални грилинг от 200-тицата дето е при Спас + 276 мм дупчени вентилирани Цимерман 6. Изходна генерация - понеже голфовия двигател е 'напреки' се наложи да ползвам изходящи колектори от ACE, пура вместо резонатор/катализатор от Ем-Комплект за пийсе ле'а, средни гърнета (2 броя) от 2.6 квадро. Крайно гърне от 2.6 квадро. 7. Акумулатора биде изрязан от мястото си и преместен отпред при левия фар както е на компетишъните 8. Казанчето за хидравликата пак от компетишън защото тръбите на оригиналдЪ-то не можеха да се закачат заради преместения акумулатор. 9. Радиаторче за охлаждане на хидравличната течност Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmm Публикувано 21 Ноември 2010 Доклад Share Публикувано 21 Ноември 2010 Имаш дар слово - другия път иди на почивка с него и напиши нещо в темата за пътешествията Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ngoro Публикувано 21 Ноември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 21 Ноември 2010 Първоначалната идея беше да го представя като рецепта за сготвяне на ястие, но после реших да е приказка Не ме питайте колко вдига, как набира и т.н само от седмица му давам газ и то само граЦко.Имаше няколко фалшиви "тревоги" защото не бях вързал оборотомера към бобината и светеше лампата на маслото но накрая като седнах да довърша инсталацията и лампата на таблото угасна...Тъпия миничек иска 2000 оборота за да премери високото налягане и ако е под 1.8-2.0 бара да запали лампата на таблото Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
opel_c20let Публикувано 21 Ноември 2010 Доклад Share Публикувано 21 Ноември 2010 Продължавам да не съм сигурен за раздела в който да пусна темата но ще опитам тук А защо не в "Моят тунинг проект" п.с.Браво за положените усилия! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ngoro Публикувано 21 Ноември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 21 Ноември 2010 Ми защото според мен не е точно тунинг Само да добавя:Маховика е от АБК-то защото пича от който взех голфовия двигател беше загубил неговия. Така и не разбрах дали маховика на ABF-а е по-тежък или лек от моя.съединителя си е моя от абк-тоСпирачните маркучи за предните двубутални грилинг апарати са задни спирачни маркучи от 80-тка с дискови спирачки старите (160мм) се оказаха къси, а пробвах оригиналните от двубуталните (310мм) те пък бяха мноого дълги и жулеха в гуматавсе още не съм намерил решение на опиращия дросел в предния капак освен че поизкривихме капакаимаше тук май един колега дето беше садил АБФ в Б3-йка та трябва той да помогне със жокер.Каретата и полуоските ги взех от спас от колата от която свалихме и кутията зашото са на 110 мм а моите от ABK-CCF кутия бяха на 100 мисля.бензиновата помпа е еднаква на абк и абф.другото лято ще изхвърля лайяната Диавия и ще сложа оригиналдЪ климатроник и тогава ще сложа и по-големия ACE воден радиатортам ше се наложи и смяна на предната греда кояото сега е квадратна алуминиева ламарина а на АЦЕ-то е тръба и е свалена по-нискоИска ми е и разпънка да сложа ама с това заваряване по коша и бомбетата нещо съм скептично настроен.За жалост заради преместването на акумулатора се наложи да се разделя с вебастото нямам място за него в коша вече Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
okops Публикувано 21 Ноември 2010 Доклад Share Публикувано 21 Ноември 2010 Колега, колко ти излезна ABF - а с инсталацията и ECU - то? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 21 Ноември 2010 Доклад Share Публикувано 21 Ноември 2010 (Редактирано) Иска ми е и разпънка да сложа ама с това заваряване по коша и бомбетата нещо съм скептично настроен.Ако пририташ за разпънка, драсни едно ЛС щом вече може да заковеш права тръба за начинанието Редактирано 21 Ноември 2010 от SinisteR Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ramdar Публикувано 21 Ноември 2010 Доклад Share Публикувано 21 Ноември 2010 Браво за положените усилия! Супер е,че един стар но добър автомобил няма да гние изоставен и забравен под някоя круша... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eic-idimitrov Публикувано 21 Ноември 2010 Доклад Share Публикувано 21 Ноември 2010 Ако пририташ за разпънка, драсни едно ЛС щом вече може да заковеш права тръба за начинанието Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ngoro Публикувано 22 Ноември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 22 Ноември 2010 не, всичко е ток и жици днес го разтърках малко по цариграЦко Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ken Публикувано 22 Ноември 2010 Доклад Share Публикувано 22 Ноември 2010 Евала Поздрави Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MK4 Публикувано 22 Ноември 2010 Доклад Share Публикувано 22 Ноември 2010 ABF-а е много читав мотор, много безаватийни от мене! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cornu©opia Публикувано 22 Ноември 2010 Доклад Share Публикувано 22 Ноември 2010 Турбо?Иначе не е интересно... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ngoro Публикувано 22 Ноември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 22 Ноември 2010 EEe не искам турбо.Иначе щях да насадя 1.8 Тръц.Ще си я шускам така атмосферка. Основно се раздавам на дълъг път.Пасове по 2к км на екс. Затова и искам по-опростена каруца че да не сдава багажа. Или ако сдаде с наличните части в багажника (litterredaudi го е виждал зареден до горе ) да се сглоби и продължи напред към светлото бъдеще.А и все пак ми отне 2+ години да сложа двигателя. Ако почна и турбина да садя, внуците ми най-рано ще го подкарат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 23 Ноември 2010 Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2010 Честито, Жорка...Много да го слушаш мотора, доволен ще останеш...Има някой жокери, които можеш да му приложиш по-натам...(ти вече мислиш за някой от тях)Само да не му слагаш някой конусен спортен филтър, щото Дигифанта не го харесва...имаше тук май един колега дето беше садил АБФ в Б3-йка та трябва той да помогне със жокер.Кой това!? Аз знам един, дето е сложил само инДжекцията от ABF пиши му на него...EEe не искам турбо.Иначе щях да насадя 1.8 Тръц.Той ABF-а си бега повече от тръца... Турбото не е чак такова приключение, квото го мислиш...Ноу-хау и хора с желание да го направят ще се намерят... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ngoro Публикувано 23 Ноември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2010 Кажи за филтъра, сега си джиткам по тръба без филтър че нищо не мога да събера отпред като завие маркуча,ще нащракам снимки че да се види.Дано не засмуче някоя жаба докато давам газ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 23 Ноември 2010 Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2010 Дай некоя снимка от дереджето в коша!?Не остана ли място за АБФ-ската филтърна кутия някъде!?Ако не, друга някаква кутия и панелен филтър...(кеф ти спортен, кеф ти туристически)Вариант за конус има, но трябва да го затвориш в нещо, да не е гол...Заради липсата на дебитомер, големия и по-свободен приток на въздух от един гол конус, не води до "добра" работа на мотора!(разбирай го както искаш)Тва го знаят батките-масони от фауве-то...Трябва да си чул/чел вече...Предпочита се ориг. кутия със някоя и друга дупчица по нея на правилни места... Може да импровизираш...Аз карам с конус, но е затворен в "ербокс" некъв измислен... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ngoro Публикувано 23 Ноември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2010 Обясни ми Мишо и имаме идея да преградим мястото на бившия филтър с тенеке че се напича яко там въздуха от колекторите.Иначе нито старата ABK кутия нито абф-ската се събират там вече ...Тръбата е обърната обратно на входящия поток в момента но си играйкат оборотите на ниски и се усещаСлед малко ще скокна да пощракам с фотоапарата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 25 Ноември 2010 Доклад Share Публикувано 25 Ноември 2010 снимки, батеееее..... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ngoro Публикувано 26 Ноември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 26 Ноември 2010 Днес, обещавам, че вчера правих поредното парче от инсталацията... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
HCOHCO Публикувано 30 Ноември 2010 Доклад Share Публикувано 30 Ноември 2010 Днес, обещавам, че вчера правих поредното парче от инсталацията...Много несериозен , айде че и мен скоро ме чака същата трансплантация на мотор. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 30 Ноември 2010 Доклад Share Публикувано 30 Ноември 2010 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ngoro Публикувано 9 Декември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 9 Декември 2010 Днес оправях кабеляци, светна и таблото и ламбдата работи като хората.Вече мога да се връзвам към ЕКУ-то. Дядо Коледа (Мишо) каза че ако слушам ще ми донесе чип на ABT с прекъсвач на 8000 оборота и някои и други благинки барнати по него ...Снимки утре. като падне снежеца щото няма да искам да пипам ледените инструменти да дооправям неща Сега инфо за оборотите и скоростта:100 - 2500110 - 2800120 - 3100130 - 3400140 - 3700скоростта е замерена по ГПС на тилифона ми. Оборотите са на око колкото ги виждам в момента на засичането +-100 може би.като се направя на врачка подозирам че нагоре оборотите би трябвало да са:150 - 4000160 - 4300170 - 4600180 - 4900190 - 5200200 - 5400210 - 5600220 - 5900230 - 6200като имам подозрения че към 2100 (5600) ще й свършат силиците.стартото АБК с CCF скорости на 160-170 беше вече на 5400.Сегашните са AXG от 5-так със същите предавателни числа но диференциал 3.88 вместо 4.11Толоз за днес. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 9 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 9 Декември 2010 Снимки утре.Баси, по- лесно голи снимки щеше да дадеш в сравнение с това колко ги бавиш тези на Франк Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 9 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 9 Декември 2010 ...чип на ABT с прекъсвач на 8000 оборота и някои и други благинки барнати по него ......като имам подозрения че към 2100 (5600) ще й свършат силиците.Така е, добре е чипа да не "мести" само прекъсвача!Затова нЕма да си мишкуваш после и ще разкажеш какви са другите жокерчета!?2100км/ч, признай си, че малко си завишил!? Според мен ще си ускорава до 6500 и ще те зарадва със повече км/ч...От опит ти го споделям(дет се вика) ...Голи снимки на какво(кой), бе Ивчо!?!? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване