Ivo_Dinkov Публикувано 22 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 22 Декември 2010 Продавам си колата- Ауди 100 2,6Е V6, трети собственик съм в БГ. Причини- искам S6 на платформа Ц4, макар, че засега не намирам читаво с ръчни корости, седан. Жената си е харесала Фабиа, така че, възможен бартер за:- S6 или - Fabia хетчбег поне 2000 г. с ръчни скорости, 1,9 TDI или 1,6 бензин без газЦЕНА: 6500лв, без абсолютно никакъв коментар. Не ми е спешна продажбата, както и все още тъна в съмнения заслужава ли си да продавам тази кола За протокола, да спомена, че съм инвестирал над 15 000лв през последните 3 години в автомобила.Няма проблеми да се води за оглед в сервиз по избор.Пробег: по километраж 313 000, 18 000 след ревизиране на мотора. Работят и дневния, и постоянния километражи.Като екстри има: - електрически огледала с подгряване - електрически люк- работещ безупречно и профилактиран преди 3 месеца - 4 електрически стъкла, всичките работещи - ABS- също наскоро профилактиран и сменен един датчик на предно дясно колело - фабрично вакумно централно заключване, вързано към алармата и комфорт модул, който не е вързан умишлено към алармата (с цел лятото да си оставям люка 1см повдигнат, но ако някой държи, въпрос на 1 кабел и 1 час работа е) - климатроник- с профилактиран изпарител, пренапълнен в началото на това лято с фреон съвместим с Р12! - фабрична Нокиа аудио- подготовка с 2 'пищялки' и 2 басови говорителя в предните врати и 2 двулентови говорителя с вградени усилватели на задната кора + купен от мен нов ЦД плейър Алпайн с подсветка, максимално близка до заводската подсветка на таблото, в гранция още няколко месеца, монтиран от Ваското1 - нов сгъваем ключ Хела с вградено дистанционно на алармата - алуминиеви джанти - 2 комплекта. Едните АТС с 4 еднакви летни гуми Гиславед Спийд 606, а другите- оригинални Ронал (олекотения модел) с 4 еднакви гуми Гиславед Юрофрост (ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК); летните са подготвени на ръка, после песъкоструени и прахово боядисани (капачки, ръчно шкурене бордове и готови) - накрайници от неръждаема стомана на ауспуха - преден и заден подлакътници + салон Рекаро, в безупречно състояние, нови маншони от естествена кожа на ръчната (+ дръжката и) и скоростния лост (ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК) - оригинални мокетени черни стелки, сменена е само шофьорската със същата, но не е ОЕМ- ска - фарове за мъгла - допълнителни уреди за температура и налягане на маслото и волтметър - антена, вградена над реотаните в задното стъкло - антена за ГСМ (останалата част от ГСМ инсталацията не беше пълна и я изхвърлих поради невъзможност да се възстанови до работещо положение) - парктроник, с ИР 4 датчика, вграден от мен допълнително, с дисплей, вграден в таблото, според мен стана 'като фабричен' монтажа (дисплей, датчици) - цвят металик, боята е на 18 месеца (причината за боята) - 'безшарнирни' чистачки Бош Аеротуин, ретрофит и напълно профилактирана механика на чистачките- рамена, оси, уплътнения - ски сак с надуване - оригинален спортен кожен волан еС лайн, от Ауди купе - 6 цилиндров V- образен двигател с мощност 150кс и обем 2600цм3, без газКолата е с пълно каско, еднократно платено в ДЗИ, до 05.06.2011, преглед до 06.04.2011 и годишна винетка. ГО за 2011- платено също.На практика съм ревизирал всеки един агрегат: - нови воден радиатор, този на парното, термостат, обезвъздушителен клапан на парното и клапа, регулираща според антифриза клапата за рециркулация (все слаби места на платформата Ц4 на Ауди). Снимка на разглобения салон при смяната. - ауспуси- подменени са вече изтърбушените от незнаен майстор катализатори с два нови, с метална пита, имат още 2-3 месеца от 24- месечната им гаранция, тампони на цялата генерация, ланда сонди- нови Бош - окачване- цялата предница- тампони, маншони, накрайници, амортисьори Кайаба и каквото още може да се смени по предницата + тампони на скоростната кутия. Единствено тампоните намотора не съм сменил, понеже бяха омекнали, но здрави, а ме наплашиха за много скъсани за нула време 'оригинални' нови тампони - спирачки- 4 нови диска, накладки, лагери отзад, предпазните ламаринки на дисковете, пълно рециклиране на задните спирачни апарати заради друг хроничен проблем- здържаща ръчна, нова спирачна течност - двигател- заради гадно тракане, което се оказа от крив клапан след прескочил няколко зъба ангренаж при предишния собственик, смених висчки клапани, водачи, гумички на клапаните, повдигачи, всички гарнитури + датчици за температура на антифриз (ЦЪК, ЦЪК) - запалителна система- рециклиран напълно алтернатор 120А Бош, нов акумулатор Баннер, нова бензинова помпа Пиербург, нов вакумрегулатор Бош, нови кабели Беру (ЦЪК), нови свещи НГК- всичките взети като ОЕМ- части за модела, естествено и нови филтри - стъкла, светлини- колата я купих с подменено заради камъче предно стъкло. Аз съм подменил дясното огледало с оригинално такова, подгряването на двете огледала работи перфектно, задното стъкло няма прекъснати реотани. Фаровете са Хела, почистени отвътре, с допълнителни релета - боя- заради малък инцидент, пребоядисах колата цялостно, смених лайсните с нови (ЦЪК)П.С. засега обявата я пускам само във форума с надеждата да попадне у някой, който да оцени какво взема П.С.2 Снимките са от Октомври и началото на Ноември, разликата в момента е, че колата е мръсна заради климатичнте особености и, че сменения заради придръпване горивен филтър е черен (МАНН), а не сив като на снимките. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gnaks Публикувано 22 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 22 Декември 2010 (Редактирано) Сори за спама ама... :blink: ЪП!!! Редактирано 22 Декември 2010 от Gnaks Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 22 Декември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 22 Декември 2010 Пропуснал съм- голямата забележка на колата е, че НЕ Е quattro.Табелките по нея са т.нар. оптичен куатро пакет Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dominator Публикувано 22 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 22 Декември 2010 Наистина една много много стойностна кола!Иво, върна ме преди 15-17 години, когато тези машини са излизали от завода... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
telsho Публикувано 24 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 24 Декември 2010 виждал съм гледани автомобили,ама като този не съм!евала ти правя човече,не си жалил средства.този който я вземе ще е късметлия.извинявай за спама,ама не се сдържах Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 25 Декември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 25 Декември 2010 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eic-idimitrov Публикувано 25 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 25 Декември 2010 Колата е страхотна , а след профилактиката от Иво е и като нова ! Бъдещият собственик ще бъде голям късметлия. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audi200V8 Публикувано 25 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 25 Декември 2010 Иво има С6 4.2 с ръчка,но е комби 5500лв. има външни забележки Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 25 Декември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 25 Декември 2010 Задължително седан искам ако е S6, 2.2T също е ОК Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 27 Декември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 27 Декември 2010 Само да напиша пак, че цената е окончателна.Единствения бонус, който мога да добавя е, че до края на годината към колата добавям и планираното претапициране на тавана (здрав е, просто искам да го направя от светъл в тъмно сив), т.е. претапицирането на тавана в тъмносив плат е за моя сметка.А относно коментари 'мобилето е пълно със 100- ци по 2500'- успех Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tani Публикувано 27 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 27 Декември 2010 Ъп за гледания автомобил на колегата Динков...маняшка работа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
http:// Публикувано 27 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 27 Декември 2010 ...А относно коментари 'мобилето е пълно със 100- ци по 2500'- успех Не знам кой ти го е казал това, но определено е прав! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibonass Публикувано 27 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 27 Декември 2010 (Редактирано) Еми купи си такава за 2500 да видим на колко ще ти дойде да я направиш като на колегата. Редактирано 27 Декември 2010 от gibonass Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexvan Публикувано 27 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 27 Декември 2010 Еми купи си такава за 2500 да видим на колко ще ти дойде да я направиш като на колегата.Ще му легне към то 16-17 000лв :) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 27 Декември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 27 Декември 2010 Не знам кой ти го е казал това, но определено е прав! Не насилвам никой да я купува. Жената си е харесала модел кола, ако не намеря скоро читаво С6, ще си карам антиката, а тя ще има нова стара кола Обади се желаещ, пробва да се пазари, обясних му как съм дал почти 300лв само за ГО онзи ден, как ще сложа след 30- 40 дни и винетка за 68лв, накарах го да сметне двата комплекта джанти с гуми само колко пари са. Да ги извади от обявената цена и да прецени скъпо ли му е. Питах го защо въобще ми звъни, а не ходи да си купи директно от евтините.Не ми каза Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dr.f!ngers Публикувано 28 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 28 Декември 2010 Колега - продаваш един прекрасен автомобил!Дано новият собственник я гледа също толкова добре колкото ти се грижиш за нея Успех при продажбата ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 31 Декември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 31 Декември 2010 Понеже се е видяло, че читава еС- ка няма да се намери, към възможния бартер добавям и D2 3.7/4.2, ръчни скорости, без газ.За бартера няма проблем да има доплащане от моя страна Две малки допълнения, направени от наблюдателен колега: - пропуснал съм, че шефьорската седалка има и надуване - прекъсвача на плафона на предния капак на едната снимка (над сервото, със зелено кабелче) е този от алармата, но вече е сменен с фабричния (нов, оригинален, с ново маншонче)Ето и още няколко снимки, понеже някой ми писа на ЛС да сложа на предницата, че изглеждала крива Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubsan Публикувано 31 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 31 Декември 2010 Ъп , за хубавата колица.Мойта как ти се струва Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 31 Декември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 31 Декември 2010 Твоята :lol: Само помня, че беше автомат или се бъркам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubsan Публикувано 31 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 31 Декември 2010 (Редактирано) автомат е,иначе бих ти предложил бартер Редактирано 31 Декември 2010 от bubsan Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 31 Декември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 31 Декември 2010 Нека постои още 2-3 седмици обявата, после ще видим- много се плаша от подръжката на автомата (финансово), жената пък след като е получила фобиа от допотопния автомат на 124- ката на баща и (тръгвала е сама на светофари), не смее да кара автомати.Но както казах, ще обсъдим на семеен съвет и догодина ще ти пиша какво съм решил.Весело посрещане на 2011- та Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DAKINE Публикувано 3 Януари 2011 Доклад Share Публикувано 3 Януари 2011 Иво какво ще кажеш за бартер за мойта.Знам че не е в листа с желанията ти ,но все пак може и да размислиш.http://prikachi.com/images/280/2777280h.jpghttp://prikachi.com/images/919/2821919w.jpghttp://prikachi.com/images/928/2821928A.jpghttp://prikachi.com/images/258/2777258o.jpghttp://prikachi.com/images/282/2777282F.jpg имам и клипче Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 4 Януари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 4 Януари 2011 Жената да я види довечера дали и харесва, аз определено искам S4/S6 или D2. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 5 Януари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 5 Януари 2011 Не я иска жената, голяма и била Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
didoya Публикувано 5 Януари 2011 Доклад Share Публикувано 5 Януари 2011 Доживяхме и тази темаИво Динков да си продава красавицата.Само едно мога да кажа - колата е уникално гледана, в състояние без нито една забележка, а собственика - перфекционистИво, успех с намирането на това, което търсиш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване