Jump to content

grishitu

Members
  • Мнения

    56
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от grishitu

  1. При мен температурата за маслото не се движи изобщо, при ремонт на генератора, майстора каза че кабела се е откачил от датчика и затова не показвал. При тест също не реагират и двете стрелки. Имам табло каквото търсиш, ако искаш ми пиши. Гърми в ауспиуха от богата смес или незатварящ клапан. Когато съм махал акумулатора за по дълго първото палене и при мен е било съпроводено с нещо подобно, но след това се оправя.
  2. Като ги изключиш ще вдигне малко оборотите, ще върви една идея по-вече и ще харчи като змей, пробвал съм. Ще се радвам и други собственици да се включат и да споделят нещо ако знаят.
  3. Не мога да кажа със сигурност, имам други които така и не смених за пробата, но ми е минавало през акъла. Работата на мотора как е, на ГАЗ или на Бензин гледаш стойностите?
  4. При мен е същото положение, но така и не съм намерил решение. Самия двигател не ми прави впечатление да работи неправилно или да има претрисане.
  5. При мен след смяната на гарнитурите изкара 1000км и пак текнаха. За късмет след ПТП ми се наложи да търся фарове, но не намерих преди фейс-а и затова оправих мойте, като забърсах стъклата и смених лупите с биксенон. Сега нощното каране не е такава мъка, старите лупи бяха изгорели.
  6. Искаш да кажеш че не се свързва с двигателя ли, и при мен е така само че 2,4 бензин(записвам се)? Иначе можеш да провериш бушона или ако си сменял радиото, има разни теми по този въпрос.
  7. Mоя двигателя е 2,4 и с 5w40 Fuchs titan gt1 гореше по около литър на 1000км. сега съм с 10W40 от Лилд (за проба) и за 5000км. съм долял 1,5 л. Преди пушеше и миришеше на масло като слизам по дълго надолнище, като спра и пушека ме изпреварваше. При следващата смяна ще пробвам друго масло, но какво още незнам.
  8. С какво масло караш?
  9. Предполагам си чел тази тема: Гледам че по този номер 078 105 266 M го дават за 2,4;2,6;2,8 двигатели, маховика. А, той е с 8 отвора за закрепване към коляновия вал, а от АЦЕ е с 6 отвора и трябва да се разстърже на 240мм.
  10. Оствен че релето за мигачите е там, и това за аварийните е там. В един корпус са поместени 2 релета. Ако евентуално го оправиш сега след време ще имаш пак същия проблем.
  11. За да тегли еднакво в целия диапазон на обороти, грубо казано. Под казанчето мисля, че се намираше вакуумния резервоар.
  12. Темата поне за мен е интересна и следя. Продължавай с инфото.
  13. Това с извкърлянето на водата и аз го подозирах в началото като сложих газ на автомобила, нямах възможност да долея по средата м/у мин и мах. След това налях малко над мах. за да има евентуално за обезвъздушаване, но след второто доливане и спадане спрях да му се вталявам. Губи се рядко и от веднъж, доливам и карам, ако го гори ще е постоянно по малко.
  14. И при мен е същото положение, само че несъм забелязал интервала от време в което губи антифриза, но го губи. Периодично проверявам и в един момент ХОП дръпнало около 200мл. Карам основно в града и малко м/у селско. Под колата няма течове и като отворя капака на загрял мотор не мирише на антифриз.
  15. A с 10W40 неможе ли да се смени? Аз съм с 5W40 и също го гори, в аутодата дават да се ползва 10W40 и мисля да видя с него как ще е. Моя е също 2,4 само че 165к.с.
  16. grishitu

    A6 c5 2.8 quatro kompressor

    От чисто любопитство, тук няма ли от къде да се намери, че чак от щатите? Би ли качил някоя снимка двигателя? Хубав ден.
  17. Напиши и ти твоето, прави ли ти някакви проблеми или просто питаш?
  18. При мен са на 2мм. и делта Р 1250 само на предно, разход смесено 14/100.
  19. Нека всеки който пише, че му гори масло да напише и на какво разстояние се кара колата.
  20. И аз съм с 5В40, и си доливам предоволно. За около 1000 км. градско каране доливам около 300-400мл., кара се сутрин и вечер. На дълго 1000 км. не гори нищо при различни режими на натоварване, маслото го меря винаги сутрин и гледам да не е на минимума, маслото ми е Fuchs Titan GT1.
  21. Здравейте, от давна несъм писал само наливане и каране, но между времено се опитвах да разбера защо немога да свържа ЕЦУ-то с ВЦДС. Оказа, се че има проблем дали в кабела дали в софта неразбрах, но загубих много време в четене на какви ли не неща докато не го пратих в Склад66 където ми го ремонтираха. Сега успявам да свържа само километража с лаптопа, в процес да търсене съм на няколко отговора. Сигнала от ЕЦУ-то(кабела, К-линия) минава ли през километража и тогава да отива в ОБД буксата? Има ли някой с ЕЛСАУИН за да ми помогне с окабеляването на ламбда сондите и по конкретно какви стойности трябва да дават при измерване с мултицет? Изчаквам малко да се затопли и ще погледна дали от буксите който влизат в километража няма отрязани кабели, защото не ми работи и показанието на температурата за маслото. Хубав ден.
  22. grishitu

    VAG-COM

    А, чрез добавяне на лейбъл файлове немогат ли да се добавят евентуално липсващи кодове на двигатели и табла?
  23. Можели номер и цена на бензиновите дюзи? Трябват ми за 2,4.
  24. Здравей, имаш ли бензинови дюзи за Ауди 2,4 30 клапана, 97-2005г., ако може номер и цена? п.п. Ставали и от 2,6 и 2,8
×
×
  • Create New...