Jump to content

milen_sl

Members
  • Мнения

    304
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от milen_sl

  1. http://www.peter.and.bilyana.net/index.php/2011/10/20/nay-dobrite-zimni-gumi-za-20112012/
  2. Тази красота не я видях. Както и на Pitbull А4. То А4 изобщо нямаше. С едно 0.5л шишенце с вода охлаждаха кулери, на Поршето и на нЕкои други. Пилота на Поршето спомена, че не загрявал гумите добре и на 60ft. дава слаби времена. Имаше и над 2 сек. Но го коригира това.
  3. По регистрация "СА....." Х6 "М" vs Audi RS3. Няколко старта. 12+ и двете като RS3-ката.... пада всеки път. С малко, но пада. Ама пък е много красива Сливенското Ауди 90 го точкова това RS3. Едно сиво Митцубиши лансър така да се каже, доста понавървява, както и на Рибата Хондата. Тоя е вечно ухилен и тая "първа"...абе не гръмне ли 3-4 пъти не сменя. Масово 60 ft за 2.2-2.5 сек. Поршето, жълтото BMW, Ауди 90 - редовно 1,7-18хх. Много стартове имаше. На "чипика" колата си стоеше паркирана....май не се пуска или поне не съм видял. Трабанта е тук. Едно ...много е трудно да се каже, че е Пежо 106...с "някакъв" двигател в/у задния мост. Ifidik tuning с Голф 3-ка дизел....орязан.
  4. Не е. Николай "дава" 11.2хх. Иначе 10-ки... Порше-то - 10.8xx. И BMW-то , т'ва жълтото. 10,4хх И "Келеша"...10.9хх. Като се пускаха с жълтото BMW.
  5. 6 степенна, ръчна скоростна кутия, свалена от А4, 2.5TDI, предно, 98 г. Има шум(ове) в кутията. За части 200 лв. Милен. тел: 0887 807 666
  6. Малко не е точно по темата,но...... Има мобилна камера някъде в участъка след табелата "Сливен". Нямам идея, къде се паркират точно, но снимките които видях са по посока Ямбол-Сливен. Предполагам за 7 и 8 май, ще са там. В този участък има много места, където може да се скрият. Съвет: спазвайте ограничението, отивайки и връщайки се от пистата.
  7. Няма да стане. Дано ама.... Предлагам: 1.Стругар - втулка 2.Бормашина - перпендикулярен отвор(на новата метална втулка) с "фи" за най-малкия стопорен винт, който можеш да намериш. 3.Метчик - резбичка на "горния" отвор за стопорен винт. 4.Заварчик - да свърже (с една капка) планката (съществуващата или нова) с новата метална втулка. 5.Монтаж и това всичкото за .....една тъпня Като го правихме с един приятел в неговата работилница изобщо не ми изглеждаше толкова ангажиращо и т.н. за разлика от сега, като го пиша. Но пък повече от година......няма грижи. Вероятно има и по-добри варианти
  8. Те точно така спират, като се натоварят моторите. Някой дето разбира от "ток" може да ти обясни..... На ел.стъклата пак няма датчици (ако не се лъжа)за крайни положения, ама и те спират. Какъв начин измисли ? И като ги направиш, трябва да се влезе в сервизен режим, и да се инициализират всички клапи. Обаче нямам спомен как точно ставаше. Виж ако Radi_b4 си пази записките........може да ти прати инструкции.
  9. Явно си прав, че като чета за разхода на газ извънградско на АБК или АБТ......за да го постигна с моето NEвърви.... То няма да мога да вдигна такава скорост...че да направя разход от 10-11/100....газ. Около 8.5....ама какво значение има, поне един + да имат спрямо "по-новите"
  10. За клапите.. Проблема е следня: моторчето предава движението на клапата посредством една "планка", която има 2 отвора. Единия отвор е за захващане на "рамото" към клапата. Другия отвор ти е проблема. Понеже планката е от ламарина с дебелина (по спомен) 1 мм, за да може да се монтира към оста на моторчето са набили една пластамсова втулка. С вътрешни шлици. А оста на моторчето е с външни шлици. И така се предава движението. Само, че с времето се сцепва, спуква и т.н. пластамсовата втулка, от което се "разтваря" малко, но достатъчно за да започне да превърта в нея оста на моторчето. Като по този начин се износват и без това малките и пластмасови шлици на втулката. Ефекта е такъв, че оста на моторчето се завърта и в някой момент вземе, че зацепи с втулката и ти премести клапата. Или пък не зацепва изобщо. Няма датчици за крайни положения на клапите и моторите спират, като "видят зор"...т.е. в крайни положения на клапите. Само че модула който "смята" движението на клапите по време на работа, няма как да си инициализира клапите, щото те не се движат.Поради тази причина ти се струва, че прави каквото си иска и не ти "слуша" командите. Мисля, че са 3 мотора. Т.е. 4-ри, ама този за клапата за външния въздух има до него лесен достъп. Та до тези мотори за управление на клапите за насочване на въздуха се стига без да се сваля таблото (щото аз моето го свалях....) Можеш да извадиш въпросните "планки" и да измислиш решение. С лепило нестава, че са от гадна "пластамаса", която не се лепи с нищо или почти с нищо.
  11. Това, което вече си взел е правилният избор. Относно другите варианти....ами от възможно най-ниския клас лазерни принтери.....всички са ...пръчки, вкл. и НР. И всички са направени "за продаване...не за ползване". Хубавото с този е, че има качествен тонер и с правилно зареждане получаваш... много добро качество.......Като за най-еФтиния лазерен принтер на марката.
  12. 153 x 1.15 = 175.95 ( 120 лв. с ДДС 20% = 120 / 1.2(20% ДДС) = 100 лв. без ДДС и 20 лв. ДДС или 100лв. х 1.2(20%ДДС) = 120 лв. 153 х 1,15( % загуби) = 175.95 коне на вала Дали е верно.....ми мойта сметка като става въпрос за ДДС и левове излиза......надявам се и тука да е верна.
  13. На 5-та, 4 200 оборота = 180 км/ч по километража. Не знам кода й, ма дали пък не е за дизел ?
  14. При LG не е така. Сигнала през скарт влиза в Тв-то и от там към киното тръгва звука. При мен е през друг скарт и вход на киното AV. (май не съм пробвал през HDMI от ТВ към киното) Така, че не би трябвало да е от Булсат-а.
  15. Samsung ML1640 миже и да намериш. От това по-малък и лазарен......пък и е черен. Xerox 3117 може да намериш в някое Метро. Същата пръчка е като Samsung-a 1640, но и от флашване не се нуждае. Цената и на двата е 100+. Касетите се зареждат 4 до 5 пъти и нагоре. Верно са стартови, тези които са в принтера и изкарват макс 1000 копия, но при качествено зареждане тези касети и повече от 5 пъти ще изкарат. А и 25 лв. за зареждане...ми к'во му плащаш. Само внимавай с naj-новите модели на Samsung.
  16. Добре ли се представи ? 2.2 от Ауди 200 знам, че е мотора. Ходил е скоро при Келеша да го донастройват и не знам дали е вярно, но тръгвал с минимално буксуване. Миналото лято се запознах със собственика й, и тогава се чудеше колко ще изкара кутията, че била тази от 90-ката. Тогава спомена нещо за около 250 к.с. "Цивилната" му е NM.
  17. Сливен - Плевен - Сливен отиване = 9/100 л газ от Шел връщане = 8.5 / 100л. газ Лук Ойл 3-ма в колата, под 130 (по километраж) само в населени места ( с ограниченията) и където не "позволява" пътя или трафика. 195/60/15 зимни. От това по-нормален разход за мен - здраве му кажи.
  18. Имам LH 5000 и ТВ сигнала идва от БулсатКом. Ами под 3 м не е добре, над 4 м пък субтитрите вече се смаляват. За full HD, еее там е друга работа и то при 720р. USB DiVx плеара е идеален и си чете субтитри, за разлика от Philips или Sony, да речем. А за големината - вземай по-големия размер. С качествени кабели (например Hama gold).Било по-добре от "обикновенните", казват.
  19. Мамка му й прасе, в София всичко има Разглобих една камара р.управляеми колички и един фотоапарат за да намеря колелце(подходящо) Накрая от едно DVD си намерих и то 2 бр. А било толкоз лесно и еФтино, ама.......
  20. Извинявам се на автора на темата и на почти всички(без мен), които са му отговирили точно на въпроса. Извинявам се за горния пост, който изобщо не е по темата.
  21. milen_sl

    Проблем

    1 .Предварително се извинявам, ама ако е възможно по-подробно да ме "светнеш", относно вилицата. И начина й на изплзване за свалянето на стрелките. 2.Скапа се з.колело което движи клиометража и в момента пробвам с 2 различни з.к. да оправя проблема. Мисля (нищо, че е сложен процес), че успявам, но ако можех да сваля стрелката, то щеше да ми е в пъти по лесно да разглобя и огледам цялостно механизма. 3. Ако успея успешно да отстраня проблема със з.колело за километража, ще дам повече инфо от какво и как (ако разбира се има хора с проблем, като моя)
  22. Предварително се извинявам, но не мога да намеря темата със снимковия материал за свалянето на таблото на В3 Помощ. Всъщност вече го свалих, заради моторчетата на клапите на "климатриника" Диа"р"иа, ама въздуховода покрай радиаторчето нещо... Благодаря предварително и още веднъж, сори за намесата в темата на колегата. Намерих я. То трябвало и да се гледа и търси по-внимателно, ама....
  23. 140 - малко са. В смисъл нормална скорост е това за между селските(според мен), а на магистралата + И може 200 км/ч( по километраж ). Над 5 500 са оборотите.
  24. Нови повдигачи, гумички, водачи + една "камара" гарнитури, "профилактика" на глава + труд(майстор) = 450 лв. И айде още 300 000 км.
  25. А Шо не 'фанеш да си завреш нейде разните работи,Ако на аватара е твоя снимка е бая разбирателно шо си толко тъп. Няколко човека ти обръщат внимание на тъпите въпроси с линкове и инфо, ма то как да са сетиш? Тряа и мислене. ма то е сложен процес, който не се отдава на всеки.
×
×
  • Create New...