Jump to content

FSH

Members
  • Мнения

    155
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от FSH

  1. FSH

    2.6 G28 Speed sensor

    Явно не си ме разбрал, колега, за него говорех, датчика на разпеделителния вал, това е именно датчика на хол, отзад на банк 2, под спирачната помпа. За него говорех нагоре. Проверете захранването му, когато липсва, проблемът е в ЕКУ то, не му го подава. Или самия датчик е заминал. Както казах, често се случва да записва грешка за датчик колянов вал, но да е заминал именно датчика на хол.
  2. FSH

    2.6 G28 Speed sensor

    Колега, излиза тази грешка, но проблема е в датчика на хол на банк 2 (хелата не е особено умна). Намира се на главата на банк 2 (шофьорската, противоположно на страната на ангренажния ремък). Често срещан проблем е повреда в същата тази хела (ЕКУ то), като не подава напрежение на датчика. Замерете дали идва захранване на датчика и ако има такова, значи датчика на хол е заминал. Минал съм по този път на 2 АВС та с идентични на тези проблеми.
  3. Питай го за ве шест дизели него ...
  4. Не е страшно ве, ше пусне фийдбек, после. Като се изгаси колата обаче, продължава да работи, което според мен не бива да е така. Със сигурност има някаква драма с CAN коминикацията това.
  5. Кажи му и що се чупят поне, което е по-важно да се знае. Като я чуеш да бучи при заключване или отключване, значи дърпа въздух от някъде и перката върти продължително във високи обороти. А като е библейски стара и се пръска. Мога да допълня и да те развеселя и теб, ма няма, ще мине някой латентен да зачисти.
  6. FSH

    2.5tdi +360hp

    Некой от колегите му по занаят го ... краднал?
  7. FSH

    2.5tdi +360hp

    БХАХАХАХ Неговият настоящ кошмар нощем!
  8. Колко пари слагаш в подкрепа на тези твърдения?
  9. Това повеждане чаках... Ако ще наливам, избирам 300 пъти тръц. С едни дюзи на стойност около 200 лева, едно турбо за около 600 лева, с колектор, едни биели с биелни и основни лагери с ремап, не повече около 800 лева и този тръц ще бъде 8 пъти по-приятен за каране от шестак, ревизиран за половината пари. Кое точно като наливане в шестак ще ми даде подобно удоволствие? Сметнете само ревизия на главите, при шестака се обслужват две. Повече сегменти, повече биелни и основни лагери, повече свещи с бобини, повече литри масло ако щете. По-малко място под капака, повече греене, следователно износване. Като добавим и тежестта на моста, нещата отиват силно в полето на тръца. Тааа... П.П. биелите не влизат в сметката ми, грешка.
  10. С цената на какво, обаче...небезизвестен факт е колко страдат турбините на този мотор от жегата, а има абсолютно всички недостатъци на 2.8 30 V. Иначе, да, ако е читав, върви.
  11. В един да речем малко по-съвременен тръц, от началото на 2000 г например, освен турбото и обтегача на веригите, друго са стотинки. Ангренажен комплект с водна помпа 300 лева. При шестака толкова искат да свалят маската само.
  12. Именно. Даже нещо повече - не дали е преебавка, а колко точно е преебавка.
  13. Защото е бензиновия душегуб при шестаците на ауди, който харчи като луд, гори масло в съотношение 2 към 1 гориво/масло, пука глави, яде валове, съсипва обтегачи на вериги същевременно, както всички останали 6 ци при ауди от тия години, не предлага нещо впечатляващо срещу тия недостатъци.
  14. Не той е пуснал темата, човек, ползвай очилата!
  15. А плюс на бобината изобщо идва ли? Тя е с букса с три проводника. По спомен, средния е управляващ, двата крайни кабела, на буксата трябва да дават 12 волта напрежение при контакт постоянно. Средния подава управляващ сигнал при завъртане на делкото в правилната позиция. С други думи, ако предпазителите са здрави, търси проблема или в бобината, която е заедно с комутатора на този модел, или в датчика на хол - намира се в делкото. Такава ли е бобината на колата?
  16. Мда, вицът за Лазар още е актуален. Каква е цената на тези системи, които предлагате всъщност, в това число включен монтаж и гаранция?
  17. На мен ми прилича повече на проблем с налягане или температура на "газовото".
  18. Кажи също така какво е мнението на тоя Радо за теб?! Ще е забавно на зрителите. Ако е да ти хвали голфове, цена няма. А ако имаш тревисто зелена жигула, ще ти дръпне лекциика за цигарите и как те са виновни за нещастното му детство. Не се занимавай с глупости, обърни се към Елбатронците, търси Стефан и момчето ще ти реши проблема. Там е със записване, но както знаеш, кадърните майстори винаги са така. Между другото, мисля, че вече сервизът им се премести в Лозен, когато последно правих климатика при тях, бяха на етап пренасяне.
  19. Да пази господ. Тоя energy или иначе казано Радостин Велчев е... язък, че носи идентична с твоята фамилия, Веско.
  20. FSH

    2.5tdi +360hp

    Дизелов хибрид не е лоша идея.
  21. FSH

    1,4 16В не иска да запали

    Казва се клеморед, колега, от клема. Дано са ти поставили от приличен производител, защото евтините клемореди по 10 тина лева, обикновено приключват житейския път след около година.
  22. FSH

    2.5tdi +360hp

    Ако е на зор работата, не му помагай, да стане по - бързо. :D
×
×
  • Create New...