Jump to content

Tunder

Members
  • Мнения

    97
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Tunder

  • Рожден ден 7.11.1979

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B5 1.9TDI

Контакти

  • Website URL
    http://www.maximumkeyservice.com
  • ICQ
    0
  • Skype
    maximum_key_service

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia
  • Интереси
    Car keys&immobilizers.

Последни посетители

2002 профилни разглеждания

Tunder's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Най важното е каква е алармата-повечето подържат вдигането на стъклата.
  2. Tunder

    аларма а6 4f

    Нямах си на идея че съществуват такива коли ,но при такъв случай все пак можеш да отключиш с ключа в ключалката и без да дърпаш дръжката да махнеш ключа на няколко крачки и тогава да отвориш,защото все пак целта е колегата да разбере има ли фабрична аларма,а не да се заяждаме.
  3. Tunder

    Брой ключове

    Абсолютно сигурен
  4. Tunder

    Брой ключове

    Значи всичко е наред,ако притежаваш 3 бр. ключове и всичките палят колата.Това също означава че никой друг няма работещ ключ от твоята кола.
  5. Tunder

    аларма а6 4f

    Ако колата има аларма,след като я заключиш с дистанционното и изчакаш една мин. отключваш я с ключа и след 15сек. ще се разсвири,можеш да я спреш или с дистанционното или с даване на контакт с ключа.Ако не се разсвири няма аларма. П.С.За поставянето на алармата не се притеснявай,просто не слагай аларма за 70лв. Ако те задължат да сложиш сложи аларма която се управлява по КАН,така хем ще си ползваш оригиналното дистанционно,хем няма да имаш почти никакви интервенции по колата(само допълнителни обемни датчици и сирена).
  6. Tunder

    Брой ключове

    Ако колата ти е Ауди А6 С6, 2004+ тогава точно така е излязла от завода-два радиоключа и един пластмасов. За другият ти въпрос:не би трябвало да виждаш изобщо 3/3 или 1/3 или 2/3 на таблото с изключение ако в момента се обучават ключове-тогава ти се появява тази индикация като първата цифра означава колко ключа са вписани до момента а втората колко са зададени че ще се вписват.
  7. Tunder

    Как да отключа А6 4F

    Смени ключаря.
  8. Аз транспондери съм си купил(и направил) повече от достатъчно все пак с това се занимавам и знам перфектно и цените и отстъпките.А колкото до китайското Ваг Тахо 2.5-благодаря не,имам оригинално българско Процедурата е елементарна.Имаш нужда от чисто нов ключ/чип подходящ за автомобила ти,ПИН кода за иммобилайзера,апаратура можеща да програмира ключове и процедурата е описана тук: обучение на ключове Успех на всички.
  9. Където има ключалка,тя се отключва.Ако не се значи е развалена.
  10. От годината на производство е,а не откъде е Аудито.
  11. Tunder

    Ключ за Audi A6 '99

    Ключа за твоята кола е с номер 4D0.837.231 А В Ауди ще ти струва между 350лв. и 400лв. а при ключар ще ти струва между 150лв и 250лв.Ако си купиш сам ключа,само за програмиране ще ти струва около 50лв. при положение че не трябва да се сменя чипа в ключа.Отделно трябва да си платиш за смяна на металаната част на ключа и нарязването по твоят.Така че в най лошият случай с твой ключ нещата може да стигнат 100лв. затова прецени си дали цената на която ще купиш ключа втора употреба е достатъчно добра.
  12. Аз бих ти препоръчал за конкретно исканото от теб да се свържеш с Юли(Juliani).Момчето ще ти свърши работа.Има обява тук във форума.
  13. Мога. W line=иммоблиайзерна линия,това е линията от иммобилайзера към ЕКУто,по нея иммобилайзера позволява на колата да пали,а също така се извършва и диагностиката на ЕКУто. K line= комуникационната линия това е линията от диагностичната букса до иммобилайзера. KL 31=маса. KL 15=ток при контакт.
  14. Иммобилайзера при това Ауди е самата кутийка за която се споменава в темата.Конектора й е с 12пина,на него си пише и намерата на пиновете. 1пин-N/C 2пин-към четеца на контактният ключ 3пин-към четеца на контактният ключ 4пин-N/C 5пин-N/C 6пин-лампа за иммобилайзера на таблото 7пин-N/C 8пин-N/C 9пин-W line 10пин-K line 11пин-KL31 12пин-KL15
  15. Аз мога да ти отрегистрирам ключовете които не са налични при теб.
×
×
  • Create New...