Jump to content

gogobogo

Members
  • Мнения

    764
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Lupo 1.0i

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София Възраждане

Последни посетители

3692 профилни разглеждания

gogobogo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, Някой да знае кой внася и има на склад в София Нексен?
  2. Един линк за 15,00USD при минимум 30,00USD сума на резервация, *Minimum spend of US$30* : https://www.booking.com/s/13_6/6905bc3a Още един за 10% от стойността на резервацията, *Minimum spend of US$30: https://www.booking.com/s/35_6/geo0g693 Условията: Получете US$15 за всеки приятел, когото сте поканили на Booking.com. Ако вашият приятел резервира и осъществи престоя си, също така ще получи US$15
  3. Мисля, че 15-20 градуса не са толкова малък наклон, но това е една друга дълга тема. Май ще е най-лесно да намериш някой колега за сравнение.
  4. Колко е голям наклона? При по-голям наклон мисля, че е нормално, но нека каращите такова чудо да кажат
  5. Това чудо да не е с два термостата, примерно като BMW 3D? На BMW малкия прави подобни магарии.
  6. Или палиш колата и караш малко с него за да вдигне ток и тогава го връзваш на импулсното.
  7. Ако информацията помага, на мен ми го показва периодично и през таблета, независимо дали е през Data или Wifi. Не ползвам Tapatalk.
  8. Мдаа, явно ще се прави нов компромис с размерите. За момента фаворити S5 Mini, S4 Mini и евентуално LG G2 Mini, въпреки dual sim-a. Тия дни ще мина да ги опипам и евентуално да отнеса някой. Благодаря колеги, живи и здрави!
  9. Всички около мен говорят, че 4 и под 4" е трудно, затова съм пуснал и темата Мотиви: - 4 инча - удобен за носене по джобове и достатъчно голям, според мен, за боравене. За останалото има таблети и лаптопи. - "приличен екран" - не очаквам хай, но поне нещо от рода на 480 x 800 p, - "прилична камера" - в момента съм с ББ Bold 3+MP, но снимките са по-добри от голяма част от 8MP камери, Половината колеги в офиса опират до моята камера, ако трябва да се снима примерно нещо, или някой продукт набързо. - батерия, ако ще зареждам сутрин и вечер или да се ограничавам да пазя батерия поне докато се добера до зарядно и ще си нося 5-6 инчовия бордюр + зарядно + кабели навсякъде, не ми кеф. У дома карат на големи Самсунг и HTC, да видиш вечер каква борба за зарядни и контакти. А в офиса: при едно и също говорене, телефон-зарядно, телефон- зарядно .......... и почти всеки колега ме е питал кога си зареждам телефона, че не ме виждат. - кучи марки - разни измислени от АлиБаба, Алиекспрес, Фокал...... и др. знайни и незнайни сайтове с "доказани" производители с уж параметри като на флагмани, ама с друга емблема - нямат шанс.
  10. Благодаря колега. Знам, че е малко трудно като изисквания, но на максималните размери и издържливостта на батерията категорично държа. В крайна сметка търся такъв, удобен за ползване според лично моите виждания и потребности!
  11. Колеги помагайте! Търся компактен смартфон, до 4” (примерно не по-голям от 65 х 120 х 10мм), Андроид, голяма батерия и GPS. Задължително нов. Ще се ползва за телефон, ако се наложи и нет. Не ми дреме с какви параметри е, AnTuTu, година на пускане и т.н. мерипишк......ки истории. Да има някаква прилична камера, WiFi, приличен екран, да мога кача някаква навигация и най-вече държа на голямата батерия. Всичко с нормално ръчкане и зареждане на под 72ч. отпада. Също така, отпадат и всякакви екзотики, и недоказани кучи марки. Да се продава легално в България с гаранция и т.н. Предпочитам Samsung, LG, Sony. Ами това е като цяло. Бюджет макс. 4-500лв. Благодаря на отзовалите се!
  12. Чак усилия, време и пари за тази екстра, ...................... Вие си знаете, ама на Хикса за три години само веднъж съм ползвал дистанционното отваряне и то беше от приятел, които държеше ключа, че влачих някакви багажи.
  13. А може и да няма проблем. Зависи колко и как дърпа. В крайна сметка нали и това е идеята новите осеви линии по магистралите, ако я пресечеш несъзнателно да бъдеш сигнализиран.
×
×
  • Create New...