Jump to content

quattro_4x4

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B6 avant 3.0

Последни посетители

863 профилни разглеждания

quattro_4x4's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Правилно си прочел. Това е атмосферен мотор, без турбина. Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Грешката се появява постоянно. Трия и на другия ден пак се появява... след малко почвам разглобяването. Благодаря за инфото
  3. Здравейте колеги, от доста време климатроника ту работи ту не... ето и двете грешки от където идва проблема 01810 Actutation motor for temperature flap; Right v159 И 00604 Potentiometer Positioning Motor for Air Flow Flap G113 Проблема е, че духа силна струя, но понякога не охлажда. Все едно съм спрял климатика и духа неохладен въздух. Фреона е проверен и имам. Ако някой може да каже къде се намират тези моторчета да ги отворя и проверя какво става.
  4. Закачих я на vag com. Всички датчици работят само единия отчита по- бавно. Като тествах звука, отпред работи, но отзад не. След това намерих следната грешка - 01543 - parking aid warning chime (h15). Т.е задния зумер на парктроника. Трябва да си поиграя да го сменя.
  5. Здравейте колеги, от време на време паектроника ми прави проблем и постоянно пищи, дори и да няма нищо пред/зад колата. Така не отчита нищо и дори да се приближа до нещо не отчита. Понякога не го прави и си работи нормално. Когато ми направи проблема лампичката на копчето за парктроник мига. Някаква идея?
  6. Здравейте колеги, имам проблем със стрелката на бензиномера. Пример: Знам, че нямам гориво и зареждам за 20лв -> стрелката отива на средата. Пример2: Зареждам за 50лв стрелката показва средата и след 20км стрелката показва, че няма гориво. Ако някой е имал такива проблеми и знае предпологаемите проблеми ще се радвам да сподели.
  7. quattro_4x4

    Audi A4 B6 екстри

    Колега, аз търсех точно тази функциа и мисля, че се казваше нещо като coming home leaving home. Мислех, че през компютъра ще се включи, но за съжаление я нямам..
  8. quattro_4x4

    Audi A4 B6 екстри

    При мен нямаше такива опции
  9. quattro_4x4

    LED крушки

    Ако няма canbus ще ти дава постоянно грешка. Според мен е По- добре е с канбус.
  10. quattro_4x4

    Audi A4 B6 екстри

    Преди няколко дни закачаха моята и да ти кажа нищи не отключиха. Това, което имаш вътре това е. Няма скрити екстри, които да се активирват с ваг ком..
  11. Колега, аз се спрях на този вариант: разбрах се с човека след Нова Година да му ги пращам. При мен единия фар е чисто нов, но другия е доста изпечен. Ще му пратя само единия.
  12. Колеги и аз съм в същото положение. Мисля, че не съм със спортно окачване, а си е фабричното. Другата седмица щях да сменям маслото, но като чета май няма се оправят нещата...
  13. Какв би била цената ако са по отделно?
  14. Здравей колега, продаваш ли само anycar-a? Поздрави
  15. Здравей колега, за жалост не се оправи с това обучение. На къде да тръгна..? Никой ли не е имал проблеми с модула?
×
×
  • Create New...