quattro_4x4

Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

About quattro_4x4

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi A4 B6 avant 3.0

Recent Profile Visitors

718 profile views
 1. Правилно си прочел. Това е атмосферен мотор, без турбина. Sent from my iPhone using Tapatalk
 2. Грешката се появява постоянно. Трия и на другия ден пак се появява... след малко почвам разглобяването. Благодаря за инфото
 3. Здравейте колеги, от доста време климатроника ту работи ту не... ето и двете грешки от където идва проблема 01810 Actutation motor for temperature flap; Right v159 И 00604 Potentiometer Positioning Motor for Air Flow Flap G113 Проблема е, че духа силна струя, но понякога не охлажда. Все едно съм спрял климатика и духа неохладен въздух. Фреона е проверен и имам. Ако някой може да каже къде се намират тези моторчета да ги отворя и проверя какво става.
 4. Закачих я на vag com. Всички датчици работят само единия отчита по- бавно. Като тествах звука, отпред работи, но отзад не. След това намерих следната грешка - 01543 - parking aid warning chime (h15). Т.е задния зумер на парктроника. Трябва да си поиграя да го сменя.
 5. Здравейте колеги, от време на време паектроника ми прави проблем и постоянно пищи, дори и да няма нищо пред/зад колата. Така не отчита нищо и дори да се приближа до нещо не отчита. Понякога не го прави и си работи нормално. Когато ми направи проблема лампичката на копчето за парктроник мига. Някаква идея?
 6. Здравейте колеги, имам проблем със стрелката на бензиномера. Пример: Знам, че нямам гориво и зареждам за 20лв -> стрелката отива на средата. Пример2: Зареждам за 50лв стрелката показва средата и след 20км стрелката показва, че няма гориво. Ако някой е имал такива проблеми и знае предпологаемите проблеми ще се радвам да сподели.
 7. Колега, аз търсех точно тази функциа и мисля, че се казваше нещо като coming home leaving home. Мислех, че през компютъра ще се включи, но за съжаление я нямам..
 8. Ако няма canbus ще ти дава постоянно грешка. Според мен е По- добре е с канбус.
 9. Преди няколко дни закачаха моята и да ти кажа нищи не отключиха. Това, което имаш вътре това е. Няма скрити екстри, които да се активирват с ваг ком..
 10. Колега, аз се спрях на този вариант: разбрах се с човека след Нова Година да му ги пращам. При мен единия фар е чисто нов, но другия е доста изпечен. Ще му пратя само единия.
 11. Колеги и аз съм в същото положение. Мисля, че не съм със спортно окачване, а си е фабричното. Другата седмица щях да сменям маслото, но като чета май няма се оправят нещата...
 12. Какв би била цената ако са по отделно?
 13. Здравей колега, продаваш ли само anycar-a? Поздрави
 14. Здравей колега, за жалост не се оправи с това обучение. На къде да тръгна..? Никой ли не е имал проблеми с модула?