Jump to content

linkpol

Members
  • Мнения

    67
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно linkpol

  • Рожден ден 22.11.1975

Друго

  • Kaра
    Audi S8 D2

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

1444 профилни разглеждания

linkpol's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Моята го прави същото, но не ми дреме, а даже ме кефи. Все едно карам Зил! Тъй като върви доста прилично съм си втълпил, че работи така заради мощността. Ако намериш решение или разбереш от къде идва проблема драсни едно съобщение.
  2. Здрасти колега. Според мен в Пловдив е най добрия сервиз за Ауди . Аз съм от София и поверявам моята S8 само на Владо и Наско (tvard), които имат сервиз до Дунапак!!! Щом съм склонен да се вдигна от София и да дойда до Пловдив и после да се връщам с автобус сети се сам дали съм доволен от тях!?!
  3. linkpol

    A8 аларма

    Колега сподели от къде си купил тази екстра и ако може линк да го разгледам. И разгледай тази тема... няма начин да не намериш нещо:
  4. linkpol

    Спирачки от Д3 на Д2

    Предните стават, задните НЕ! Говоря от личен опит, защото благодарение на колегата tvard моята s8 d2 вече е с ъпгрейдната спирачна система, като предните дискове и апарати са от A8 D3 W12, а задните от RS4. Задните от D3 не стават защото то е с ел. ръчна за разлика от нашите които са със жило.
  5. Колега, ако пред иконата има стрелка нагоре-надолу значи е машинката за автоматичния реглаж на фаровете. Аз имах същия проблем и след като я смених всичко си е наред. Някоя вечер я паркирай пред стена и включи фаровете. После дай на контакт и ще видиш дали реглажа работи.
  6. linkpol

    Колата не тръгва

    Колега, виж да не е каре, че при едно по рязко тръгване и моята отказа и се оказа обикновенно каре за 50 лева.
  7. linkpol

    Проблем с TV A-8 D2 2000г.

    Ето с това! https://www.olx.bg/ad/nov-tsifrov-tuner-dekoder-12v-za-avtomobil-high-definition-ID6fGg8.html#dd11d48d97;promoted
  8. Хайде да ти помогна колега! Преди месец търсих части за моя двигател и се натъкнах на необорудван двигател Ауди S8 D2 4.2 360HP 2000г, който разбира се не ми вършеше работа. Това е обявата от която ми го предложиха за 1500 лева с документи. Данопоне та теб да свърши работата. Успех! http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11424259083921860&slink=hb4l5i
  9. Колега, ако проверяваш цените в Порше нещо не си в ред! Там цените са в пъти по високи от на Тех-Ко, а частите са абсолютно еднакви. Аз смених изцяло спирачната система, като отпред сложих от s8 d3, а отзад от RS4. Всичко с труда ми излезна около 1400 лв., но не съжалявам защото спирането е много по добро. Ако искаш моите стари предни дискове ще ти ги дам на разумна цена, а са почти нови (накладките са заминали). Ако пък искаш имам и комплект апарати и дискове от а8 d3 4.2, които взех преди да ми изпаднат тези от s8. Ако имаш интерес към нещо ми пиши или звънни. 0988948005
  10. Ще следя тамата и дано има някой който може да го направи на разумна цена. Аз също ще съм клиент!
  11. Мога да помогна само с касетофона. След като е блокиран и изписва СЕЙФ трябва колата да се даде на контакт и да седи така м/у 30 мин. и 1 час.! Тогава касетофона ще се отблокира сам и ще позволи пак да въведете кода от книжката. След това всичко трябва да е наред.
  12. Аз също съм и поръчвам чат-пат от АлиЕкспрес, но сумите са по малки и за това не се притеснявам. Ще чакам като получиш навигацията и да всичко е наред и работи като хората да се похвалиш та току виж и аз поръчам такава с андроид.
  13. Ами аз сравнявам това което колегата Hanno беше написал - че му е излезнало 950 лева и 800-те които аз дадох за моето. Това ако не е по евтино не знам кое е!?! А и да те прецакат със 100 лева пак си и много на фона на мизерните заплати които получаваме.
  14. Най вероятно... И искам да дам съвет на колегите които са решили да си поръчват нещо по ebay, Amazon, Ali и т.н.... По добре нещата си ги вземете от тук и то от сайтове които имат офиси, та когато нещо не е наред да можете да отидете на място и под физическа мотивация да оправят проблема. Че иначе само се набутват пари в такси и в крайна сметка ви излиза дори по скъпо. В по горен пост колегата беше написал, че с доставката му е излезнало около 950 лв., а моето с професионален монтаж и по добър филтър за шумове който ми сложиха ми излезна всичко към 800 лв.!!!
  15. И при мен веднага се забеляза, че баса е по слаб, за това сложих туба в багажника и сега е дори по добро от оригинала. Има достатъчно еквалайзери които до се нагласят според предпочитанията, тъй че друг кусур освен баса не съм забелязал. А и като разкарах тунери, чейнджъри и т.н. ми се отвори още един джоб в багажника за дребните неща които по принцип много ме дразнят. Разбира се искам да подчертая, че оригинала е най добрия вариант, само да бяха предложили по модерен вариант на нащо цветно радио.
×
×
  • Create New...