Jump to content

Sonny

Members
  • Мнения

    1075
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Sonny

  1. Бих ходил при Д-брос ако работното ми време го позволяваше. Бил съм един път при тях и останах доста доволен
  2. Моята е с Dunlop Winter Sport 5 (205/55/16 нови) и като цяло е добре, като изключим няколко поднасяния, но не вярвам че е заради гумите. Копкат си добре и на тая гняс, дето е в момента си движат и спират прекрасно.
  3. На тези наистина да им се обърне внимание, че цените са им доста "красиви". Декември и Януари ги сменях и маркучи и обтегач на веригата. Веселбата е качествена
  4. За пореден път Стефчо и Милен от Елбатрон в Красна Поляна. Винаги бързо, прецизно и точно си вършат работата Работят и за без пари. http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=44549
  5. Storage support към IBM България
  6. Здравейте, някой да е посещавал този сервиз на Сливница в София и ако да, моля да сподели мнение за тях. Бих бил благодарен Поздрави Sent from my SM-G920F using Tapatalk
  7. Може да е някакъв самоделен прекъсвач против кражба примерно. Във всеки случай не е нещо оригинално
  8. Имах Мегалан в хиподрума повече от 2 години и проблеми съм нямал освен аварии засягащи цялата зона (2 бяха по спомен за този период от време). Бях на 50 мегабита план и получавах около 70-75. Сега пак съм при тях, но на 100 мегабитовия пакет и съм доволен. Върху нет1 нямам наблюдения..
  9. При мен лампичките светеха от дефектирала стоп машинка на педала. Вече всичко е ток и жицЯ.
  10. Да, алтернативно вместо добавки, можеш да сипеш по-качествен бензин. Ефекта според мен ще е по-качествен. Тествал съм с Vpower Nitro +, който до колкото разбирам е 95 с добавки, но колата осезаемо се държеше по-добре и не толкова мудно.
  11. Може и на Лики Моли. Те главно с добавки се занимават.
  12. Sonny

    Снимки на A6 C5

    Ето и моята тояга Sent from my LG G2
  13. Ако рециклираш избягвай да правиш главния носач, че нещата се закучват сериозно, понеже може да се спраска на 2 и падаш на земята.. показаха ми такъв, който се е сцепил на две и нещата бяха зле. Може да избухнеш със среден вариант - главния да е нов, а другите да рециклираш ако знаеш, че ще стане читаво. Най-доброто в случая ще е на Лемф, но и парите, както си казал, са доста повече ако не се намери с отстъпка някъде.
  14. При мен не можаха да открият проблема - съмняват се в модула на ABS-a. Въпроса е, че става от време на време - мисля че когато колата вдигне повече обороти. Ще трябва да я понапъна и отида при тях, защото в момента на изгасване компа трие историята на грешките..
  15. Радиото е audi navigation plus. Не е сменяно
  16. Здравейте, извинявам се за шантавото заглавие на темата - просто не съм сигурен как да опиша ситуацията. Та въпроса е следния - по време на движение от време на време почва да се чува едно странно бипкане отстрани на колата, което е дирекционално - има го при пасажера и при шофьора. Не идва от борд компютъра - казаха ми, че може би е антирадар, но ме съмнява, понеже се "включва" на доста странни места където силно ме съмнява да има радари поставени. Звучи г/д като парктроник, но отстрани. Ако някой има някакви предположение, моля да сподели Мерси и отново се извинявам за мистичното определение на проблема. Може би трябва да го запиша с телефона, не знам Да добавя, че колата е c5 1.8t 2001-ва.
  17. Аз си взех Ц5, която е точно 2001ва. До момента ремонтите излезнаха приблизително 1600-700 лева. Това говорим комплект съединител, комплект ангренаж с водната помпа, филтри, масло, сп. течност, антифриз, воден радиатор, 2 пистови ремъка, обтяжна ролка на пистов ремък, няколко лагера и гарнитура на клапани. Мотора е 1.8Т 150к и предвид размерите и теглото на колата върви доста прилично. След ремап в разумни граници може и по-добре. Иначе независимо от марката, каквото и да се вземе от тези години е неизбежно да се стига до ремонти с вариращи суми. В крайна сметка всички знаем - удоволствието пари струва. Относно предницата.. това е като турбина - всички са наплашени, но не е като да се сменя всеки месец... Успех с избора, колега.
  18. И при мен така. Светват по време на движение и двете и ако голата се изгаси и запали отново - не светят, но след време се появяват пак. В момента седи в сервиз, ако разберат какво й е, ще пиша.
  19. Здравейте, Искам да попитам дали някой знае читав човек/сервиз, който монтира аларми за коли и работи и в събота? Мерси предварително!
  20. Продава се LG Nexus 4 - апарата е на около 1 година. Технически изправен с леки външни забележки (охлузен по пластмасата, но стъкленото покритие е незасегнато). Цена 300 лева, намира се в София. При интерес на лично или 08888 19 608
  21. Sonny

    Чип на 1.6 101кс

    До колкото ми е известно, ще вдигне около 9-10 коня. За разхода - има, няма половин литър надолу. Разлика едва ли ще усетиш Прецени си - все пак си е твоя колицата
  22. Тва най го обичам "Ем убаво, ем евтино" Специално за а3 - 1.6 е от евтините поради доста простия двигател, предполагам 1.8 също не е кой знае колко по-масонски. Но генерално цените за поддръжка варират според избора на части. Оригинал, алтернативни, китайски.. разлика в цените не е като да няма, качеството е важно. Както казаха и кольегите, окачването при 8Л си е... железо!
  23. Мисля да изчакам до Април, пък здраве да е.
  24. Баце аз като карах едни джанти (с гуми) от Враца към София три бяха У багажника и една на задната седалка между 2 авера... сложнотийка си е
×
×
  • Create New...