Jump to content

Ив.Николов

Members
  • Мнения

    44
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Ив.Николов

  1. При същите проблеми се оказа датчика на коляновия вал.
  2. При асиметричните гуми има надписи outside и inside,които показват страната на монтаж.
  3. http://www.dbk-dimitrov.com/dbk-dimitrov-втулка-скоростен-лост-audi-80-90-100-200-a4-a6-a8-cabriolet-coupe-quattro-volkswagen-passat-kb-1575
  4. Смени клапана,защото ще замине помпата,Създава се вакум в резервоара и се товари помпата.https://www.olx.bg/ad/klapan-benzinovi-pari-bosch-CID360-ID79JqZ.htm
  5. Имах подобен проблем,но с ADR двигател-угасна в движение.Нямаше гориво до рейката.Извадих помпата и подадох директно ток-върти.Обратно в резервоара и разбрах,че не отива напрежение до нея при въртене на стартер.Пуснах директен кабел и вече имаше гориво на рейката,но не палеше.Оказа се датчика на коляновия вал.Предполагам че има нещо общо като информация между датчика и помпата през компютъра на колата.
  6. Ив.Николов

    Схема на ADR

    https://audi.afora.ru/RDW/
  7. Пробвай само на контакт дали го има.Ако го има е от клапите на климатроника.
  8. Предполагам,че става въпрос за вихровите клапи в смукателния колектор.
  9. Гумата служи за закрепване към кутията на филтъра и се вади от клапана.
  10. Купувам пръскалка и капачка за задната чистачка за AUDI A4B5 Avant-1996 година.Контакти на ЛС.
  11. А нещо за картерната вентилация
  12. При мен случаят беше следния-премахнат имобилайзер от години никакви проблеми до момента за палене със слаб акумулатор.Пали веднаж и при повторно запалване пали за секунди и гасне.След сваляне клемата на акумулатора за 4-5 секунди ситуацията се повтаря.Акумулатора държеше около 12.2-3 V,но при палене пада под 8V и набиваше грешка за имобилайзера. Свалиха компютъра на колата и премахнаха имобилайзера и софтуерно,смених акумулатора и нещата си дойдоха на място.
  13. По спомен-отдолу под купето ,след сваляне на защитния щит около скоростната кутия се вижда дренажния маркуч -с мека медна тел надолу-нагоре бавно и внимателно защото легенчето за кондеза е в един корпус с тялото на парното и климатика
  14. Ив.Николов

    Резервоар

    Върху кутията на въздушния филтър има клапан за бензиновите изпарения,провери при работещ двигател дали от клапана се чува цъкане.
  15. Имах подобен проблем,но с ADR двигател-угасна в движение.Нямаше гориво до рейката.Извадих помпата и подадох директно ток-върти.Обратно в резервоара и разбрах,че не отива напрежение до нея при въртене на стартер.Пуснах директен кабел и вече имаше гориво на рейката,но не палеше.Оказа се датчика на Хол.Предполагам че има нещо общо като информация между датчика и помпата през компютъра на колата.
  16. Различни ли са предните и задните лагери за главините на Audi A4B5,1.8 quattro.Имам наличен заден,а трябва да сменя преден.
  17. Продавам километражно табло от Ауди А4-1997година.Таблото е без зумер и уреда за температура на маслото не работи-30 лева.Контакти на ЛС и 0888975754-Иван.
  18. От това което виждам на снимката ,таблото е преди 1998 година и при тях проблема е в отлепен лентов кабел.
  19. Имах същия проблем,но при ADR двигател и то при премахнат имобилайзер.Оказа се слаб акумулатор-при палене напрежението падаше около 8 волта и набиваше грешка за блокирано запалване от имобилайзера.Правиха нещо по компа на колата,сложих нов акумулатор и проблема изчезна.
  20. Здравейте.Колата е Ауди А4 1996 година двигател ADR.Проблема-отказ да запали заради слаб акумулатор.След зареждане пали един път и двигателя работи нормално.След гасене запалва за 1-2 секунди и гасне.Откачам акумулатора за 4-5 минути -пали един път и при следващ опит нещата се повтарят.При закачане на ВАГКОМ-показва,че запалването е блокирано от имобилайзера ,а той е премахнат от около три години.Възможно ли е компютъра на колата да възстанови в паметта си имобилайзера при опита за палене със слаб акумулатор и какви трябва да бъдат следващите действия.В продължение на седмица идваха няколко момчета с лаптопи ,откриват проблема с имобилайзра и резултата е нула.
  21. http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=147025&hl= Става с планка и притискане-при мен 2год. е ОК но си е игра-доста проби
  22. Нещо като картерна вентилация..
  23. На бензиновата рейка .От клапана излиза маркуче което отива към дросела.
  24. Ако не ви дразни за първия километър за 20 лева си налейте гориво и си карайте.
×
×
  • Create New...