Jump to content

ianely

Members
  • Мнения

    64
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ianely

  1. Същото може да се закупи и от Тех-ко. Вносители са на Repsol.
  2. Бушон номер 15 провери. Без него се ресетва таблото.
  3. ianely

    Лентов кабел

    Няма да дава грешка. Но евентуално ще се отвори само едната степен. На колегата му трябва кабела за еърбега от Б7, модул за волана с букви R или Q и лентов кабел с буква А.
  4. Това е наистина важно уточнение- след 5 неуспешни опита с 12.12 го кодирах от първия път с Launch...мислех си че аз съм идиот! Благодаря за инфото!
  5. Благодарности на колегата Passi
  6. Ако може капака за подлакътника и лоста за ръчната.
  7. Аха...и моето е така вече 40к км...разлита се на съставните си части :-)
  8. Нормално е при тези мотори. Който е карал без термостат знае че при студено време и на дълъг път не загрява.
  9. Капака заспа на мястото си! Благодарности на колегата Andy3 !
  10. Имам интерес към капака,ако още е наличен.
  11. Отпред на шайбата на компресора трябва да има болтче 6мм (за ключе 10) . Погледни с огледало,ако го няма - там е проблема.Като падне се изронват шлиците на шайбата и компресора не работи. Сменя се част от шайбата - около 60 лв беше по спомен.Става дума за компресор Denso на 1,9 TDI.За други двигатели не съм сигурен ,че е така.
  12. Има термо сензор в седалката и вероятно проблема е в него.С VAG-COM в климатроник могат да се видят стойностите и на двете седалки. При повреден сензор има и вариант изобщо да не тръгва подгрева на седалката.
  13. ianely

    auto on/off concert a4 b6

    Ясно..ще се помъча още малко и ако няма резултат си връщам chorus-a.И без това го ползвам с дигитален чейнджър та не е болка за умиране.
  14. ianely

    auto on/off concert a4 b6

    Поне по преден панел е от А4. Сега погледнах...явно е някакъв франкенщайн- по номер е от А3. Има ли начин за оправяне или..в кофата?
  15. ianely

    auto on/off concert a4 b6

    Темата е доста стара,но и при мен се яви съшият проблем. При смяна на chorus с concert не показва FIS-a и не работи on/off - a от ключа. Бутоните светват с габаритите и задната линия свири. Аз също не мога да вляза с VAG в радиото. Има кабели до буксата за can. Дали на някой му е известно решение?
  16. Оригинално бях със седалки само с надуване и подгрев.. Смених ги с електрически от с-лайн.Всичко си пасна от раз с изключение на пластмасите покриващи релсите.В тях има разлика.Пробвах с рязане на старите,но резултата не ми хареса,та сега търся правилните.Също така се наложи да сменя 2 бушона-бяха 10А сложих 30А. Единият (за шофьорската седалка) е зад кората под волана.До него е и термобушона. За пасажерската седалка се намира зад пластмасовата кора на десният праг под жабката.
  17. Проблема засега е решен.Напипах поялника и презапоих де що видях спойки по платката на таблото. Благодаря на всички отзовали се! Лошата новина е че наистина ми свършва нафтата [emoji3] ама то е поправимо.
  18. Не ме кефи да я карам така,намерих табло на добри пари.Та възниква въпроса с имобилайзера- кода за него е на една пластмасова табелка която ми дадоха закачена за резервните ключове,или не е това?
  19. В такъв случай таблото подлежи ли на ремонт или да скачам на ново табло с всички произтичащи от това веселби? И дали става табло от 2.5 тди ?
  20. Здравейте. Имам проблем с таблото и в частност бензиномера и скоростомера. Бензиномерът показва каквото си иска (по-често клони към нулата) и се оправя след сваляне на двата бушона. Скоростомерът пък започва да работи след 20-тина минути каране. Всичко това е до следващото палене и проблема се проявява отново.Проверени са буксите на таблото и на VAG-COM не излизат грешки.Има ли вариант проблема да е от комфорт модула? Изобщо всякакви насоки ще са от полза .Колата е А4 В6 1.9тди Благодаря предварително.
  21. На В6 се развива металния болт (с глава 8 мисля) вътре в пластмасовия болт. Стопа се сваля без да сваляш пластмасовата гайка Предполагам и на В7 е същото.Пластмасовата се води реглажна гайла.
  22. И поне на моята датчика е между климатичния радиатор и бронята. Като отвориш капака се вижда и се достига с ръка.
  23. Щуцера е завалцован в корпуса на помпата. Разбива се в леглото си и почва да изпуска. При мен омазах всичко с поксипол и за сега няма ядове.
  24. Гумите са получени. Благодарности на колегата[emoji1]
×
×
  • Create New...