Jump to content

Recommended Posts

Нормално по малко да купуват, все пак вече има толкова голямо разнообразие от телефони на пазара. Да не споменаме за проблемите с айос6 и малкия екран. Малката разлика с 4с и т. н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 2,2k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Аз не виждам особен смисъл от ъпгрейд при 4S към 5 срещу 1000+ лв. Чакам следващия, този не ме грабна и очаквах повече от 5-цата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо ъпдейта не е 1000+ лева, второ само по-големия екран ако щеш е достатъчен повод за ъпгрейд защото е в пъти по-добре. Какво очаквахте повече от тая петица не ми е ясно, свирки и кафе да прави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свирките ще са новия топ фийчър, достъпен само за iPhone 5S, който ще излезне юни-юли :) Не, че и нашите няма да го могат, но ще трябва да има какво да продава телефона, като сири и панорамните снимки :)

Редактирано от N1995
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

голям е ъпгрейда от 4С на 5. Аз ги ползвам и двата ежедневно и 4С се усеша много ретро. Тежък, малък, с отмити цветове и СУУПЕР бавен интернет. ЛТЕ много разлгезва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бобсъне, ЛТЕ знаеш ли кога ще го видим от Глобул? hilezh.gif

@N1995 - много умно беше това с кафето и свирките. Направо се засрамих какво очаквам от телефона... dry.gif Ползвай си го, щом те радва. Аз си играх с 5-цата, не ме впечатли. А какво очаквам - примерно разлика поне колкото беше между 3-ката и 4-ката, нещо по-различно, което да стане тренд сетър. Ама това вече сме го говорили, мАни.

Фактът, че вече буквално всеки ден виждам Вайбъра да ме информира за поне 2-3 души, които го ползват на Андроид и веднъж седмично - за 1-2-ма, които го ползват на айФон трябва да говори достатъчно дали 5-цата е лопе-де-вега cool.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сравняваш комбинация от хардуер и софтуер с безплатна операционна система, не е коректно. Всеки втори прави пластмасови боклуци, работещи на андроид, напълно нормално е това с вайбъра. Само, че всеки 90% от хората биха си взели айфон ако имаха парите. Хардуерно вече не очаквай някакъв граундбрейкинг фийтър или тренд сетър поне 1-2-3 години докато не почнат евентуално да налагат огънатите дисплей, телефони на китката и тн. Новите неща ще дойдат юни месец с iOS7 защото това, което искат хората идва 90% от софтуера, а в интерес на истината iOS-а има много неща, които 2007 бяха супер, но вече им е време да се оправят и подобрят, предполагам, че ще го направят. Най-малкото, че гугъл почнаха да пишат по-красиви апликации за iOS от Apple, няма как да го оставят това ей така :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...в интерес на истината iOS-а има много неща, които 2007 бяха супер, но вече им е време да се оправят и подобрят, предполагам, че ще го направят.

Точно за това говоря. Аз предполагах, че тази някаква по-сериозна промяна ще е в 5-цата. И като видях, че е все тая, просто си стоя на 4С. Искаше ми се да видя нещо наистина сериозно като фийчър - дори едно елементарно безкабелно зареждане. Но това си е мое мнение.

Адаш, как разбираш кой вайбър е на андроид и кой на ИОС?

Адашче, ами Вайбъра нали бута пуш нотификации в стил "Еди-кой-си-джойнд Вайбър он Нокия/Андроид/Уиндоус/айФон"... и като получа по 1-2 такива на ден за Андроид спрямо 1 на седмица за айФон (а преди беше обраното) почвам да си правя някакви изводи. Които, разбира се, може и да са крайно грешни, но... знае ли човек :)

Главното за мен е, че Епъл изгубиха посоката, което ми беше ясно още щом чичо Стиви си отиде. И ако не влязат в час, запазвайки си позицията на технологичен и идеен лидер, ще духат супата само след 2-3 години... но не виждам как ще я запазят, защото за това им трябва велик "архитект", какъвто беше Джобс.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма как да са изгубили нещо, което е било ясно начертано и подчертано в bold лично от Джобс. Интересното ще е от тук насетне!

Проблемите за мен лично са два: задънената им улица, в която са вкарани заради следването на iOS идеологията; факта, че андроид е вече доста развит и се предлага на хубави апарати.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно комбинацията ОS+Hardware е най-големия плюс на Apple. Вижте андроида колко е сегментиран! Излиза ъпдейт и този ъпдейт върви на 5-10% от устройствата на андроид. Хубаво ли ще ти е утре да излезе iOS7 с 300 фийчъра нови, ама за твоя телефон да не работят? И то не защото е вече на 4 години, а защото примерно е на 2 месеца, но по-евтин. Отделно всеки пише вируси и простотии за андроид, качваш някое приложение не знаеш дали няма да ти прати целия контактен лист на братушките да сиват спам примерно, докато сандбоксинга на apple пази и то изклчително много. Да не говорим въобще за това как едва ли някога ще настигнат Apple що се отнася до екосистема - аз като имам айфон, жената и тя, един мак, сега като взема едно apple tv и евентуално за колата (ако най-накрая земе, че изкочи нещо читаво) един айпад, кога ще си взема пласмасова сапунерка на андроид? Щото има уиджети за времето на главния екран :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хех :)

Добре, че повечето нови фийчъри на iOS 6 работят на морално остарелия iPhone 4 :) Или за "лекотата" с която iOS 5 въри на технически изостаналия iPhone 3GS. Бозата е една и съща.

За сендбоксинга съм съгласен на 10000% и това е огромно предимство, което реално не виждам как някога въобще ще бъде оправено при Андроид. Навярно никога!

Много от нещата, които ми липсват успях да ги добавя чрез джейл. Както се вика There's a tweak for that! B) Без джейл ще ми трябва доста време да преглътна много и все дребни неща, които съм свикнал да ползвам и ми харесват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И с Джейл като си сандбокса отива на кино при първата качена туийк апликация писана в нечие мазе без грам контрол :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да отбележим, че има ъпдейт който е единствено за 5-ца.

Която определено работи осезаемо по-бързо и това е голям плюс спрямо 4.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Петицата е толкова голям ъпгрейд от 4с, че просто е очевадно. И аз отначало мислех, че новия айфон не е нещо особено, но след неколкомесечна работа с 5, и чат пат докосване на едно 4с, ми става смешно как може да сме се радвали толкова на старите четворки. Просто са толкова outdatet, че не е истина. Дисплея е великолепен, даже сега вече установявам че може да расте още малко и пак да е полезен. Бързината лекотата и общото усещане в ръката са несравними с който и да е било смартфон.

Петица буквално кърти теракота. Единствения недостатък е анодирания ръб, който се бели тук таме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам, че ще прозвучи като заяждане, но 4ката/4S е толкова отдавна outdated и жалко, че едва 5цата трябваше да дойде с малко по-големия си дисплей за да стане и за hard core феновете очевадно :)

За мен 5цата притежава ултимативното боди!!!! По-добро не съм си и представял.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поръчах си през apple sotre мини айпада. След двуседмично чакане , днес получих съобщение, че е изпратен с ups. Когато влязох в UPS, за да проследя пратката, останах :gruebel:/> , след като видях, че е изпратен директно от ShangHai, China 18/01/2013 11:45

Не се моткат да минават през магазините им дори!

Редактирано от toro
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От вчера съм с минито, доволен съм. Във всички сайтове и в сайта на ябълката пишеше, че модела само с wifi, нямал гпс и не работели навигацийте. Останах много учуден, като видях, че си работят и има гпс. Да не би след многото оплаквания, да са решили да сложат гпс и на евините версии?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е точно GPS. Локализира те, примерно NAVIGON казва къде си, но в движение не може да работи, точността му е около 60-100м.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вероятно. Само дето вероятно трябва на Навигон-а да му махнеш обозначението на улиците (WTF??) за да получиш възможност да разбереш къде се намираш <_</> което от своя страна може сериозно да ти залипсва в ориентацията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...