Jump to content

Останах без стикери...


spookie

Recommended Posts

spookie, ще кажеш че си искал да се изруси, русото отива на всякакъв цвят кола ама руса кака на тъмносиня B6 как вървииииииии:2gunsfiring_v1::P:hilezh:

П.С. Добре че жена ми не чете тука че ще ми пребоядиса Ауди-то, ако преди това не го е подпалила:) Ама аз ше зема нейната така че тя все ще е на загуба:hilezh:

Що се касае до гумите аз оня ден сложих Мишлен Енерджи, е няма такава гума (да ме прощават колегите), адски безшумна, по 190 лв парчето. Ако имаш ресурс слагай Мишлен.

П.С. Демире, как да кажа лоша дума за тебе като кога и да ти звънна все си се отзовал, включително и оная простотия с документите в събота в 10 вечерта...

Редактирано от Audi_90
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

..."Fuel saver"...
Освен да са ги направили по-твърди, за друг начин не се сещам (не че съм експерт), но тогава ще е добре да сложат и надпис "Спирачен път extender" :puppy_dog_eyes:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен да са ги направили по-твърди, за друг начин не се сещам (не че съм експерт), но тогава ще е добре да сложат и надпис "Спирачен път extender"  :puppy_dog_eyes:
Точно такъв е отговорът. Гумите са много твърди. Вярно е, че са много издръжливи в наши условия и много яки отстрани, но определено 4 лета ме возеха твърдо. :hilezh:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

айде честито - ного да те радва и да има ени стикери и за мене :puppy_dog_eyes:)))

на мойта па пише 2.0 Т само и се чуда как да го махна тва без да прецакам боята, че ше излезе име тия аудита колко са бавни :hilezh:))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе racerите нека си трошат главите - ти си вземи жената с теб и като на онова клипче - when the speed is not enough (един час рових да го намеря някъде, ама не успях)... предполагам се сещаш :puppy_dog_eyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мен. Много се радвам, когато някой колега смени стария таралясник с нова кола. Жив и здрав бъди и да я полееш подобаващо :puppy_dog_eyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...