Wizi Report post Posted April 10, 2006 (edited) http://chakalov.net/misc/3rd_run.wmv Edited November 9, 2006 by Wizi Quote Share this post Link to post Share on other sites
stani76 Report post Posted April 10, 2006 Страхливец, останаха ти още цели 1500 оборота до червеното. P.S. С какво смачка филмчето? Quote Share this post Link to post Share on other sites
SLAF Report post Posted April 10, 2006 това е на задна не на 3-та Quote Share this post Link to post Share on other sites
vili Report post Posted April 10, 2006 еееех тъкмо викам ей сега се развъртя и ти смени предавката...тц тц Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wizi Report post Posted April 10, 2006 Отивам да го изръчкам като хората и да кача ново клипче! Стани, програмката се казва River Past - Video Cleaner Pro. Чете какви кодеци имаш инсталирани и ти позволява да конвертираш между тях. Оригинала на това файлче е 32мб Quote Share this post Link to post Share on other sites
raiders Report post Posted April 10, 2006 Еее 3-та и после имаше неква 4-та... ама е яко Quote Share this post Link to post Share on other sites
AUDI Report post Posted April 10, 2006 Wizi, аз съм се возил с теб, та знам, че много чисто сменяш скоростите, а и печката добра, още се радвам като си спомня как лепи към седалката Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wizi Report post Posted April 14, 2006 Ето ви Боянска права и цедене на предавките до 4500 оборота. За съжаление видео камерата ми не е толкова широко ъгълна и не се вижда оборотомера, но и километража само дава достатъчно представа (надявам се поне де).http://www.chakalov.net/bora/Bora%20running.wmvПонеделник ще го кача и на data.bg да си го сваляте по-бързичко. Quote Share this post Link to post Share on other sites
b3_113PS Report post Posted April 15, 2006 Ето ви Боянска права и цедене на предавките до 4500 оборота. За съжаление видео камерата ми не е толкова широко ъгълна и не се вижда оборотомера, но и километража само дава достатъчно представа (надявам се поне де).←Браво колега 10сек ускорение ....От видяното твойта количка е по бърза от фабиата. Quote Share this post Link to post Share on other sites
drift1 Report post Posted April 15, 2006 (edited) Браво колега 10сек ускорение ....От видяното твойта количка е по бърза от фабиата.←С тая разлика,че Фабията се цедеше само до 3000оборота.А ипрестани да засичаш колите от клип.За тая работа си има техника която мери точно. Edited April 15, 2006 by drift1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
b3_113PS Report post Posted April 15, 2006 С тая разлика,че Фабията се цедеше само до 3000оборота.А ипрестани да засичаш колите от клип.За тая работа си има техника която мери точно.←това може би е някаква заповед просто коментирам от видяното или трябваше да се допитам до теб дали да коментирам Това са факти, а какво щяло да стане ако не бил на газ ако бил с по хубави гуми ако махнал тубата от колата, ако бил сменил маслото , ако бил я настъпил повече са празни приказки без факти. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wizi Report post Posted April 15, 2006 Каталожни са 11сек, така че няма начин да слезна под тях без чип или други настройки Quote Share this post Link to post Share on other sites
drift1 Report post Posted April 15, 2006 (edited) Не съм казал,че е заповед а че просто това не е въобще точно засичане,така че не се заблуждавай с секундите от филмчето.Aко съм се изразил грешно,съжалявам просто казвам,че не е това начина на засичане,наистина от клипчето изглежда по Бората е по бърза,но в реалността това е невъзможно особено и Шкодето със чип.Tе тея Шкоди са много бавни 130к.с. ТДИ са по-бавни от 115к.с.ТДИ Камби на филмче,ама наистина незнам,ето малко каталожни данни от Руснаците:http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/card/12317.htmlhttp://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/card/13892.htmlhttp://rapidshare.de/files/18056708/Video000.3gp.htmlЕто и едно филмче от мен това е на втора колата се движеше с 30км/ч и гаазз,ама стигна само до 80 и спрях,че имаше коли.Съжалявам за качеството ама е снимано с телефон, и затова съм направил само едно като си взема Апаратчето ще снимам като хората.Искам да се извиня на колегата Wizi Wiziev че му напълнихме с офтопик темата. Edited April 15, 2006 by drift1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vi-MAX Report post Posted April 16, 2006 Каталожни са 11сек, така че няма начин да слезна под тях без чип или други настройки ← ти твойта не си ли я оперирал вече ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wizi Report post Posted April 17, 2006 Не, не съм и няма и да я оперирам Кефи ме максимално и така как върви, а и искам да си я карам безгрижно и за напред. Не виждам смисъл да напъвам двигателя допълнително. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vi-MAX Report post Posted April 17, 2006 Не, не съм и няма и да я оперирам Кефи ме максимално и така как върви, а и искам да си я карам безгрижно и за напред. Не виждам смисъл да напъвам двигателя допълнително.← понеже си спомням , че Глушков ми спомена преди време та реших да видя дали е имало резултат Всеки стопанин сам си решава как да използва количката си Quote Share this post Link to post Share on other sites
quattro Report post Posted April 17, 2006 (edited) Браво колега 10сек ускорение ....От видяното твойта количка е по бърза от фабиата.← бърза е Бора-та, все пак е TDI )Приятелю, поеми въздух и накрая приеми, че Fabia RS наистина е много бърза за класа си , ако не е най-бързата, защото имам и такива статистики Edited April 17, 2006 by quattro Quote Share this post Link to post Share on other sites
tarikata_cs Report post Posted May 7, 2006 бърза е Бора-та, все пак е TDI )Приятелю, поеми въздух и накрая приеми, че Fabia RS наистина е много бърза за класа си , ако не е най-бързата, защото имам и такива статистики←Съгласен съм Фабията е много по бърза и според мен.Дори мисля,че е по бърза и от Октавията ФСИ ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ogi Finta Report post Posted May 7, 2006 Добра е бората, аз съм привърженик на дизеляците, моята а4ка горе долу по същия начин върви, вече зависи от задкурмилното устройство,аз не мога да се похваля с клипчета нито с постижения пробвах я 1н път от 0-100 12.32 нещо такова, но не направих хубав старт и не изпълвах до край, особено старта беше с много буксуване, мисля че мога да се доближа до заводските времена което ме накланя на мисълта че колата е запазена и няма проблеми, само 1н път ми направи впечатление, на 4та вдигнах 160, и от дясната страна се чу нещо като тропане, много странно!!!!! намалих до 140 смених на 5та , пак ускорих до 160 и не се чуваше, имате ли представа защо така ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
deliveryman Report post Posted May 7, 2006 бърза е Бора-та, все пак е TDI )Приятелю, поеми въздух и накрая приеми, че Fabia RS наистина е много бърза за класа си , ако не е най-бързата, защото имам и такива статистики←грешни са ти статистиките ето ти една от същия клас която е 160 к.с. заводски...тази специално е 195 к.с. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vi-MAX Report post Posted May 7, 2006 Cupra R TDI доста е бърза наистинаа Quote Share this post Link to post Share on other sites