Jump to content

Авточасти за всички срещани в България автомобили

Recommended Posts

Във форума съм отдавна познат, като търговец с тази моя тема:

От доста време получавам запитвания за нови авточасти, за автомобили, които не са Ауди. Най-масово се пита за автомобили от VAG-групата, но има и много запитвания за останалите марки разпространени в България.

Първоначално се отзовавах предимно на познати съфорумци, но с времето започнах да работя и с всеки, който задава коректно запитването си и е съгласен с моите цени и условия.

Подчертавам, че за територията на София рядко се съгласявам на развоз и това става само по лична договорка. За сметка на това масово приемам колеги в извънработно или необичайно време и този мой жест е добре оценяван.

За доставки извън София работя с икономичната тарифа "офис-офис" на Еконт.

Започвам да предлагам масла Castrol внесени през официалния вносител по цените на широко афишираните "директни вносители от Германия". Първоначално ще изисквам срок за изпълнение на заявката 3-5 работни дни, а впоследствие ще изпълнявам незабавно поръчките.

От по-евтините и с добри качества масла залагам на холандското Kroon Oil и отскоро на FEBI, като маслото в тубичките на FEBI всъщност е ESSO.

Телефоните за връзка са:

МТЕЛ - 0887395466

Глобул - 0895828383

Виваком - 0877372118

Виждат се и в подписа ми.

Моля имайте предвид, че за японски, корейски и автомобили от САЩ възможностите ми са доста ограничени и основно се изразяват в масови консумативи. Принципнно това е бизнес на специализирани фирми.

Допълнително съм поел ангажимента да разпространявам клубни стикери и лайстни на доброволни начала.

• Like 9

• 1 month later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...

Здравеи,търся задни амортесйори и предни спирачни дискове за Ауди Б4 Абт мотор 2000куб.90коня моноинж.92-93г колата е комби ако има значение.

Преди време ми уреди дискове за 100-тицата на сносна цифра,надявам се и сега да помогнеш,мерси предварително :zustimm:

Edited by imaxxx

• 3 weeks later...

здравей, бих искал да попитам за няколко бутончета за Ауди Б6.. Дали имате в наличност..копче за аварийните, ЕСП бутон, бутон за ел. стъкла, и бутоните за климатроник'а..благодаря предварително :)/>

Edited by dar7_play3r

• 4 months later...
  • 4 weeks later...

Здравей,

Мога ли да помоля за цена на задни пружини и тампони за Ауди А4/Б6 2001, седан?

Мерси предварително!

• 3 weeks later...
  • 5 weeks later...

Кокич Приятелче, моля те би ли проверил за въздушен филтър, филтър на купето и накладки ( предни)  за Тойота Ярис 2007г. 1.3 Бензин?

• 1 year later...
  • 1 month later...

Здравей! 

Искам да питам комплект съединител за Ауди 80 авант 95г ADA с климатик цена и ангренажен ремък с ролка.

Поздрави

• 5 months later...
  • 2 months later...

Здравей. Части за ауди а3 8p. ляв калник, ляв фар,основа за броня,(броня,решетка, капак след 2006г.) , кутия за въздушен филър,воден и клима радиатори. Двигателя 1BCH 1.9тди105к.с

Тел.0878550626

• 6 months later...
  • 1 month later...
На 4/28/2012 at 20:22, KOKO 100 C4 написа:

Допълнително съм поел ангажимента да разпространявам клубни стикери и лайстни на доброволни начала.

Може ли снимка на въпросните ластни, че в момента не се сещам за какво става въпрос. Да знам дали да поръчам само стикери или направо и лаистни.

Има огромен проблем с доставката на самата пластмаса за лайстните. Дори за годишния събор нямаше достатъчно.

Утре ще ти отговоря на л.с. към кого да се обърнеш в този момент(ако въобще има смисъл) независимо, че има специална тема за фенски принадлежности.

Имам малко останали стикери, но за теб няма да са проблем.:)

• 1 month later...

Забрави ме колега :hilezh:. Аз си чакам ли чакам, а колегите от форума ме подминават понеже по нищо не ми личи, че съм от клуба :respekt:

• 8 months later...
  • 1 year later...
  • 10 months later...

Още една марка масла, която мога да Ви предложа е немската MAXXSUS.

Маслата са с отлично качество и особено популярни са тези за автоматични скоростни кутии. Ползват се с превъзходна репутация сред майсторите.

maxxus-c3ace5cb04ffbafg5d314ec3f7f2c70b.

Предлаганите от мен автомобилни масла FUCHS са немски, а не полски каквито предлага Евро07.

Мотициклетните масла FUCHS Silkolene се произвеждат във Великобритания

Header_Motorenoele.jpg

• 1 year later...

От снимката ми става ясно, че само предните стъкла са електрически. Дай ми и номера на рамата?