KOKO 100 C4 Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Във форума съм отдавна познат, като търговец с тази моя тема:От доста време получавам запитвания за нови авточасти, за автомобили, които не са Ауди. Най-масово се пита за автомобили от VAG-групата, но има и много запитвания за останалите марки разпространени в България.Първоначално се отзовавах предимно на познати съфорумци, но с времето започнах да работя и с всеки, който задава коректно запитването си и е съгласен с моите цени и условия.Подчертавам, че за територията на София рядко се съгласявам на развоз и това става само по лична договорка. За сметка на това масово приемам колеги в извънработно или необичайно време и този мой жест е добре оценяван. За доставки извън София работя с икономичната тарифа "офис-офис" на Еконт.Започвам да предлагам масла Castrol внесени през официалния вносител по цените на широко афишираните "директни вносители от Германия". Първоначално ще изисквам срок за изпълнение на заявката 3-5 работни дни, а впоследствие ще изпълнявам незабавно поръчките.От по-евтините и с добри качества масла залагам на холандското Kroon Oil и отскоро на FEBI, като маслото в тубичките на FEBI всъщност е ESSO.Телефоните за връзка са:МТЕЛ - 0887395466Глобул - 0895828383Виваком - 0877372118Виждат се и в подписа ми.Моля имайте предвид, че за японски, корейски и автомобили от САЩ възможностите ми са доста ограничени и основно се изразяват в масови консумативи. Принципнно това е бизнес на специализирани фирми.Допълнително съм поел ангажимента да разпространявам клубни стикери и лайстни на доброволни начала. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eic-idimitrov Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Коко, ако бих могъл да поправя... не просто търговец, а коректен и отзивчив колега Успех ! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavelchatov Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Здравей за б4 филтър на купето.Колата е комби края на 92г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaxxx Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 (edited) Здравеи,търся задни амортесйори и предни спирачни дискове за Ауди Б4 Абт мотор 2000куб.90коня моноинж.92-93г колата е комби ако има значение.Преди време ми уреди дискове за 100-тицата на сносна цифра,надявам се и сега да помогнеш,мерси предварително Edited November 14, 2012 by imaxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar7_play3r Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 (edited) здравей, бих искал да попитам за няколко бутончета за Ауди Б6.. Дали имате в наличност..копче за аварийните, ЕСП бутон, бутон за ел. стъкла, и бутоните за климатроник'а..благодаря предварително :)/> Edited December 1, 2012 by dar7_play3r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Антон Танев Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 халогени за ауди а3 2002 фейслифт ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pif75 Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Здравей,Мога ли да помоля за цена на задни пружини и тампони за Ауди А4/Б6 2001, седан?Мерси предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knejata Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Кокич, какви накладки /предни/ можеш да ми предложиш за Астра Ф, 1.7Д, 1994г. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
edinak Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Кокич Приятелче, моля те би ли проверил за въздушен филтър, филтър на купето и накладки ( предни) за Тойота Ярис 2007г. 1.3 Бензин? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venomcorp Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 Много коректен.Удоволствие е да се говори с него.Каквото ми трябваше ми го намери ....Препоръчвам горещо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaspar69 Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 Здравей! Искам да питам комплект съединител за Ауди 80 авант 95г ADA с климатик цена и ангренажен ремък с ролка.Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drongo Posted September 11, 2015 Report Share Posted September 11, 2015 Табло за TT '99 година? Link to comment Share on other sites More sharing options...
carllos Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Здравей. Части за ауди а3 8p. ляв калник, ляв фар,основа за броня,(броня,решетка, капак след 2006г.) , кутия за въздушен филър,воден и клима радиатори. Двигателя 1BCH 1.9тди105к.с Тел.0878550626 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BassMania Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Дясно външно каре за ауди А3 2004г. цена? Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsi86 Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 На 4/28/2012 at 20:22, KOKO 100 C4 написа: Допълнително съм поел ангажимента да разпространявам клубни стикери и лайстни на доброволни начала. Може ли снимка на въпросните ластни, че в момента не се сещам за какво става въпрос. Да знам дали да поръчам само стикери или направо и лаистни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted August 7, 2016 Author Report Share Posted August 7, 2016 Има огромен проблем с доставката на самата пластмаса за лайстните. Дори за годишния събор нямаше достатъчно. Утре ще ти отговоря на л.с. към кого да се обърнеш в този момент(ако въобще има смисъл) независимо, че има специална тема за фенски принадлежности. Имам малко останали стикери, но за теб няма да са проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsi86 Posted September 24, 2016 Report Share Posted September 24, 2016 Забрави ме колега . Аз си чакам ли чакам, а колегите от форума ме подминават понеже по нищо не ми личи, че съм от клуба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav123 Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 Имате ли навигация rns-e за Ауди А3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_BOSS Posted August 3, 2018 Report Share Posted August 3, 2018 Здравей за Голф 5 1.6 бензин 2004г малката перка за охлаждане имате ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted June 24, 2019 Author Report Share Posted June 24, 2019 НОВО! Масла LIQUI MOLY и REPSOL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted June 29, 2019 Author Report Share Posted June 29, 2019 Още една марка масла, която мога да Ви предложа е немската MAXXSUS. Маслата са с отлично качество и особено популярни са тези за автоматични скоростни кутии. Ползват се с превъзходна репутация сред майсторите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted July 2, 2019 Author Report Share Posted July 2, 2019 Предлаганите от мен автомобилни масла FUCHS са немски, а не полски каквито предлага Евро07. Мотициклетните масла FUCHS Silkolene се произвеждат във Великобритания Link to comment Share on other sites More sharing options...
donadonybg Posted July 13, 2020 Report Share Posted July 13, 2020 Здравей Коко! Търся двойни копчета(бутони) за стъклоповдигач на шофьорска врата за Audi A4 b6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted July 13, 2020 Author Report Share Posted July 13, 2020 От снимката ми става ясно, че само предните стъкла са електрически. Дай ми и номера на рамата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted July 14, 2020 Author Report Share Posted July 14, 2020 Чакам номера на рамата. Тук или на лично съобщение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts