Jump to content

Два въпроса за А6 С4 АСЕ


Alekkk

Recommended Posts

1. При ляв завой от към лявото колело се чува звук все едно някаква тенекиика я удряш с голяма честота с нещо метално(доста е мелодичен и сравнително слабичък), от какво може да е.

2.Като се сменят батериите на ключа трябва ли да се направи нещо за да се програмира пак ли и аз незнам за да мога да си заклучвам колата с копчето на ключа.

Редактирано от Alekkk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2. нищо специално не се изисква за смяната на батериите. Нали се сещаш, че ако трябваше да се пре-преограмира всеки път при смяна нямаше кой да се навива да ги сменя.... Отваряш и гледаш внимателно как са били нещата после да не се чудиш кое къде отива. Най-много някоя друга пружинка да ти изкочи :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е ляво каре,бе трябвало да се чува на десен завой,и обратното.По-скоро има някакъв луфт,може би в лагера,и чукането да е по предпазната ламарина.

Това е само предположение. :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е ляво каре,бе трябвало да се чува на десен завой,и обратното.

пък при мен е точно обратното-при ляв завой се чува лявото каре,при десен не се чува нищо обезпокояващо.сигурен съм че е лявото понеже преди месец смених дясното каре и маншона на лявото, но трябваше да сменя и него(лявото).

на А6 едно каре spidan струва 200-220лв. :hilezh:

Редактирано от taf
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не е вътрешно колега?

Не мога да знам докато не сменя първо външното-което 100%е тръгнало,понеже като купих колата бяха скъсани и двата маншона(ляв и десен,външни)и така докато ги сменя се разтракаха и двете карета,но тогава смених само дясното, а лявото го почистих и гресирах+нов маншон.около месец всичко беше наред(даже се ядосвах що съм сменил и дясното като е можело да мина само с почисване и нова мас.)но съм грешал- сега както казах вече се разтрака и трява да го сменям и него(лявото).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Алек, първо иди да ти прегледат каретата. Цената е 125 лв. Метели (вземи го от thesaint11 - но си бургазлия :hilezh: ). Аз мога да ти взема най-доброто (Lobro) за 135-150 лв, защото имам специални взаимоотношения с вносител. Цената е в зависимост от момента на покупката. Имат малко колебание. :unsure: В цената влиза пълен комплект - маншон, скоби, болт и грес)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами ще мина първо да я погледнат и ако са те ще се обадя.Те и амортисьорите и накладки са за смяна тъй че може да събера една по голяма сума и направо да я вкарам в бокса за по сериозно ремонтче.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...