Jump to content

Питанки относно А4 B6/B7 - Vol. 1

asenovb

Recommended Posts

Ако се вземат подобни на тези, които съм си сложил на плафоните на задния номер, а те светят доста прилично, мисля ще е с добра осветеност.

Аз също смятам, че ще светят прилично. Казвайте кога ще се събираме и да започва сглобяването. :hilezh: Коелга ти от къде си от София или от Плевен.

има някои диоди, дето остават дори и като се изключат да светят бледо...

Стефчо, какво ще кажеш ?

:hilezh: Ако ме питаш за диодите незнам не съм виждал такива. Но може.

Ако ме питаш кога ще се събираме аз съм навит още за утре. След работа ще се събереме някъде удобно и за тримата място и така.

Диоди предлагам да се купят оттук - http://www.led.omega-light.com/AutoLED/autoled.html#can_t10

Има от 1лв до 12.50, всеки да прецени.

През седмицата, след работа става тъмно и по-тегаво за работа. Аз, ако нали искате да действаме заедно, щях да предложа за уикенд среща =)

Какво ще кажете за тези предложения?:

Canbus T10 2x5050 - W2x120

Бял

T10

2 / 5050

Консумация 12V / 0.6W

3.75лв

Canbus%20T10%202x5050.jpg

Canbus T10 5x5050 - W350

Бял

T10

5 / 5050

Консумация 12V / 2W

5.00лв

Canbus%20T10%205x5050.jpg

Edited by Bobu

Става ще го оставим за през уикенда. А за диодите мисля да ги купя от едно магазинче до румънското посолство. Но това може и после те като се монтират лампите диодите лесна работа. Ако пък случайно не ни харесва как светят. Ще се мисли нещо друго знаеш как е.

оК.

Аз утре ще ида до Омега Лед в Студентски Град... =)

А някой има ли идея, защо от плафона излизат 4 кабела, които се съединяват и влизат на две места?

Ето аз, как ги направих ? Дали ще има някакъв дерт така?

Павел ?

p1030810r.jpg

Edited by Bobu

Ти знаеш ли, че някъде имам такива диоди още от предишната ми кола. Нека да се стъмни и ще отида да сложа един диод на плоафона отзад в багажника. Ще го снимам как се вижда.

Иначе няма съмнение че най-добрия вариант е ТОВА, но въобще не ми се дават толкова пари :steinigung:

И най вече виж, дали като затвориш багажника, диода остава леко да свети...

Е... виж за свeтлианта, аз нямам съмнение че всичко ще е много добре, единствената ми тревога е дали диодите, няма да остават съвсем леко да светят дори и при затворена врата...защото някъде се наблюдаваше тая аномалия...

Слаба ли е светлината?

p1030812.th.jpg p1030811b.th.jpg

Диода е два пъти по-слаб от първия, който съм дал малко по-нагоре, който е по слаб от втория... ;)

Edited by Bobu

Аз такива диоди, които остават да светят, не съм срещал.

Иначе тези вторите,от които си предложил със снимки, мисля ще свети повече, не е като първия само с едно светулкаhilezh.gif

Пъривя е с две светулки, от двете страни :)

Аз съм виждал, на плафоните в купето много често остават светещи...примерно на 10% от това, което светят като се пусне

Снимките последните две, дето съм пуснал е само с едно диодче

Edited by Bobu

Първата е с 2, втората с 5, разлика 1.25лв.

Аз мисля, за вторите, че са нашите.

Чудя се да дам ли 40лв. за 8 и да сменя и на червенте плафони, така и така ще отваряме корите и ще се чупят щипки, да не е без хичhilezh.gif

но има ли смисъл те да свтят толкова силно, от друга страна си мисля? gruebel.gif

Edited by asenovb

Първата е с 2, втората с 5, разлика 1.25лв.

Аз мисля, за вторите, че са нашите.

Чудя се да дам ли 40лв. за 8 и да сменя и на червенте плафони, така и така ще отваряме корите и ще се чупят щипки, да не е без хичhilezh.gif

но има ли смисъл те да свтят толкова силно, от друга страна си мисля? gruebel.gif

Според мен няма смисал да светят толкова силно( ще заслепяват). А пък и за да ги сложиш не е нужно да махаш кората.

Стефане, успя ли да пробваш диода в багажника ?

След малък тест, аз смятам за начало да сложа от тези - T10, 2 / 5050, Консумация 12V / 0.6W, 3.75лв Ще светят една идея по-силно от това, което за мен е перфектно.

p1030812.th.jpg

...да сменя и на червенте плафони...

Ще светиш като сигналните лампи на самолетите :lol:

Edited by Bobu

А някой колега да разполага с инфо от къде да купя антени за оригинален тв тунер .Може оригинални от някоя ударена кола ,може и автърмаркет от световните фирми.Четох ,че колегата М е монтирал двойни антени kenwood,но какъв модел и откъде да се купят

Колеги имам 1 въпрос към вас! :)

Притурката на задната ми броня е спукана искам да я смена.Интересува ме при АВАНТ и СЕДАН еднакви ли са?Понеже мойта е седан,а намерих от авант.Благодаря :zustimm:

Става въпрос за Б6

Edited by Danielle

Стефане, успя ли да пробваш диода в багажника ?

Пробвах го. Стана добре. Когато го снимах небеше още много тъмно.После гледах мачовете и нямаше време да пиша.

205vbrd.jpg

2qjdf2t.jpg

А остатъчна светлина, като затвориш багажника или не погледна...

Аз бях до Омега Лед, купих такива http://www.led.omega-light.com/AutoLED/Autopics/Canbus%20T10%202x5050.jpg

5 лв с ДДС

С кан бус коректор на грешки за изгоряла крушка. И след като затворя багажника, свалих седалките, гледах и не видях да остава остатъчна светлина

Edited by Bobu

А остатъчна светлина, като затвориш багажника или не погледна...

Аз бях до Омега Лед, купих такива http://www.led.omega-light.com/AutoLED/Autopics/Canbus%20T10%202x5050.jpg

5 лв с ДДС

С кан бус коректор на грешки за изгоряла крушка. И след като затворя багажника, свалих седалките, гледах и не видях да остава остатъчна светлина

Абе не съм гледал дали остава да свети. А по въпроса с този кан бус коректор, гледах по чужди сайтове, че се влиза през ВАГ-КОМА и се задава, че вече свтлината е Лед, а не нормална и няма нужда от такъв коректор. Но не съм сигурен на 100%.

Има го принципно в един магазин в Стара Загора, но в София никъде не съм виждал.

Какво пък толкова, най-много да идем да ударим по едно диско в Ст. Загора и да си купим лента. Така и така сме отишли до там, ще му купим всичките бройки :lol:

Не ,че нещо против да дойдете на диско в Стара Загора да се видим ,но ако искате мога да ви взема и да ви го пратя по куриер :)

Отидем ли на диско, ще забравите за какво сте дошли до Ст.З :lol:

неска ебати ухапания ден...

тия диоди награвят ли, защото аз ги уснах през трансформатор у нас на 12волта и ми се стори, че доста греят.

друго, задните палфони над номера, как да го развия единия, разбита му е главата на винта, няма сваляне.

освен да го счупя? идеи некви ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...