Jump to content

АЛТЕРНАТИВЕН ФОРУМ


SLAF

Recommended Posts

и защо реши че спама ще намалее? :blink:

Чети внимателно - не съм РЕШИЛ, а силно се надявам :stupid: , а се надявам, защото попрочетох :blink::)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 189
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Напълно подкрепям Явор /Inkozi/! Останах много изненадана когато сутринта отваряйки си пощата видях едно ЛС с приложен линк и нищо друго :blink: ! Аз харесвам хората с които се запознах в този форум! :stupid:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Братчетата ми, (и сестричетата ми, в тази връзка),

Нека всеки да прави каквото знае. Аз се опитах заедно с още двама-трима по-улегнали хора да направим така, че да няма разцепление. Е, не става! Очевидно има хора, които просто умират да бъдат лидери, ама нямат войска, та трябва да я вземат отнякъде.

Истина е, също така, че точно заради тези определени "лидери", които са на всяка манджа мерудия и на всяко гърне похлупак, спрях да влизам в този форум - антипатични са ми, а видях, че се плодят и се множат и мнение не оставаше неоспамено от тяx ...................................

:blink::bia:

За съжаление нещата станаха такива. Но няма как .. власт искащи ще има винаги .. и като ги отсвирят си започват с интрижките .. толкова са им развити мозъчетата ..

Аз пък точно щях да пускам тема тия дни какво невероятно ценно нещо е Ауди форумът! Пишеш, питаш, четеш, отговарят ти, за една седмица благодарение на форума извърших ремонти и неща по колата, които иначе щеше да ми трябва месец и не се знае на кого щях да попадна.

Да само, че някои хора искат лаври .. да са велики .. да са нумеро уно .. от там идва цялата

лицемерщина и подлост.

МОМЧЕТА НЕ ПРАВЕТЕ ГЛУПОСТИ КАКТО ИМА ЕДНА МАРКА АУДИ ТАКА ИМА ЕДИН ФОРУМ АУДИ КЛУБ БЪЛГАРИЯ

ВИНАГИ СЪМ СЕ РАДВАЛ БЕЗКРАЙНО НА ТОВА ЧЕ ТУК СМЕ СЕ СЪБРАЛИ ЗА ДА СИ ПОМАГАМЕ И ВЕСЕЛИМ...

И ИМАМ ЕДНА МОЛБА КЪМ ВАС АКО МОГА ДА ИМАМ ТАКАВА----НЕ СЕ ДЕЛЕТЕ :stupid:  :blink:  ;)

ЗА МЕН ТОВА Е ФОРУМА ЗАЩОТО ТУК СТЕ ВИЕ

:):):);)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

според мен ще има много хора които ще посещават и двата форума паралелно......и в двата има ценни хора и не дотам (за разлика от първоначалните ми впечатления :blink::blink: ) Всеки да пише където му душа иска, сега поне има избор :stupid::) Но да се разграничаваме на наши и ваши е супер детско и смешно...........

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А аз си мислех, че сме свободни хора? :stupid:

Един колега преди време целомъдрено ми обясни, че нищо не разбирам, защото форумът бил различен от клуба?

Жалко, чувствах се уютно сред вас! Има много качествени и интелигентни хора, които ме накараха да се присъединя към вашето общество. Да не казвам колко горд бях и как се радвах като дете, когато получих клубната карта. :blink:

Редактирано от klam
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също мога да заявя ,че ще пиша и чета и в двата форума,защото и в двата има хора,чието мнение ценя и уважавам,а и не смятам ,че трябва да се правиме на "ощипани госпойци"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отивам да чета някоя друга тема. Що се палите толко? Искат да си имат форум? Имат си. Да изчакаме месец два, па да видиме! Едвали някой ще тръгне да си разплита чорапите Wizi :stupid:

Тва с властта не го разбирам? Ако някой иска да командва да се обади, давам 10 декара облаци, командваш си ги и си свиркаш, то е горе долу същото!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също мога да заявя ,че ще пиша и чета и в двата форума,защото и в двата има хора,чието мнение ценя и уважавам,а и не смятам ,че трябва да се правиме на "ощипани госпойци"

Именно :stupid:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така момчета и момичета, следя темата от 1-2 часа и е време да понапиша нещо и аз .. незнам дали ще бъде стилово издържано, похвално или обидно за някой .. но това си е мое мнение и така виждам аз нещата.

Нека се върнем в по-старо време .. преди няколко месеца историите с членството, картите и незнам си какво още стигнаха критичната си точка, ок нещата бяха стигнали пред разцепление .. хора седнахме на една маса в опит да предотвратим това нещо, защото никой не го искаше наистина. Какъв беше резултата .. хмм вижда се в момента най-накрая вече можем да изпълним това, което си обещахме тогава .. написах тема за Членство в клуба, закачих я най-горе във форума и О! ЧУДО само 67 души да я прочели .. в следващия момент тази тема за цъкнали 1400 пъти в/у нея .. :stupid:

Сега друго .. защо има нов форум .. дадени хора толкова ги кефи властта, че просто са готови на всякакви к**венски номера за да го постигнат .. тайно .. тихомълком .. не като доблестните хора .. ми какво да им кажа .. такива лицеме винаги им се връща лицемерието обратно по един или друг начин ..

Много е лесно хора да се съсипе нещо градено с години .. събрало най-различни хора .. с различни идеали, идеи и т.н. но обединени под идеята за взаимопомощ .. това е красивото - да го има

Аз лично не смятам да получавам припадъци поради новия форум, но много искам да бъде отговорено на въпросите на Инкози .. от хората отговорни за новия форум .. те си знаят кои са .. убеден съм, че ще бъде много сълзливо и състрадателно обяснение.

Спирам до тук засега .. но съм си написал още 40-50 реда .. още по-объркани от тези .. аре !

За боклуците и лицемерите по душа и съществувание :blink::):):):bia::blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....КОЕ НАЛАГА СЪЗДАВАНЕТО НА НОВ ФОРУМ?

Да, живеем в демокрация. Да, всеки може да прави каквото си поиска (стига да не пречи на другите). ......

...по същата причина, по която има БСП, СДС, ДСБ, ССБ, ОДС, ГЕРБ, НДСВ и т.н.

Не ми беше идеята, да коментирам причините, те могат да бъде споделени само от тези, които са го направили. Мисълта ми беше, че си се изказал по-емоционално и едва ли това е реалното ти вътрешно усещане. Всеки е свободен да прави, каквото желае, стига да не нарушава свободите на другите.

А понеже ме попита в прав текст, ето моето впечатление за ставащото: предполагам помниш темите на ГСБ, за "Летният рейд" и за организацията на клуба, които разбуниха духувете, преди няколко месеца (а до колкото разбрах тогава, е имало подобни теми и преди аз да се поява тук). Помниш, че още тогава се обвиняваха различни хора в разколничество. И предполагам си спомняш, че последствията, бяха тайни срещи, избрани хора и т.н. Поне се размърда въздухът и сега е на лице темата за "Общо събрание". Но явно тя закъсня/не беше популяризирана достатъчно/беше изопачена или просто не задоволи очакванията на определена група хора. Също така, помниш, че още тогава, аз бях казал, "че всеки е свобеден да прави каквото пожелае" и че ако не му харесва тук, си регистрира форум/клуб и си развива дейност. Е, последствията са на лице (не че аз съм ги предизвикал)!!! Което ме навежда на мисълта, че явно причината не е в членовете, а в организацията. С други думи, ако си се хванал на хоро, го играеш докрай, ако не, се пускаш и оставяш другите да го доиграят. Явно някои нямат търпението да изчакат края на хорото, или просто това хоро не им харесва.

Едни мислеха да се отрегистрират от тук (не за да се регистрират другаде), други, да си направят затворено общество, трети-алтернативи. Демокрация!!!

Това е мое лично мнение, израз на моето лично разбирането за нещата. Не е квалификация и обвинение към никого, както не е и защита на някого. Просто едно неутрално мнение, на неутрален човек, какъвто се опитвам да бъда.

Редактирано от RossN
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли, като на по-прост, някой да ми каже какъв е този алтернативен форум и кои са хората...че така чета, чета и ми се струва, че съм изпуснал първите няколко серии :stupid:

А сериалът може и да е добър...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами според мен и колегите по-горе - никакъв :stupid:Това обаче се отнася за нас обикновенните потребители - админите и създателите на двата форума явно са обидени един на друг и не вярвам да пишат и в двата......

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

та повечето знаете за какво говоря,

как според вас ще протече живота на новия форум.

не заяждам никой, само ме е яд че те не го обявиха тук а на лични.

мене ми е се таа байчета, аз съм тук от 3 години, бях и в дир-а.

просто размисил чакам от всинца ВИ

тайно тайно .. шаврантийската .. ма те някои индивиди така си знаят само .. така си трябва .. иначе ми е безразлично за живота на някакъв друг форум .. или дали ще има още 12343453 форума

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какъв е проблема да има примерно 3 audi форума, и човек да пише и в трите?  :blink:  Пак несъм разбрал?

Аз така и не разбрах каква е идеята да има друг форум със същата тематика :stupid:

Конкуренция ли ще прави, печалби ли ще реализира? Само властовите амбиции ли са причината или има и друг слисъл в това разделение? :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

МИШКИИИ СРЕЩУ МЕНЕ ЦЪРКАТ,

КАТО МЕ ВИДЯТ НЕ ЗНАМ КЪДЕ СИ БЪРКАТ.

И аз нямам ЛС,но не ми и дреме.Тъкмо ще се попрочисти форума от разни интЕлегенти и разбирачи.Видя се колко са дребни душичките им.Да се правят на ударени и да мигат на парцали,а после хак.Радвам се, че се разкриха долните, властолюбиви лицемери и се разкараха.Сега може би Форума ще върне по-предишния си облик.Радвам се.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам, гледам и се чудя.

Пак направихте буря в чаша с вода. Напоследък нещо на хоби се е превърнало.

Гледайте си кефурата и всеки да прави каквото си иска. Нали е демокрация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

МИШКИИИ СРЕЩУ МЕНЕ ЦЪРКАТ,

КАТО МЕ ВИДЯТ НЕ ЗНАМ КЪДЕ СИ БЪРКАТ.

И аз нямам ЛС,но не ми и дреме.Тъкмо ще се попрочисти форума от разни интЕлегенти и разбирачи.Видя се колко са дребни душичките им.Да се правят на ударени и да мигат на парцали,а после хак.Радвам се, че се разкриха долните, властолюбиви лицемери и се разкараха.Сега може би Форума ще върне по-предишния си облик.Радвам се.

:blink::blink::bia::)

Mишоците трудно виждат бате .. поне по-далеч от носа си :)

Мразим спамаджийте ! :stupid:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема не е в пускането на алтернативен форум, а в начина по който се обявява, общо взето май ще стане така че каквито създателите такива и начините за реклама.

Не ви знам момчета не ви и познавам или ако съм ви познавал някога е било отдавна и съм ви забравил. Все ми е тая колко алтернативни форуми ще има, аз тук имам приятели, намерих ги и продължавам да ги намирам, гот ми е. Има едно нещо с което винаги ще ви бием в земята, управлението на АКБ като организация и на форума като такъв, никога не се е карало, никога, никой от нас не е ламтял да вземе главата на другия защото на онова - другото място е по-гот, така като гледам вашите идеи и начини на действие, не съм сигурен че ще можете да се похвалите със същото.

Празнодумията за единство, обединение, сплотяване и т.н. бяха до тук, от сега според мен това са мръсни думи, които биха довели до точно толкова безплоден разговор, колкото е всеки разговор за лошото време!

Бях го казал преди ще го кажа и сега, ако ще всеки от "нововремците" да си направи отделен форум, той ще бледнее пред този минимум по един критерии - ТОЗИ ФОРУМ Е ОРИГИНАЛЪТ, ВСЕКИ ДРУГ Е АЛТЕРНАТИВА!

НАЗДРАВЕ! :stupid:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове (HITMAN, Nasti), тичайте бързо да се регистрирате че VIP номерата в новия форум свършиха. После ще ви се смеят на "потребител номер: 4321". :stupid:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...