Jump to content

Audi A3 3.2 quattro


Recommended Posts

Добър вечер на всички потърсих за това А3 в търсачката информация,но ненамерих нищичко,защо не добавите малко информация за този автомобил с V6 малко информация относно как му приляга двигателя,проблемен ли е(просто ми е интересно да се добави малко информация и за този звяр в купето на А3,неочаквам кой знае колко информация поради простата причина че до сега никаде не съм видял да се споменава тази кола с този двигател,което ме навежда на другият ми въпрос Audi S3 or Audi A3 3.2 quattro.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 79
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Преди години в Германия беше гръмнал страшен скандал за дефектни обтегачи или вериги, или и двете не съм на 100 % сигурен, точно за 3.2 в А3. В резултат, на което моторът се поврежда преди 100к км. до тотална щета, като признак за това е, че трака, като дизел. Казусът беше, че от Ауди в началото не признаваха дефекта и бяха стръскали собствениците доста грубо, сами да си поемат разноските ( сериозна цифра ). В последствие бяха склонили да поемат някакъв процент, но сервизна акция май не е имало. Мисълта ми е, че към днешна дата нищо чудно да е пълно с екземпляри с този дефект, бивша собственост на хора побързали да се отърват от тях, с цел да избегнат сериозни бъдещи разходи по решаване на проблема.

Редактирано от Holz_8885
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Редовно следя цените на употребяваните Аудита,Като скромното ми наблюдение на а3 8п виждам ,че най -евтините и базови бройки са тези с 1.6 мотор.Все пак и собствениците им са изтънили съвсем цената при покупката им като нови.3.2 държи доста добра цена и почти винаги са пълни с много екстри.Доста често подкарвам едно такова малко бижу с quattro и мога да кажа че върви много добре и харчи като за v6 мотор.Като проблеми няма досега никакви от горе споменатите но и колата е на 55 000 км .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тук на Плоив има едно много добро с екстри 3.2 ама ебати цената 19к лева ...

Зависи от коя страна гледаш за едни 19к. не е кой знае каква цифра въпросът е после какъв филм следва несъм сигорен,но в този форум надали има колега който кара такова бижу за да сподели как е.По принцип аз съм твърдо решен да се сабират пари за някое ново от магазина(дай-боже)с леки изчисления може и да достигна едно 25,30 к. за 3,3.5 годинки ако не се отвясвам много,но както знаем всички не винаги се получават желаните(планувани)неща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тук на Плоив има едно много добро с екстри 3.2 ама ебати цената 19к лева ...

Ако е преди 100-те хиляди, цената е ниска даже, в DE под 100к км., средно вървят окло 15-19к евра, най- хващащите око отивт 22/23к ( визирам само Sportback, до 2005-2008г. ).

п.п. бати търгашите, в Германия срещу тия 10-12k EUR. получаваш мах. 1.9 TDI в Sportback под 100к км. ( най- убитото в mobile ), без много екстри, а в БГ за тия пари даже 3.2 дават, вероятно на 120к.- реални :hilezh: :hilezh: :hilezh:

Редактирано от Holz_8885
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно форума ни се е напълнил с неграмотни елементи.Първо,как колега Хави, очакваш да харчи шестак 3.2???!!?Явно изкарваш 5К на месец за да си го позволиш.Ае на бас,че караш AGN и само ни спамиш.Ае още един бас,че си на не повече от 24,щото преди 10 години аз карах A3,черните в БГ бяха 3-4,слизахме и се здрависвахме и нямах семейство и деца.Ще те вкара в проблеми тая кола,разходи,гориво и обслужване.Ма за тебе едни 19К не са проблемни... :respekt:/>/>

P.S.Шестака харчи 20+,нали няма да си го купиш само да ходиш до кафето.Съвет от мен,не се изфърляй за автомобили,по-добре си имай някоя малолитражка за да не висиш по спирките и кинти в банката.

Редактирано от Tani
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само като прочетеш сигОрен и сАбирам.................

Пича се води по акъла на кольо кьоравото прасе,а жалничкият не знае,че той работи за да си оправдае разходите :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А бе тука не давате човек да напраи правописна грешка е професорчета...По приницп съм на 21 в момента всяко лято ходя да работя в чужбина и на година ги докарвам 12,13 хиляди чисти,колега карам AGN още щото в момента ремонтираме къщата все пак семеиството на 1-во място(пък и това ми беше 1-вата кола която съм си я купил лично аз и много и се радвам..) това е последното лято в което се влагат пари в къщицата и това е.Едно по едно,но мога да ти кажа че и не бързам да си го набутам със скъпа кола решил съм да си взема дизела(131-цата) за 1-во време пък след няколко годинки живи и здрави и вече някое от магазина.Каде съм писал че съм ентусиезиран да си взимам 3.2?/?..Много ясно че тези коли не са за всеки прекалено много критици има тука е да разбирате от много неща спор няма,но не е нужно да се отправят такива критики след като не познавате нито човека нито какво прави за да се изхранва,за едни 10к. за много за други не.Просот тука повечето сте старчоци(не се обиждайте тва е в +) и виждате ентусиазисти за разни неща и се почват ма ти знаеш ли тва и колко струва онова,за ваше сведение знам,а колкото до темата я пуснах щото съм привърженик на А3 модела и изкъх да разбера малко повече за този мотор..все пак немисля че е грешка да питам и да се образовам малко и аз за някои неща ма нема как да стане като критикувате хората,и не ми извъртайте думите щот няма смисъл да спорим по темата кой какво ще си купува и така на татък.А колкото до това,че питам повече в това няма лошо предпочитам сега да го науча а не като тръгна да взимам някакъв навес,и да се чудя за какво да гледам и какво да взимам.

п.с.Нищо лично към всички да не вземете да се обидите за нещо просто казвам това което мисля,пък колко съм прав хич не ми дреме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Начи ако тва 3.2 на А3-ка харчи 20 или над 20 е най-скапания мотор праен некога, РС6 4.2 битурбо градски разход 16/17... кви са тия 20ки на 3.2 и то на а3-ка незнам...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

havi нищо лично приятелю,като пишеш във форума и примерно напишеш грешно думата, не виждаш ли, че същата бива подчертавана с вълнообразна червена черта. Не си ли се питал защо така? Как може във всеки твой пост да правиш елементарни грешки, които децата в 3-ти клас на диктовка няма да ги направят? Гледай последния ти пост:

не кАде, а кЪде

ентусиазисти - нова дума в българския речник си измислил :lol:/>

не иЗкЪх, а иСкАх

:flehan:/>

И ако на теб ти се струва, че да пишеш грамотно елементарни думи е за "професорчета", просто не те виждам как си завършил училище.

Редактирано от audiceco
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това за правописните и аз съм правел такива и мога да кажа че не излизат никакви вълнообразни червени незнам защо така,а колкото до спора ви просто няма смисал да се дървите от сорта на кой как пише,за какво си мечтае и т.н.На доста теми съм забелязъл-авторът пуска темата,отговаряму се 2,3 пъти и после се почва някакъв си спор там от което смисъл няма.Неможе ли просто и лесно да се отговори в темата и това е пък колегата по горе като е допуснал няколко правописни грешки тва си е негов проблем за какво се връзвате или може би ве дразни това че не пише грамотно незнам и няма да питам,колкото до темата и идея си нямам как изглежда даже тая колица...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това за правописните и аз съм правел такива ........

А така правиш ли http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=139352

Колегата DoH_KuXoT точно и на място го е цитирал.

Редактирано от audiceco
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, темата е за А3 3.2, само да напомня.

Много правилно и аз съм за това да се говори само по темата без да се спори в нея все пак мисля че сме маалко по интелигентни от маймуните и не трябва да се държим като такива :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И мен ме дразнят грешките, не че и аз не правя такива, но не е редно в тема за конкретен автомобил и двигател 50% от постовете да не са по темата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Начи ако тва 3.2 на А3-ка харчи 20 или над 20 е най-скапания мотор праен некога, РС6 4.2 битурбо градски разход 16/17... кви са тия 20ки на 3.2 и то на а3-ка незнам...

Стига с тая РС6-ца и стига с тоя измислен разход 16-17 градско няма такъв разход запомни го даже под 20 няма и найстина 3,2-ката не е хич икономична незнам що но хора се оплакват от разхода на тоя двигател :gruebel:/>

Редактирано от pacoran
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това за правописните и аз съм правил такива и мога да кажа, че не излизат никакви вълнообразни червени, не знам защо така,а колкото до спора ви просто няма смисъл да се дървите от сорта на кой как пише,за какво си мечтае и т.н.На доста теми съм забелязал-авторът пуска темата,отговаря му се 2,3 пъти и после се почва някакъв си спор там, от което смисъл няма. Не може ли просто и лесно да се отговори в темата и това е, пък колегата по горе като е допуснал няколко правописни грешки тва си е негов проблем, за какво се връзвате или може би ви дразни това, че не пише грамотно не знам и няма да питам, колкото до темата и идея си нямам как изглежда даже тая колица...

Пишеш с минимум 5 грешки на ред, не виждам какво се изказваш изобщо. Правилното писане е въпрос да възпитание, а правилното писане по форумите на култура. Как според теб познаха колегите за момчето, само по това какво е написал и как го е написал. Започни да обръщаш внимание на това как се изразяваш, за да те разбират и другите. Аз като видя неграмотно мнение, го подминавам.

По темата, разхода на тези двигатели зависи от тежестта на крака. В задръствания - 20, ако го натискам 16. Обикновено смесения ми разход е около 12-14.

Редактирано от galeksiev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти ли ще ми кажеш как да се изразявам?Това,че пиша със правописни грешки си е мой проблем,не ми се прави на толкова умен и само по правописа неможеш да разбереш човек дали е грамотен и начетен.По горе си написал,че като видиш такива с много правописни грешки ги подминаваш..Мене що не ме подмина или просто си нямаш работа и трябва да се изразиш.Изкажи се по темата ако знаеш нещо,ако ли не лека нощ..Това,че обръщаш внимание на такива като "мен" означава,че и ти падаш до моето ниво и че с нищо не си по различен.Защо изобщо трябва да критикувате във една тема немога да разбера,прочете ли заглавието или...

Редактирано от Чарли
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига с тая РС6-ца и стига с тоя измислен разход 16-17 градско няма такъв разход запомни го даже под 20 няма и найстина 3,2-ката не е хич икономична незнам що но хора се оплакват от разхода на тоя двигател :gruebel:/>/>

Тва ми е любимото в тоя форум.

Един докарвал 4.2ка до 13 градско , другият РС6-ца до 16-17 бахтеа митове и легенди ........

Като чета тука на някой колеги глупостите и аха да взема и аз една РС6-ца дето гори 14 градско .... :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...