Jump to content

Национален Събор на Ауди Клуб България 2013


Васко

Recommended Posts

  • Отговори 339
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Гледам,че колегата с колата полу-близнак е отчел присъствие от нашия град и регион.

Идваше ми се но поради няколко причини неуспях да дойда.

:balloon:  Само, че не можах да донеса купата в Дупница :closedeyes: от драга в клас "Б" като миналата година, защото колегата Lazar666 се беше много "модифицирал" и нямаше как да го бия. Имаше много положителни емоций. Едно голямо благодаря на хората организирали събора, и най-голяма благодарност към Ели от Русе, която ме спаси в много тежък момент  :flehan: .  А някой снимали вечерта в ресторанта ?

Редактирано от jojo666
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Wizi, не се познаваме, но имаш моето огромно уважение. В случая бъркаш мрънкач се нещо друго и това другото е просто обективното ми мнение. Това, че не ти/ви харесва то не е мрънкачество. Да си ме чул да се оплача аз от нещо или да ви давам наклон на нещата? Верно, коментирах за паркоместата, но от позицията на фен, не на мрънкач. И го направих не по-повод на колегата, който искаше да идва с друга марка кола, а го направих от това, че нещата не са справедливо направени/измислени. От моята позиция неможе да приравнявате човек бил 200-300км път идващ от другия край на странта с настроение, с емоция + мъкнещ цялото си семейство или най-малкото приятели и да му убиете настроението още от влизането. Да , сега ще кажете на другите марки не правят така, но аз го казах, не е редно да гледате другите марки.  В крайна сметка не карането на ауди те прави фен на марката, а нещо отвътре, което те инспирира и те прави щастлив да караш точно такава кола. Защото бай Иван ще дойде с Б4 и ще го пуснете да влезе с нея нали, но той няма да влезе защото няма да даде 4-5 лв вход (не знам дали имало, но ако е имало) за да зяпа 1 час. Идеята на клуба е да събира повече феноеве, а не повече зяпачи с аудита. Защото един фен, който и да е той независимо с каква марка кола дойде, но види някакво уважение от клуба от организацията аз съм 90% сигурен, че другата година няма да дойде с форд/опел/бмв, а ще вземе на приятеля си Б4 и с нея ще дойде или ще дойдат двамата. Именно обединяването върху основната цел/идея прави събитието неповторимо изживяване, а не 200 аудита да се съберат на едно място и да има ядене и пиене и общи приказки, които могат да се правят всеки ден пред ОМВ или НИМ. Много се отплеснах, но аз заради това и не дойдох на събора. Липсва ми емоцията и идеята за събора. 

Редактирано от sky
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И понеже съм още на такава вълна ще напиша аз как ги виждам нещата за програмата, пък вие си преценете дали си заслужава. Мисля и да не пиша повече.

 

1. Италянско.

2. Майсторско шофиране.

3. Дизел vs Бензин - сток

4. Дизел vs Бензин - модифицирани

5. Свободно пускане без награди.

6. Вечерна томбола в ресторанта - скромни награди. По номер на записване или друг ред.

 

Аз не мисля, че разделянето на феновете е много удачна идея. Според мен идеята е да се пуснат повече фенове на пистата от колкото на скамейките да зяпат. Ако има много фенове го направете примерно първите 20 записали ще участват. Трябва да се търси емоцията, а не каналния ред за провеждане на състезанията. Понеже си нямам и най-малка представа от организиране на такъв вид неща, моля да не ме нападате ама ти знаеш ли, че туй  е невъзможно. Просто давам идея без никой да ме е питал даже, но в крайна сметка събора се прави заради феновете на този клуб и е редно управата да ги взема в предвид тия неща, а не да се прави някакво събиране просто ей така защото е редно и другите марки също го правят. И сега ще скочат още 100 с идеи да, тогава управата ще коментира всичките по м/у си и ще избере според това, което мислят, че е най-удачно или най ще се хареса на феновете. С условието, че е осъществимо разбира се. Спирам, че ще изям някой бан скоро.

Редактирано от sky
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля и да не пиша повече.

Единственото, което е смислено, според мен от двата ти поста :)

 

Понеже си нямам и най-малка представа от организиране на такъв вид неща, моля да не ме нападате ама ти знаеш ли, че туй  е невъзможно. Просто давам идея без никой да ме е питал даже,

Да, наистина си нямаш и точно по тази причина няма как да даваш акъли. Просто някои неща изглеждат много лесни отстрани, но ако беше в организацията щеше да разбереш, че между теоретизиране пред компютъра и реализиране на нещата има известна разлика. Твоите предложения, освен всичко, са ненужни. Както опитах да ти обясня и преди, съборите тук се случват по следния начин: официалните членове на Клуба измислят рамката и я обявяват на феновете. Който хареса предложението, идва на пистата и се забавлява. В огромна заблуда е изпаднал всеки, който си мисли, че може да угоди едновременно на 1000 човека. Това просто не е възможно. Случаят с теб е ясен - не ти харесва нашата формула = не идваш на събора. Аз проблеми с това нямам абсолютно никакви, защото 500-600 човека харесаха нашата формула и си изкараха страхотно в съботния ден. В този смисъл твоята конкретно липса по никакъв начин не се усети и наистина ми се иска да не си най-активния в темата, обяснявайки как трябва да направим мечтания от теб събор. Мога да се аргументирам защо предложените от теб неща няма да се случат, но нямам нито време, нито желание, а и знам, че няма да ме разбереш. Така че приеми, че това е ситуацията и престани да спамиш темата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми хареса, защото почти цял ден не изгасих колата и се кефих по пистата, евала на организаторите. Огромни благодарности на Алекс, който за секунди  ми помогна 2 пъти :respekt:

 

Васко, разбери, че ти си нищо без феновете на Ауди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

sky, разбери, че ти си нищо на фона на цялата маса фенове на Ауди, които бяха в събота на Събора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук въпросът не е кой какъв е!

Всички които се опитваме да организираме събора, го правим с цел да се хареса на възможно най-много хора

Ако искаме да си се хареса само на нас ще си отидем някъде 5-6 човека чисто приятелски, така че да се мисли, че правим нещо което да се харесва само на нас е меко казано смешно

 

никой няма за цел да изпъква над друг, а нещата се правят с една цел- удоволствие за гостите на това мероприятние!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Позволявам си за последно да пиша в темата!

sky от всичкото писане, което изписа, нищо не стана ясно! Искаш да ти се отреди специално място за да си паркираш купчината ламарина, щото си отявлен ФЕН, така ли ? Човек, ти си сбъркан, сериозно ти го казвам!

Аз с курника, В4 по-малко фен ли съм, нищо че не се припознавам като такъв! Ако бях си домъкнал дебелия гъз в S8 то това ме прави нещо повече от останалите и трябва едва ли не да ми се отдели пожизнено, един парцел. Така ти разбирам изписаното. Убеждавам се че не си добре и имаш сериозни проблеми!

Редактирано от SinisteR
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

eй, стига се карахте за глупости...

 

 

ето малко снимки и от мен :)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.519817214732147.1073741832.100001116185508&type=1&l=1c0a845b3c

 

според мен датата не беше съвсем добре избрана, защото съвпадна с това мероприятие на Божурище, и доста хора с интересни коли не дойдоха заради това...

НА събора на Междене верно беше студ и дъжд, ноооо емоцията остана във всички доста време след това..

Миналата година пак имаше доста тръпка.. тази си тръгнах доста преди края.. някак си нещо липсваше на атмосферата, НО независимо от това, и догодина, и по- догодина пак ще дойда, и ще врънкам де що има човек с Ауди около мен и той да дойде на събора.. 

Редактирано от Шуши
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

eй, стига се карахте за глупости...

 

 

 ... независимо от това, и догодина, и по- догодина пак ще дойда, и ще врънкам де що има човек с Ауди около мен и той да дойде на събора.. 

 

Аз също мисля така ;) . Не е ли това най-важното! Не виждам смисъл да спорите за глупости! Настроение имаше и това е факт! Който е истински фен, няма начин да не се е изкефил! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Февруари месец нямаше как да знаем, че сега точно ще има драг на божурище

Има и други съображения:

 

1. Доста дълго време опитвахме да уредим друга писта, но в крайна сметка не се получи, и според мен - по-добре. Това като информация за хората, които искат "друга" писта, без да предлагат коя. Според мен е факт, че в България няма писта на това ниво, да не говорим такава, която да ни е удобна като локация. Освен всичко, нашият събор не е просто един драг, пистата трябва да отговаря на много други фактори.

 

2. Когато вече разбрахме, че нямаме друг вариант освен Калояново, единственият свободен уикенд беше този.

 

Както казах и по-горе, организацията на един такъв събор може да изглежда твърде елементарна отстрани, но на практика нещата не се случват толкова лесно. т. 1 и 2 горе ги написах точно с тази цел. Феновете не би трябвало да бъдат занимавани с организационните проблеми, но това го пиша само за сведение на романтично настроените, които си мислят, че резервацията на писта през 2-та най-натоварени месеци става по-лесно от това да си избереш парфюм на борда на самолета.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно е, че събора не е просто един драг, но пък е факт, че точно тази дисциплина събира най-много хора. Отделно именно аудитата са най-добре представящите се коли в този спорт. Вчера на Божурище в Стрийт класа май не е нужно да казвам коя марка застана на първите 3 места.  :lol: 

Някой спомена Сливен, още от миналата година го имаше като предложение. Според мен тази писта е много подходяща и като локация и като условия. Достатъчно голяма е и освен драг, паралелно могат да вървят още 2 неща примерно, без да си пречат едно на друго. Майсторско шофиране и още няква дисциплина, за която ще има повече мераклии. Дрифта не е спорта на нашата марка.  :lol:

Наемете времеизмервателна техника задължително. Георги Петров (бат Гого) не вярвам да откаже подобно нещо. Доста колеги би им било интересно да си замерят всекидневните коли, но пък не биха го направили на официалните състезания, дори и в съботните дни, когато са квалификации и свободни стартове. Най-малко от притеснение да не получат мощни освирквания от публиката, която напълно в реда на нещата очаква да гледа съвсем друг тип като вървеж автомобили. 

Направете класове, съобразени с аудитата. Клас Ваг модифицирани също не е лоша идея и пускайте автомобили от ваг групата, които със сигурност ще вземат участие - останалите зад оградата.  :)

100% съм сигурен, че един такъв събор ще надмине в пъти очакванията ви за посещаемост.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще има ВАГ автомобили, ще бъде под формата на обединен такъв събор, няма как избирателно да се допускат само някои, защото пак ще има поводи за сръдни и цупене.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще има ВАГ автомобили, ще бъде под формата на обединен такъв събор, няма как избирателно да се допускат само някои, защото пак ще има поводи за сръдни и цупене.

Обединен събор под такава форма и програма ще стана страшна тарапана. ;) Сърдити и нацупени винаги ще има, та в тоя ред на мисли точно това не трябва да е отправна точка. Има как да се допускат избирателно, пистата е достатъчно голяма за да се обособи паркинг за ВАГ гости в края, а пък навътре да се пускат само тези, които имат желание да вземат участие в организираните състезания. VW форума направиха този реверанс към каращите ВАГ автомобили и нито е станало претрупано, нито са се изпотрепали в спорове, въпреки сравнително  малките размери на Калояново, където им беше събора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...