Jump to content

A8 Д3 Не се отваря задна лява врата


denislav varbanov

Recommended Posts

Купих колата с неотваряща се задна лява врата. Същата не се оваря нито отвън, нито отвътре. Стъклото се смъква и машинката се чува, че работи. Моля за съдействие!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега, не знам дали ще можеш да свалиш корите, когато вратата не се отваря. Може модула да е свършил или както беше моят проблем с незаключваща се врата- прекъсната жица. Тези коли имат страшно много електроника и никога не се хвърляй право да сменяш модули. Каквото и да ти кажат ти си бъди твърдоглав и нека да проверят кабелите от и към него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-вероятно не е бушон тъй като лампичките на дръжката светят, което означава, че отива ток до вратата, а и при отключване и заключване се чува щракане вътре, но дръжката стои мека.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Пасат такава врата я отварях като седна вътре и дърпам дръжката за отваряне и едновременно с това отключвам и заключвам с дистанционното.На 90% съм сигурен, че бравата е същата и ще може да отвориш вратата така.

Редактирано от Passi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Развих всички болтове на кората отвътре и успях да я открехна бая, тогава бръкнах и издърпах жилото, при което се отвори

Но сега има друг проблем не се отваря отвън само отвътре, но когато отворя веднъж отвътре вече се отваря отвън до следващо заключване, а най лошото е, че сега е така и другата врата. Може ли да е активирано нещо да не се отваря отвън?

Редактирано от denislav varbanov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На приятел 4фката му беше така. Ту се отваряше отвън ту не. Отвътре нямаше проблем. Ако си от софия, има едни пичове в княжево. Ремонтираха му бравата. Нещо от сорта на 80лв. му излезна тотала. Нямам им телефона да се чуеш с тях да я погледнат. Потърси в нета, ремонт на жила, брави, ремонтират и шибедах. Както казах някъде в района на княжево/красно село са.

На диагностика ще си каже какво и е! Закачи я и веднага ще изпише.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Mercedesa имах една опция за заключване от деца , като отвориш вратата трябва да видиш дали имаш някъде да пъхнеш ключ или някво бутонче където се натиска или нещо от сорта. При мерцедеса беше един бял бутон който като го дръпна надолу заключваше бравата отвътре и не можеше да се отвори ,можеше да я отвори само някой отвън. Може при теб да е нещо такова , погледни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...