Jump to content

Сервиз София


invontor

Recommended Posts

Привет на всички!

 

От скоро съм собственик на Ауди Q7 3.0 TDI 2007 година и си търся свестен сервиз, където да мога да я карам за поддръжка. До сега не съм карал Ауди и не съм сигурен накъде да се насоча. Търся място, където си разбират от работата и няма да отворят повече работа от колкото е имала преди това... 

 

Всякакви предложения са добре дошли!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет Ванка, 

 

Мерси за предложението! Може ли да разкажеш дали си правил по-сериозни ремонти или само обслужване?

 

На мен ми препоръчаха сервиз Vagen, в княжево, като специлизиран за Ауди. Имаш ли наблюдения за него (или някой друг от форума)?

 

Мерси предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази тема прилича на симулирана реклама на автосервиз(и). Само погледнете кога са регистрирани двамата участници и сякаш това е едно и също лице.:nixweiss:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подозрението не е доказателство. Представяте ли си какъв щеше да бъде света ако се действаше само с подозрения и без доказателства?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Здравейте на всички, 

 

Далеч съм от реклами или т.н. Просто се опитвам да намеря свестен сервиз, защото имам неща, които искам да сменя и нежелая да се вкарам в беля. До сега не съм карал Ауди и не желая като тръгна да сменям разни неща, да не се отворят още един куп. 

 

Ако имате желание да помогнете, бих се радвал... Рових се във форума, но никъде не намерих подобна тема... Точно по тази причина си направих акаунта от преди няколко дни, разчитайки на съвети на хора, които карат по-дълго време от мен Ауди.

Редактирано от invontor
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако все още подозирате в реклами и прочее, насочете ме към тема с такава дискусия или ми пишете на лично. С радост ще изтрия тази тема

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • VBI locked this topic
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...