ivanparvan Posted August 1, 2019 Report Share Posted August 1, 2019 Привет на групата!Рових из нета ,но не намерих информация.Имам следното питане. Въпрос на кодировка или на наличие на определена екстра е пускането на мигач за няколко цикъла без лоста да се натиска докрай.Има ли нещо общо с темпомата? Изпратено от моят Pixel 2 XL с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mshbul Posted August 1, 2019 Report Share Posted August 1, 2019 Няма общо с темпомата, кодира се с вцдс. Може да се направи и 3 или 5 пъти май. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanparvan Posted August 1, 2019 Author Report Share Posted August 1, 2019 Идеи как става тази магия?Изпратено от моят Pixel 2 XL с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKO Posted August 1, 2019 Report Share Posted August 1, 2019 Цитат 2.9 Потребителите са длъжни да използват ясно описание за заглавие на своята тема.Примери за лошо заглавие:“Проблем.”, “Въпрос.”, “Я вижте тук”, “Какво става?”, “Лелеее”, “75” и т.н.Примери за добро заглавие:“Audi A4 1.9TDI AFN губи мощност”, “Времена от тестовете днес”, “Снимки от събитието Х” и др.Потребители, нарушаващи системно това правило, ще получат предупреждение или директно БАН. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanparvan Posted August 1, 2019 Author Report Share Posted August 1, 2019 Извинявам се. Не е нарочно. Нова ли да пускам,че не знам ка да редактирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokopoff Posted August 2, 2019 Report Share Posted August 2, 2019 При ц5 не може да се пусне комфорт функцията на мигачите без добавяне на външен модул Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanparvan Posted August 2, 2019 Author Report Share Posted August 2, 2019 Благодаря на всички които се включиха.Стана ми ясно че е допълнителен модул.Темата(ако може така да се нарече ) е за триене.Изпратено от моят Pixel 2 XL с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mshbul Posted August 2, 2019 Report Share Posted August 2, 2019 Убеден ли си? На пасат 1997 може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanparvan Posted August 2, 2019 Author Report Share Posted August 2, 2019 Коментарите са красноречиви....Ако имаш информация давай.Просто ми беше интересно защо при едно го има при друго не. И ако става настройка с кабел и комп съм в играта, но кабели не ми се снаждат за такава "екстра"Изпратено от моят Pixel 2 XL с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokopoff Posted August 2, 2019 Report Share Posted August 2, 2019 Искам и аз да го видя комфорта на мигачите на пасат 97г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mshbul Posted August 3, 2019 Report Share Posted August 3, 2019 Аз съм го виждал и карал и затова пиша. След като мигачите се управляват от компютър, е въпрос на софтуер, няма нужда от жици и хардуер. Сега ако ми кажете, че С5 е с реле за мигачите ще се съглася, че трябва хардуер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KCV Posted August 3, 2019 Report Share Posted August 3, 2019 Я, ти да видиш пък какво излиза че прi VW MK4 or B5/B5.5 : Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvivO Posted August 20, 2019 Report Share Posted August 20, 2019 On 8/1/2019 at 8:32 PM, mshbul said: Няма общо с темпомата, кодира се с вцдс. Може да се направи и 3 или 5 пъти май. за C6 къде се променя? Не го открих.Сега ми мигат 3 пъти, но ми идва късо за някои завои и бих го направил 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CVT Posted August 21, 2019 Report Share Posted August 21, 2019 Ако я имаш тази функция ще се намира в 09 - Сентрал Елект. => Адаптейшън => Комфърт Търн Сигнълс. До колкото знам има я на А6 4G, но за 4F не съм сигурен. И аз съм бавен когато сменям релсите и искам да са 5 вместо 3, но я нямам. А пък я има на Шкоди и Голфове! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mshbul Posted August 21, 2019 Report Share Posted August 21, 2019 Не ми се вярва да я няма на 4ф. тръгни по каналите за адаптация подред и има текстове и гледай дали ще го намериш. Може да откриеш друго интересно, което не си знаел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvivO Posted August 21, 2019 Report Share Posted August 21, 2019 аз съм гледал там, лошото е, че не са документирани каналите и след security access виждам всички налични канали и стойности, но не пише кое за какво е. Няма и hint като дам с мишката върху самите стойности. С VCDS 19.6.1 съм. Ще погледна и където пише 3 ще го сменя на 5 и ще пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
CVT Posted August 21, 2019 Report Share Posted August 21, 2019 (edited) Може би ти трябва доста по-стара версия на VCDS, от преди да я развалят. Разкази в картинки как става на Гоуф с версия 10.6: цък! Edited August 21, 2019 by CVT Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvivO Posted August 21, 2019 Report Share Posted August 21, 2019 това съм го гледал, но при мен не е на 31 канал Там нямам нищо. Ще пиша, когато открия на кой канал е, мисля е 17, че там пише 3... А иначе имам версия 17.Х, мога и с нея да проверя. Ако някъде има читав линк към по-стара и читава, също мога и нея да си инсталирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvivO Posted August 21, 2019 Report Share Posted August 21, 2019 не е 17 канал/adaptations в 09 module...там пише 3, смених го на 5, приема го, но мигванията са си пак 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted August 21, 2019 Report Share Posted August 21, 2019 Записвай си какво къде променяш да не стане сакатлък после - нещо да спре да работи или да почне да дава неправилна кодировка. Честно казано не бих променял на сляпо стойности по каналите без да знам кое за какво е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvivO Posted August 21, 2019 Report Share Posted August 21, 2019 аз я върнах веднага пробвах и със заключване на колата, уж да я приеме "по-добре", но не... и аз не бих пипал другите, но това много приличаше...някаква 3-ка седеше и викам: газ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mshbul Posted August 21, 2019 Report Share Posted August 21, 2019 Странно е да няма описания. Потърси лейбъл файл. А какъв код пишеш на този секюрити? Лонг кодинг няма ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvivO Posted August 21, 2019 Report Share Posted August 21, 2019 нямам мисля long coding, ще видя пак. Без security access въобще не ми показва каналите за адаптация. 12151 е кодът Link to comment Share on other sites More sharing options...
CVT Posted August 21, 2019 Report Share Posted August 21, 2019 След като не излиза във VCDS значи модула не поддържа тази функция. Това е тъжната истина. Ако беше някаква чисто нова кола, тогава щеше да има вероятност че още не са актуализирали софтуера. Обаче при 4F тази вероятност е 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvivO Posted August 21, 2019 Report Share Posted August 21, 2019 значи не поддържа прекодиране, защото си го имам comfort turn - мига три пъти сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts