Jump to content

prokopoff

Members
  • Мнения

    413
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от prokopoff

  1. prokopoff

    2.7 biturbo

    Някой ще даде ли инфо от първа ръка какви кулери ползвате за замяна на заводските.
  2. Таблото е настроено така че стрелката да стои на 90гр когато температурата на охлаждащата течност е между 75 и 105 градуса. Подмине ли 105 и стрелката отклонява. 2.7 прави доста жега по принцип, може да е започнал да се задръства радиатора, виското да е започнало на си забавя задействането и доста други неща. При мен на видимо бистър антифриз след промивка на системата изтекоха доста мизерии.
  3. 3.2 в 8р не е фси. Ако има номера на дюзите може да провери какъв стандарт са и колко кубикови са. Тогава ще разбере дали са подходящи
  4. Това се случва само ако количеството в резервоара падне под 1/4. Ако се държи над това ниво си рабати нормално.
  5. Всички 2.7 са със захват на апарата 145мм между болтовете. 288 и 312мм в ц5 преди фл са с 95. До колкото разбирам колегата не иска да сменя шенкели. И варианта му е съпорти от 2.5 180 коня до средата на 2001г. Ако реши да сменя шенкели варианти достатъчно, като този с 4те накладки е за избягване.
  6. То това на снимката е 321х30. Точно като на фейсово 2.7тт. За 312 трябват съпорти от кола преди фейслифта.
  7. Явно и тея в завода не знаят, че са четири буквени, и механично нанасят 3 букви и 6 цифри.
  8. Само дето рнс-е го събужда кан, и има 1 постоянен +. Тръгва ли при вкарване на ключа в контакта и гасне ли при изваждането му?
  9. Изобщо не е това което търся. Написал съм заместител на двумасов, приложил съм снимка как трябва да изглежда, но това е поредното предложение за маховик от мотори преди 97г.
  10. Сензора за таблото би трябвало да е от този тип. Стои на фланеца за горният маркуч на радиатора
  11. Помпа от б5 не става на 80, захвата е различен. И при а4 има 22.8 и 25.4мм помпи. Ная големия ефект е от тандем серво и 25.4мм помпа. http://prokopoff.snimka.bg/other/audi.457607.36074607
  12. То този пасат е всичко друго, но не и G60. G ладера е заменен с винтов копресор eaton, най-вероятно от Мерцедес. Стойността на такъв тип коли е когато са автентични.
  13. Точно при АДА датчика с ефект на Хол в "делкото" се ползва за сихронизация така наречените датчици на разпределителен вал. На въпросният мотор датчика на коляновия вал е от един друг тип.
  14. Ако шенкелите са оригиналните 82мм
  15. Заместител на двумасов за 228 или 240мм съединител, за предпочитане 240мм. Нещо от сорта...
  16. А защо "Ранно" блокиране на лявата страна, като проблема е слабо или никакво спирачно усилие на дяснота.
  17. prokopoff

    A6 avant субуфер

    Извади концерта и огледай инсталацията там, по точно броя букси и броя пинове в кафявата. Това че в момента колата е с концерт не означава, че произведена с него. Има автомобили с аудио подготовка които са без субуфър и задните говорители имат инсталация до централната конзола.
  18. prokopoff

    За мигачи

    Искам и аз да го видя комфорта на мигачите на пасат 97г.
  19. prokopoff

    За мигачи

    При ц5 не може да се пусне комфорт функцията на мигачите без добавяне на външен модул
  20. То машинтака са два микро ключа, до таях отива 12в и маса. Управлението на помпата се осъществява по 1 кабел, като се обръща поляритета. Огледай кабелите под волана, там където излизат от вратата и влизат в снопа който отива към задната част на колата. Ако е имало аларма и просто е махната от буксата се получава точно това, не се управлява само от шофьорската врата.
  21. Най вероятно имаш монтирана аларма или модул с дистанцианно, и е нарушена инсталяцията на лявата врата.
  22. Освен ако няма нещо друго вързано към тънкият син кабел на алтернатора, при липса на контролната лампа, той не зарежда ако не му повишиш обаротите до определено ниво. Достатъчно е това да се случи веднъж и после и на празен ход има зареждане.
  23. prokopoff

    Ел. стъкла-проблем

    Само дето при тея коли най-много да постигнеш сваляне и вдигане с едно натискане само на шофьорското стъкло. И исталацията е така изпълнена, че ако ги няма, или са замърсени контакторите на копчетата на 3 врати те не работят.
  24. 90градуса на таблото на асн са към 100. Мотора е евро 4 и работи на висака температура. И реално разликата е доста голяма спрямо сензора на газовата. Имам опит със същия мотор в ц5 и там изпарителя е под левия фар и маркучите за водата са по метър и отгоре, няма проблем с превключването. Датчика е на самия изпарител, и разликата в показанията между него и този на колата са няколко градуса.
  25. И как ще си отговори като види че неговата е на 1.2 бара. Налягането се определя от регулатора не от помпата. Това че въпросната помпа има ресурс да работи на 4бара не означава че не може да работи на 1.2.
×
×
  • Create New...