Jump to content

Мнения и инфо за конкретно 4G

Recommended Posts

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11651667941377487&slink=olbd9g

Това ще се гледа.Като гледам подложката на номера, имаме три коли на приятели взети от там,но все около 150К. Внасят по поръчка от Германия. Регистрирана е , та някой да познава собственика, нещо за колата да поназнайва. Форумна може би?

Искай вин, ама нищо чудно по стар български обичай нито километрите, нито годината да са тези.

Като ще давате 50к за кола защо не си я вкарате вие от Германия?

То Германия да не е някаква обетована земя, където автомобилите растат по дърветата и само трябва да ги откъснеш и да ги докараш до Бг?

Теее  па са ми любимите. Не стига че нема никви записи да 148к ми и на 150 има прилежно записан удар 😁

Преди 10 часа, Костадин1975 написа:

WAUZZZ4G4HN094467 

Това за Германия не е за  мен работа. Не мога се опрай там.

Как може още некой си представя че кола която реално в момента струва 30+ евра ше я продават в България за 25 с печалба. 

Бааахти тъпите немци риишли 😆

Не цапайте салона с физиологични течности ся. Не е за младежа колата, еле пък с  тоя спрял мотор. Трябва ни един авант при седан и купе налични. У елхоо таз каруца изобще не е събитие. Казах ви, последните месеци три коли внесоха на приятели тази автокъща на по 150х. пари, последно Кю7 2020 на реални...... 160х км. Ако @moto_fan  е прав за историята-отпада. 

Извинявам Се! Така прозвуча. Знам, ча си на 100%. Сега се чух с хлапето и то я видяло по Вин-а. Същото ми каза. Жалко, че твоето не беше квото се търси. 

@moto_fan Авант се търси, би турбо, и тавана е 50 и още 7-8 за вериги, лагери, автомат и дреболии. Салона е квот дойде. Ще помислим се пак. Има едно софийско  в мобилето с номер 0002, около 50х. ама нямам вин още. 

Edited by Костадин1975

Начи ша дадеш 50 за навес и още 7-8 за некви драми , а нема за дадеш 60 за безпроблемна кола 

...нещо ми се губи логиката 🤔

...авант имахме ,но замина миналата седмица. 

Edited by moto_fan

преди 17 минути, Костадин1975 написа:

Мерси за отношението и загрижеността, знам че си помогнал на бая хора:respekt: Ако се промени концепцията към А7, може и да се напънем малко. 

Аааа помогнал , лъжат ве , мани ги.

Ако се появи авант ше кажа , Мааа при нас нема как за знам кога. Сигурно повече от година не беше идвал компетишън и последните 2 месеца кацнаха 3 броя , ма изчезват бърже .

• 7 months later...

Развитие и хепиенд на темата. Взехме кола след много гледане, като бяхме решили само Компетишън/326к.с. /, с максимално екстри. 320-ската е друга кола и разликата не само шестте коня. По моите критерии  повръща от екстри,като няма само масаж ,обдухване и нещо дето не го знам,че го има. Колата е с fuel system upgrade, и даунпайп, 450к.с./900н.м. , правена от Владо /PDK-Варна/ и ъпдейт на кутията в Ауди. Върви добре според нас, което за нормален шофьор означава зверски. Все пак са 2100кг това. Лятото ще се кара с малко по-агресивен софт без повишаване на коне/ синчето е автоинженер и работи заMPP chip tuning Русе - Николай Пенков/. Естествено не е кола за питащи колко е обслужването, като знам че едно чистене или смяна на колектор в Ауди май гонеше 10К миналата година , но колата радва много и си струва даването на пари. Не е мерена на 402м , но ако покаже високо 12 няма да е зле. Купето ни на 400к.с. само с даунпайп и кастъм ремап на мотор и кутия е по-бързо, но масата си казва думата. Снимки?

Edited by Костадин1975

• VBI locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...