Jump to content

кабел на багажника


DukeFan

Recommended Posts

Ами прекъсна и при мен, този отляво. Хубавото е, че засега единствено лампата в багажника не свети, но няма гаранция, че скоро няма да прекъсне и нещо друго. И тъй като се оказва трудно намирането на оригинален, някой може ли да каже с колко жила е тоя кабел и с какъв може да се замести

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега с 6 или 7 жила е кабела.намери си кабел за чеинджър някои повреден и си отрежи около 1 метър.аз моя първо го замених с кабел за компютър но зимата като е студено се скъса понеже от студа се втвърдява.а кабела от чейнджъра е със силиконова обвивка и вече 1 год нямам ядове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Купи си от тези със силиконовата обвивка и сменявай смело, но си вземи по тънки, че при мен стана по дебел сноп и след добро изолиране с изолирбанд малко трудно се напъха по каналите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз вчера я правих тая операция(даде ми на късо). Осветлението на номера е на един бушон със осветлението на таблото. 7 кабела са. Само ги срязах и запоих наново,изолирбанд по цялата дължина и готово :hilezh: Ще видим колко ще изкара

Ако потърсиш оргинален заедно с буксите,гумираното парче и всичко там било около 250 лв :hilezh: Така ми каза един приятел колко е вярно -не знам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мoже да стнане и с тънки проводници поставени в термо шлаух,като шлауха се стопля само в краищата.Идеята е проводниците да са свободни в шлауха за да няма напрягане в згъвката .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен са 5 кабела

сменях ги 3 пъти :bia:

вкарах ги в едно такова казаха ми че се използвало за пристегане при поставяне на системи в болницата - турникет ли беше не знам ;)

а и се примирих че почти всяка година ще го правя :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моето решение е проводници ПВА-2 по 0.5 мм2 като само масата ми е 1мм2 всичките в термошлаух стегнат по цялата дължина диаметъра на снопа е почти същия като на оргиналния и можете да си сложите даже и тапите от стария.Вече четири години работи без проблем и на външен вид трудно се познава че не е оргиналния.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...