Jump to content

Температура на превключване...


Recommended Posts

Споделете впечатления – каква е правилната температура на охлаждащата течност през редуктор-изпарителя при която трябва да се преминава на захранване с пропан-бутан. Темата е само за ГИ, защото те работят с надналягане и са по-чувствителни към ниската температура.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че газаджийте стандартно нагласят около 30С на изпарителя. Аз лично пожелах да ми вдигнат температурата на 45 което отговаря на около 60С на двигателя понеже зимата не ми харесваше как работи двигателя след преминаването на газ. Сега като се постопли смятам да отида пак да свалят t на 30С.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен го оставиха на 40 С и съм доволен. :rolleyes:

Лятото прехвърля доста по бързо, зимата е с известно закъснение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 30 градуса е достатъчно да минава на газ. Докато не загрее хубаво до 90гр. просто не е желателно да се "ръчка много".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята е на минимум - 20 (с Ловато съм) :hilezh:

Никви грижи - на 500-ния метър е на газ... вече при под -2 някъде имаше проблеми - замръзваше изпарителя, но не е такъв проблем това, както при обикновената уредба - просто минаваш на бензин докато се размрази изпарителя и пак на газ...

На клиентите настройвам на 30... като се позацапат инжекторите почва да се лигави студена, като са чисти и калибрирани - няма проблеми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се, че използвам темата ви но искам да попитам: Има ли възможност аз съм с Sequent 24 BRC - 4 цилиндъра без турбо да пали на Гас. Днеска ми изгърмя бензиновата помпа извън града и както се сещате няма палене :rolleyes: Много разправий бяха а колко лесно щеше да бъде ако можеше да запали на ГАС и да си я закарам до сервиза

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...