todorov99 Report post Posted September 16, 2014 Страхотна тема ! Много ми беше полезна .Евала колега Share this post Link to post Share on other sites
zoo Report post Posted April 21, 2015 Темата е супер наистина. Ако някой е минал по този път или самият автор дали може да уточнят, двата радиатора - за климатика и парното дали са в един блок ? Share this post Link to post Share on other sites
AsK Report post Posted May 3, 2015 А някой да знае нещо по-специфично при демонтирането на подлакътника. Развивам не докрай шестограма, който се достига след като се махне пепелника, но подлакътника не помръдва. Подръпвам и поклащам, но цялата кола се клати, а подлакътника стои като заварен. Освен тази тема, друго не можах да намеря за подлакътника. На мен зора ми е контролния модул на еърбега. Share this post Link to post Share on other sites
zoo Report post Posted August 25, 2015 Значи, наложи ми се смяна само че на радиаторчето на климатика, което се нарича изпарител.Операцията е същата, но не се налага сваляне на кормилната колона и носещата тръба. Реално те са в един съединен модул, с парното но се разделят и може да се свали само като се свали таблото и горната кора.По късно днес ще кача снимките защото е голям купон Share this post Link to post Share on other sites
zoo Report post Posted August 26, 2015 (edited) Самият блок на изпарителя е едно цяло с блока на вентилатора. Закрепен е с два винта които са при връзката с тръбите в двигателния отсек, която е и някакъв клапан ако се не лъжа.Болтовете се развиват от там, и отделно са рапидни към пласмасовата кутия. Към блока за парното е закрепено със пружинни ламаринки които лесно се слагат/махат. В общи линии, процедурата е в пъти по лесна от смяната на радиатора на парното. Казвам го защото преди да се захвана, 3 ма сервизни майстори само при споменаването на тази дейност се хванаха за главите че било 3 дена работа и минимум 250 лв труд само. Ами не е 3 дена, аз го направих за един ден- разглобяване и сглобяване + тичане за радиатора. Иначе за парите не коментирам. Който не е схванат в ръцете и има смелост да действа, че в тази жега не се търпи Edited August 26, 2015 by zoo Share this post Link to post Share on other sites
Румен0404 Report post Posted January 18, 2017 Колега точно такава тема ми трябваше. Супер. Мерси много Share this post Link to post Share on other sites
Denislav Dimitrov Report post Posted October 28, 2018 Здравейте, нудая се от СПЕШНА ПОМОЩ, вмомента извършам тази операция с таблото, интересува ме наложително ли е да се източва фреона или може и без да се бара той. И ако трябва, в сервиз ли трябва да се направи или мога и сам? Моля ви отговорете ми спешно, понеже колата е разколачена от снощи и нз дали да продължавам. телефона ми е 0877001235 Благодаря! Share this post Link to post Share on other sites
zoo Report post Posted October 28, 2018 Теоретично не е задължително, а и като се замисля, няма как климатиджията да ти запази фреона докато си смениш радиаторчето. Просто ще изфиряса в въздуха едни 80 лв. Иначе фреона е газ и се намира под налягане, няма как да го източиш ако нямаш съответната машина, с която обратно да го върнеш. Поне на мен не ми е известно, де. Разглябяй смело и задели едни 80 кинта за пълнене. Share this post Link to post Share on other sites
Denislav Dimitrov Report post Posted October 28, 2018 Достраша ме и я сглобих наново, защото щях да остана без кола. Чувал съм за случаи където има зверски изгаряния от фреон и непосмях... При мен няма течове а само последиците от изхвърчащия дунапрен през духалките... (не духа топло). Взех и радиаторче да го сменя понеже така и така ще я отварям но нито радиаторчето, нито до клапите имах достъп. Стигнах до демонтирането на пасажерския аербег и по натаък непосмях заради този фреон, понеже в тази тема никаде не пише трябва ли не трябва ли. Автора е написал само че забравил да го източи и не е съвсем ясно какво следва ако не се източи. Моля, кажете ми какъв е най-прекия път да стигна до тези клапи и да ги облека да задуха най-сетне това парно както си трябва? И също така искам да разбера дали това радиаторче е запушено, да знам дали е належаща смяната му. Ако има някой от Варна който е правил процедурата и е наясно как става моля да се свърже със мен, ще си заплатя каквото е нужно. Благодаря! Share this post Link to post Share on other sites
Krasi F Report post Posted October 25, 2020 Темата е стара, но да попитам колегата, който си е направил страхотен труд да снима всичко. Какъв е този светлинен датчик за климатика? Не мисля че има такъв. Възможно е да е сензор за автоматично вкл. на фаровете или сензор за дъжд, но това при по новите коли. Не съм отварял това капаче, а ми предстои сваляне на таблото заради дунапренчетата които летят почти винаги от отворите на въздуховодите. Share this post Link to post Share on other sites
Vidin Hristov Report post Posted October 25, 2020 (edited) Датчикът е на таблото и е с обикновена букса. Няма да ти създаде усложнение при свалянето. Само си подготви къса отвертка, защото е близо до стъклото и е кофти за отвиване винтчето. Ако искаш да разбереш повече за датчика, потърси в гугъл, потърси дали има такава тема във форума или пусни нова. Най-простото обяснение е, че датчикът следи колко силно пече слънцето и според това определя силата на вентилатора на климатика. Edited October 26, 2020 by VBI Не цитирай предходно мнение! Share this post Link to post Share on other sites
Krasi F Report post Posted October 26, 2020 В това което казваш има логика колега. Благодаря ти. Share this post Link to post Share on other sites