sync Публикувано 8 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 8 Юли 2006 Какво смятате за този автомобил защото до момента чувам противоречиви мнения за таз кола.Ясно ми е че потдръжката е скъпа искам да знам нещо друго,разход,чупливос и най-важното лични наблюдения мерси предврително. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nasti Публикувано 9 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 9 Юли 2006 Аз мога само да кажа: Allroad е най-истинското Ауди 180кс. мотора няма нищо общо със 150кс., много по-изчистени са му дефектите Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Horch Публикувано 10 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 10 Юли 2006 Технически не знам, но на външен вид това е най-красивото Ауди. Забива в земята всички Х5, ML, etc. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lube Публикувано 14 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 14 Юли 2006 и моята страст е 180-те кончета на Алроад..., мисля че никой обаче няма такава от форума Това е религия, "най-истинското Ауди..." Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
simbat Публикувано 15 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 15 Юли 2006 И на мен това ми един от любимите модели Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
darkart Публикувано 16 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 16 Юли 2006 това е колата мечта за мен! просто е супер! имало е моменти в които се чудя дали гледам А6 или Allroad!точно това ми харесва. на външен вид е почти като голямо гомби, което не се набива много на очи, а всъшност е по-добро извън пътя от Х5 или М класата на мерцедес! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AUDI Публикувано 16 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 16 Юли 2006 Аз мога само да кажа: Allroad е най-истинското Ауди 180кс. мотора няма нищо общо със 150кс., много по-изчистени са му дефектите←True True Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
darkart Публикувано 17 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 17 Юли 2006 вижте какво може тази машина!много им се радвам на тази снимка и не я приемам като обида към Audi или Allroad. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RhINoX^ Публикувано 17 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 17 Юли 2006 *ба му ма*ката..тоя оре ли с него ЮМЗ-то ряпа да яде Комшииката ми кара Алроад,само че 2.7Т. '03 е купен и до сега никакви забележки...само му беше ударила малко задната врата...ама какво да се прави-жени Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
darkart Публикувано 17 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 17 Юли 2006 Комшииката ми кара Алроад,само че 2.7Т. '03 е купен и до сега никакви забележки...само му беше ударила малко задната врата...ама какво да се прави-жени ←тия жени какви коли карат само!иначе предполагам колата лети! то с тия 250 коня няма как иначе да е! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lyubodo Публикувано 21 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 21 Юли 2006 Какво смятате за този автомобил защото до момента чувам противоречиви мнения за таз кола.Ясно ми е че потдръжката е скъпа искам да знам нещо друго,разход,чупливос и най-важното лични наблюдения мерси предврително.←Значи от каде да започна. колата е фантастична,много добра динамика, невероятно удобна за патуване а аз съм 195см.имам Ауди олроуд 2.5 дизел 180 коня 2003г. разхода на гориво е приемлив имайки предвид че колата е доста тейка-12-14 градско и 10 извън градско.относно здравина:има всички проблеми на ауди по принцип и това е предницата. лошото е че има 8 носача и смяната им е доста пари около 1300 лв. всичките. ако имаш вапроси -питай. иначе колата си заслуйава Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vchera Публикувано 27 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 27 Юли 2006 това е колата мечта за мен! просто е супер! имало е моменти в които се чудя дали гледам А6 или Allroad!точно това ми харесва. на външен вид е почти като голямо гомби, което не се набива много на очи, а всъшност е по-добро извън пътя от Х5 или М класата на мерцедес! А пък аз бях чувала, че колата мечта за теб е А8 Пак съм с грешна информация! И един въпрос това "ГОМБИ" не е ли всъщност "КОМБИ"? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkozi Публикувано 27 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 27 Юли 2006 В интерес на истината ауди комби звучи, като москвич авант ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
diters Публикувано 29 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 29 Юли 2006 имам Ауди олроуд 2.5 дизел 180 коня 2003г.човече искренно ти завиждам това беше аудито, което пробърна всичко в мен и ме завърза за четирите кръга , може би завинаги.ВЕЛИК АВТОМОБИЛ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The Ripper Публикувано 30 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 30 Юли 2006 много им се радвам на тази снимка и не я приемам като обида към Audi или Allroad.Каква обида колега ? То по-голям комплимент от това има ли? Нека радостните селяни от снмката да пробват същата процедура с бмв или мерцедес Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
diters Публикувано 31 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 31 Юли 2006 залагам каса биа, че няма да издържат , освен ако не е Х5, или нещо подобно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sync Публикувано 1 Август 2006 Автор Доклад Share Публикувано 1 Август 2006 Чета с удоволствие мерси че си изказвате мнението.Решено е вече че това е колата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stani76 Публикувано 1 Август 2006 Доклад Share Публикувано 1 Август 2006 Като я купиш да пуснеш снимки . Много хубава кола но като гледах как им почват цените от 20к евро в германия и се разплаках Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sync Публикувано 4 Август 2006 Автор Доклад Share Публикувано 4 Август 2006 Това е колата.Сега остава изчакването и от германия Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ngoro Публикувано 4 Август 2006 Доклад Share Публикувано 4 Август 2006 Ръчни скорости гледам.Правилно, правилнода сера аз на тия автоматици Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
diters Публикувано 17 Август 2006 Доклад Share Публикувано 17 Август 2006 (Редактирано) дай повече инфо- км., година, цана и др. ако може разбира се Редактирано 17 Август 2006 от diters Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sync Публикувано 18 Август 2006 Автор Доклад Share Публикувано 18 Август 2006 Така стана че при огледа на място колата не хареса на баща ми( които всъщност ще е собственика на евентуалната кола) и до покупка не се стигна. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
explorerv Публикувано 18 Август 2006 Доклад Share Публикувано 18 Август 2006 Така стана че при огледа на място колата не хареса на баща ми( които всъщност ще е собственика на евентуалната кола) и до покупка не се стигна. интересно, нещо принципно ли не му хареса или състоянието на точно тази кола Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sync Публикувано 19 Август 2006 Автор Доклад Share Публикувано 19 Август 2006 (Редактирано) Имаше много драскотини някои от които бяха по-сериозни от колкото изглеждаше на снимките(на тези които съм качил не се виждат драскотините) Редактирано 19 Август 2006 от sync Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vityz Публикувано 2 Август 2008 Доклад Share Публикувано 2 Август 2008 Какво стана взехте ли комбито .... сподели впечатления Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване