Ivo_Dinkov Публикувано 13 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 13 Януари 2007 Здравейте колеги,напоследък предните колани, особенно левия не се прбират достатъчно бързо. /не знам дали си въобразявам, но и миналата зима го имах този проблем, после като се стопли времето, изчезна. Сега пак с епояви като захладня. Някой да е оправял това бавно прибиране на коланите?За да знам дали направо втора ръка да търся или е нещо отстранимо? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AALEXANDROV Публикувано 13 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 13 Януари 2007 А, и при мен "шофьорският" колан го мързи да се връща. Любопитен съм как може да се оправи. Ще чакаме с Иво мнения и препоръки. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kody Публикувано 14 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 14 Януари 2007 И при мене има подобна екстра.....но не винаги....Това ми се струва,че се получава от повечко използване ...има,няма към то 300 000 километра Май няма отстраняване....дано греша. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vaskoto1 Публикувано 14 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 14 Януари 2007 (Редактирано) мдааа, опитвахме се с едно приятелче да се справиме с тоя проблем на Г3 двуврат. установихме следното:механизма за прибиране на колана (когото така несправедливо обельосахме в началото ) си бачка съвсем коректно и легално. дърпа го обратно със страшна сила. а ся де...диагнозата се оказа (както се предполагаше) дъртоза. колана минава горе на колонката през един пластмасов детайл който е 2рата от 3те общо опори (първата е катарамата, третата е захвата за купето на края на колана). този детайл е с доста тесен процеп, за да се осигури точното преминаване на колана и да се избегне усукването му-един вид водач. та този водач е изработен с груба повърхност за да може триенето между него и колана да е минимално и оттам нищо да не пречи на механизма да си обере колана след разкопчаване.да де ама това действие се е извършвало има-няма милион пъти през последните n години и вследствие на това колана си е полирал легло в този водач. което действа като слик и дава яко сцепление на материята към пластмасата. оттам само е нужно да повдигнеш леко с ръка плата и той се прибира сам надолу-не е нужно дори да го тъпчеш навътре. само трябва да развалиш сцеплението чрез лееека промяна на ъгъла на колана спрямо водача.да ви успокоя-няма лечение... защото всичко е нанизано на колана и после е зашит и подгънат отдолу-няма разглобяване. Редактирано 14 Януари 2007 от vaskoto1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
klam Публикувано 14 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 14 Януари 2007 Опитвах да реша проблема, но майстори ми обясниха, че не си струва разглобяването на механизма и пренавиването на жилата. Разпиляването и повторното им събиране било голяма играчка, която щяла да струва същите пари, колкото да се купят други колани от някоя автоморга. Иначе се сваля кората на колонката, след което се демонтира механизмът. Обаче е упражнение за двама, че хвърчат чаркалаци. При мен коланите бяха блокирали като "активни" - екстра при някои модели, която се задейства при по-сериозен челен удар. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AALEXANDROV Публикувано 14 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 14 Януари 2007 Мдааа, доста мрачно се развиват нещата. Все се надявах, че някой е намерил решение на проблема. Но пък какво, не е болка за умиране, ще го преживеем някак! по този случай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 14 Януари 2007 Автор Доклад Share Публикувано 14 Януари 2007 (Редактирано) Минаваме на план Б значи Вече си търся и предни колани Васко , аз още онзи ден се канех да те питам за коланите, ама много бързах и забравих Редактирано 14 Януари 2007 от Ivo_Dinkov Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DJack1 Публикувано 15 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 15 Януари 2007 И аз съм на този хал.До колкото зная колани комплект се сменяват на ок.250к км или при по-сериозен удар. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 15 Януари 2007 Автор Доклад Share Публикувано 15 Януари 2007 В Събота ще навестя Италянеца и ако има колани, ще си напазарувам- уж се бях зарекъл да не пръскам пари за глупости по колата, но просто не мога да търпя нещо да и е развалено Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
puhy Публикувано 15 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 15 Януари 2007 Аз преди време си играх да разглобявам за да стигна до механизма на десния колан по същата причина. Почистих, смазах и ефект имаше илюзорен и за кратко. Имах идея да сложа задните колани отпред - на пръв поглед изглеждат еднакви, но играчката ми се стори голяма и се отказах. Та исках да ти дам идея да погледнеш при талянеца задни и предни колани и ако са еднакви все пак задните не са ползвани толкова и ще ти служат повече време. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 15 Януари 2007 Автор Доклад Share Публикувано 15 Януари 2007 От сега ти казвам, че са различни Точно тази пластмаса, по която се плъзга колана отзад я няма, там се плъзга по пластмасата на задната кора.Абе, не е болка за умиране, ама сега стигнах до тези дреболии за оправяне Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pelala Публикувано 17 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 17 Януари 2007 Проблема го реших с една тънка финна широка пила. Изпилих около 1 мм от двете страни на пластмасата по която се плъзгаше колана и ..... о чудо !!! колана започна сам да се прибира.Предупреждавам обаче че работата е доста пипкава ( трябва да се внимава с пилата да не се повреди самия колан) и не е за хора със слаби нерви. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hulky Публикувано 17 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 17 Януари 2007 Абе и аз си мислех, че щом проблема е в триенето в някаква пластина, трябва да може да се промени повърхността й (само че като по-хардкор фен си мислех да я назъбя ). Някой може ли да пусне все пак снимка на тази пластина за да сме сигурни, че издевателстваме над правилния детайл Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 17 Януари 2007 Автор Доклад Share Публикувано 17 Януари 2007 Абе и аз си мислех, че щом проблема е в триенето в някаква пластина, трябва да може да се промени повърхността й (само че като по-хардкор фен си мислех да я назъбя ). Някой може ли да пусне все пак снимка на тази пластина за да сме сигурни, че издевателстваме над правилния детайлАз вече си поръчах два предни колана Старите ще бъдат подложени на опити докато дадат задоволителни резултати Ще се постарая да направя снимки като дойдат коланите и разкостя да ги сменя Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AALEXANDROV Публикувано 17 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 17 Януари 2007 Аз вече си поръчах два предни колана Кач пара? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 17 Януари 2007 Автор Доклад Share Публикувано 17 Януари 2007 Кач пара?Като пристигнат от Бургас, ще напиша колко е излязло всичко с доставката. Иначе са втора ръка, от Б4- мен ме хапе кучето, но не достатъчно силно, за да си поръчам чисто нови Колегата ме увери, че се прибират бързо, надявам се да е коректен, като ги получа ще видим Иначе цената- 25лв, толкова намерих и тук, в София, но единия беше "оръфан", както е и моя шофьорския и не ги взех. Звъннах на няколко обяви за различни коли на части- Ситроен, Голф 3, Опел Вектра- всички искаха по 25 за комплект предни Само за Астра ми поискаха повече, понеже били с пиропатроните, ама не се пазарих по телефона, все пак целта беше сформирането на представителна извадка, за да определя средната цена Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ge2e Публикувано 19 Октомври 2007 Доклад Share Публикувано 19 Октомври 2007 Здравейте колеги,Имам сходния проблем..не прибира колана. Някой да е решил проблема с пластината....Някой за този дълъг период от време не е ли намерил решение на проблема....Мога ли да имам проблем с airbag-2 бр, ако демонтирам коланите....Надявам се някой да си е решил проблема....и да понапише как е сторил това чудо..Поздрави Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CIFA Публикувано 22 Октомври 2007 Доклад Share Публикувано 22 Октомври 2007 Аз вече си поръчах два предни колана Старите ще бъдат подложени на опити докато дадат задоволителни резултати Ще се постарая да направя снимки като дойдат коланите и разкостя да ги сменя Здравейте приятели.Аз също имам този проблем с шофьорския колан.Какво стана със снимките????? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 22 Октомври 2007 Автор Доклад Share Публикувано 22 Октомври 2007 Здравейте приятели.Аз също имам този проблем с шофьорския колан.Какво стана със снимките????? Ами, съдбата се намеси и 'старите' колани ни спасиха живота- моя и на приятелката ми На новата ми кола коланите се прибират достатъчно бързо, така, че разглобяването поне при мен, засега отпадна Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 24 Януари 2010 Автор Доклад Share Публикувано 24 Януари 2010 Попадна ми схема на устройството на коланите при Ц4. На снимката е видно къде контактува колана и кои са повърхностите, които се износват и триенето се увеличава: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fx rookie Публикувано 24 Януари 2010 Доклад Share Публикувано 24 Януари 2010 ето тук е описано подробно и с картинки! http://www.audiworld.com/tech/int51.shtmlаз се справих с разглобяването, но така и не ги излекувах от мързела : ) Мисля, че проблема го има във всички ВАГ колани, та дори и на по-новите модели. Приятел с Шкода Фабия (първи собственик) ми се оплака, че неговите вече също не се прибират така бързо както като е била нова. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts