paintmaster Публикувано 24 Април 2009 Доклад Share Публикувано 24 Април 2009 Подарявам чип за А-6 1.8Т АЕВ двигател слагал ми го е СУМИСТА.Ако някой има интерес да пише. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
manchorov Публикувано 24 Април 2009 Доклад Share Публикувано 24 Април 2009 Аз имам за продаване едно цяло ЕКУ (557) с чип от Сумиста за А4 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NIKO Публикувано 24 Април 2009 Доклад Share Публикувано 24 Април 2009 Аз имам за продаване едно цяло ЕКУ (557) с чип от Сумиста за А4 човека подарява ве,ууууу,търговец такъФ Колега и как така реши да се отървеш по баш тоя начин от чипа,че и на Сумиста?Не си ли го плащал?Не си доволен от него,или просто нещо се прецака по колата и сега искаш и някой друг да страда?(това са само догадки,не се връзвай и не пали ) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yavor20v Публикувано 25 Април 2009 Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 Oпаааа,усещам как темата ше тръгне в една налконена посока ,дето кат се прибера довечера мое да има изписани 7-8семнайсе страници песници,кръФ,цифки и гОмна Ти ако си доволен ,ше подаряваш ли,Нико?? Съмнявам се.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
paintmaster Публикувано 25 Април 2009 Автор Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 (Редактирано) човека подарява ве,ууууу,търговец такъФ Колега и как така реши да се отървеш по баш тоя начин от чипа,че и на Сумиста?Не си ли го плащал?Не си доволен от него,или просто нещо се прецака по колата и сега искаш и някой друг да страда?(това са само догадки,не се връзвай и не пали )Плащал съм го да но според мен това е най добрия начин да му натрия носа на СУМИСТА тъй като чипа който ми е сложил и за който ми взе 250лв. е със ори софтуеър.Ето това е цялата истина.Но ако го напиша в някоя тема специално предназначена за това просто ще я изтрият или пък ще почнат да ме плуят да казват че на е така. Редактирано 25 Април 2009 от paintmaster Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GiN Публикувано 25 Април 2009 Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 ...е със ори софтуеър...Може ли пояснение за не просветените? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
paintmaster Публикувано 25 Април 2009 Автор Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 ори в превод фабричен Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
optimist Публикувано 25 Април 2009 Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 И как реши че "ори" да не ти го пише в ундоуса Човек земи се стегни Стефан си има добра репутация и тва не е случайно за него има само добри отзиви, коректен е и си разбира от работата. Това са впечалния и от колегите и лични и ти като се изказваш подготвен естествено е да те изкарат поредния минзухар. Пък и ако смяташ така що не идеш да ти види екю-то но да казваш че ти е взел парите без да свърши работа(предполагам че си пази инфо за чипнатите коли) и да видя няма да повярвам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GiN Публикувано 25 Април 2009 Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 Значи, аз не съм чипвал при него, но в най-скоро време мисля да го посетя. Спрял съм се на него, защото е човек, който след като ти е взел паричките няма да те изгони при последващи проблеми. Дори от колеги съм чел, че им е помагал за отстраняване на повреди не дължащи се на неговата намеса.Не знам, може да си прав, но защо не идеш пак при него да уточните нещата? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GiN Публикувано 25 Април 2009 Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 Абе оплаквали са се, но се чудя защо преди да се оплачат не му звъннат и даговорят с него. Аз така бих направил, пък ако след разговора още съм недоволен ще си пусна и темичка. Редно е преди опетняваш нечие име да му дадеш шанс да се защити. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vermeer Публикувано 25 Април 2009 Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 ори в превод фабричен Ам... какво значи фабричен? А и дори да е така къде е проблема? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kadiev Публикувано 25 Април 2009 Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 (Редактирано) според мен е по-добре да се обадиш на Стефчо и да решите проблема ...ако има такъв...защото с този си коментар ...ще промениш мнението и отношениято на хората ...към теб ..не към Стефчо ....затова просто се обади ...а не пребързвай с заключенията колегиален съвет P.S. той ще ти прости за думите ...или поне така предполагам Редактирано 25 Април 2009 от Kadiev Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
manchorov Публикувано 25 Април 2009 Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 Незнам кои крив кои прав но с негов чип турбото пак ми дава фабрично надуване,а с този които съм сега си прави 1.0 бар и ..... Нищо лично. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
manchorov Публикувано 25 Април 2009 Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 Поздрави от мен за Стефан,много точен пич,и за каквото съм му се обадил е приемал нещата присърце.Просто при мен нещата стоят така.Може и другаде да е проблема и заради това никога нищо не съм казвал.Но е факт че бустчето си е толкова. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chiptuning Публикувано 25 Април 2009 Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 колега прати ми тоя чип аз ти пратя друг модифициран от мен ! ако имаш интерес ми драсни едно лсbtw аз чувам само добри отзиви за колегата Сумиста ....но стават и грешки понякога . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
paintmaster Публикувано 25 Април 2009 Автор Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 И как реши че "ори" да не ти го пише в ундоуса Човек земи се стегни Стефан си има добра репутация и тва не е случайно за него има само добри отзиви, коректен е и си разбира от работата. Това са впечалния и от колегите и лични и ти като се изказваш подготвен естествено е да те изкарат поредния минзухар. Пък и ако смяташ така що не идеш да ти види екю-то но да казваш че ти е взел парите без да свърши работа(предполагам че си пази инфо за чипнатите коли) и да видя няма да повярвам Значи ако искаш ела да ти го дам и ходи да го тестваш нямам нищо против.А го разбрах че е "ОРИ" защото вече съм с друг чип направен от хора който знаят какво правят и те ми казаха.А сега колата ми е 190к.с. на колелата.А колкото до това дали съм звънял звънял съм му и ми каза че трябва да надува на 1.0 а то надуваше на 0.6 понеже си купих и буустметър при което отговора беше че не съм го монтирал както трябва и за това ми дава 0.6.Мерси ЧАО.А сега се сетих някой помни ли какво стана с колата на Вертер Темата помня че беше доста дълга и беше обиколил доста сервизи и диагностики докато открие че софта на чипа се бил възстановил на "ОРИ" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GiN Публикувано 25 Април 2009 Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 отговора беше че не съм го монтирал както трябва и за това ми дава 0.6.Мерси ЧАО.Наистина ли не те викна да прегледа за кво става дума? Да замери нещо там да провери... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tani Публикувано 25 Април 2009 Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 Значи ако искаш ела да ти го дам и ходи да го тестваш нямам нищо против.А го разбрах че е "ОРИ" защото вече съм с друг чип направен от хора който знаят какво правят и те ми казаха.А сега колата ми е 190к.с. на колелата.А колкото до това дали съм звънял звънял съм му и ми каза че трябва да надува на 1.0 а то надуваше на 0.6 понеже си купих и буустметър при което отговора беше че не съм го монтирал както трябва и за това ми дава 0.6.Мерси ЧАО.А сега се сетих някой помни ли какво стана с колата на Вертер Темата помня че беше доста дълга и беше обиколил доста сервизи и диагностики докато открие че софта на чипа се бил възстановил на "ОРИ"Тръгнал двигател ти е диагнозата, за Стефчо или добро или нищо,земи си атмосферка се видиш У автомобил! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yavor20v Публикувано 25 Април 2009 Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 Момчета,стига писАхте!Невъзможно е ,а и не трябва всички да са доволни!Човека иска да подари чип,вие го нападнахте що не е доволен от еди кой си(в случая Сумиста)!?!?!? Бе стига го защитавАли като чели е малко дете,достатъчно е голям Дайте да го отнася некой тоа Шип и тва е!Държа да подчертая, не съм имал контакти нито с единия ,нито с другия,просто заемам такава позиция ,от която мисля че това е единствено спам ,при тва безинтересен Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
verter Публикувано 25 Април 2009 Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 какви сте ми очиларковци на аватарчетата - GIN, Tani и the fucking doctor Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GiN Публикувано 25 Април 2009 Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 (Редактирано) какви сте ми очиларковци на аватарчетата - GIN, Tani и the fucking doctor Нали, ама Tani е кьорав, доктора като го гледам и той се е изцъклил от вдитане на тежести, пък аз съм пич с рейЕбан Редактирано 25 Април 2009 от GiN Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
verter Публикувано 25 Април 2009 Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 (Редактирано) На моя аватар тоя е най-лошия,Йоца Амстердама не прощава,той издава присъди... Жони Браво е само свеж полъх дето пие "Убермасс" Има си хас на Тани да е най-лошия Йоца Амстердама къв е тоя бре? Редактирано 25 Април 2009 от verter Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GiN Публикувано 25 Април 2009 Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 На моя аватар тоя е най-лошия,Йоца Амстердама не прощава,той издава присъди... Жони Браво е само свеж полъх дето пие "Убермасс" Признавам, щом и ТОЙ се страхува от него... Жонито е като тураник в харем, свършва бързо и без контакт http://www.19min.bg/news/4/13046.html Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
levis Публикувано 25 Април 2009 Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 (Редактирано) Да питам, този чип за Жигулка става ли?Ако става ще го отнеса.Искам да я направя килър на ПМ. Редактирано 25 Април 2009 от levis Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GiN Публикувано 25 Април 2009 Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 Та да биеш оня с дългия ник ли? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване