Jump to content

Подарявам Чип за А-6 1.8Т

Recommended Posts

• Отговори 109
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Аз имам за продаване едно цяло ЕКУ (557) с чип от Сумиста за А4 :lol:

човека подарява ве,ууууу,търговец такъФ :hilezh:

Колега и как така реши да се отървеш по баш тоя начин от чипа,че и на Сумиста?Не си ли го плащал?Не си доволен от него,или просто нещо се прецака по колата и сега искаш и някой друг да страда?(това са само догадки,не се връзвай и не пали :lol: )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Oпаааа,усещам как темата ше тръгне в една налконена посока ,дето кат се прибера довечера мое да има изписани 7-8семнайсе страници песници,кръФ,цифки и гОмна :rolleyes:

Ти ако си доволен ,ше подаряваш ли,Нико?? :bia: Съмнявам се....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

човека подарява ве,ууууу,търговец такъФ :)

Колега и как така реши да се отървеш по баш тоя начин от чипа,че и на Сумиста?Не си ли го плащал?Не си доволен от него,или просто нещо се прецака по колата и сега искаш и някой друг да страда?(това са само догадки,не се връзвай и не пали :D )

Плащал съм го да но според мен това е най добрия начин да му натрия носа на СУМИСТА тъй като чипа който ми е сложил и за който ми взе 250лв. е със ори софтуеър.Ето това е цялата истина.Но ако го напиша в някоя тема специално предназначена за това просто ще я изтрият или пък ще почнат да ме плуят да казват че на е така.

Редактирано от paintmaster
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И как реши че "ори" :hilezh: да не ти го пише в ундоуса :hilezh: Човек земи се стегни Стефан си има добра репутация и тва не е случайно за него има само добри отзиви, коректен е и си разбира от работата. Това са впечалния и от колегите и лични и ти като се изказваш подготвен естествено е да те изкарат поредния минзухар. Пък и ако смяташ така що не идеш да ти види екю-то но да казваш че ти е взел парите без да свърши работа(предполагам че си пази инфо за чипнатите коли) и да видя няма да повярвам :flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи, аз не съм чипвал при него, но в най-скоро време мисля да го посетя. Спрял съм се на него, защото е човек, който след като ти е взел паричките няма да те изгони при последващи проблеми. Дори от колеги съм чел, че им е помагал за отстраняване на повреди не дължащи се на неговата намеса.

Не знам, може да си прав, но защо не идеш пак при него да уточните нещата?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе оплаквали са се, но се чудя защо преди да се оплачат не му звъннат и даговорят с него. Аз така бих направил, пък ако след разговора още съм недоволен ще си пусна и темичка. Редно е преди опетняваш нечие име да му дадеш шанс да се защити.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

според мен е по-добре да се обадиш на Стефчо и да решите проблема ...ако има такъв...защото с този си коментар ...ще промениш мнението и отношениято на хората ...към теб ..не към Стефчо ....затова просто се обади ...а не пребързвай с заключенията

колегиален съвет

:hilezh:

P.S. той ще ти прости за думите ...или поне така предполагам :hilezh:

Редактирано от Kadiev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам кои крив кои прав но с негов чип турбото пак ми дава фабрично надуване,а с този които съм сега си прави 1.0 бар и ..... Нищо лично.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздрави от мен за Стефан,много точен пич,и за каквото съм му се обадил е приемал нещата присърце.Просто при мен нещата стоят така.Може и другаде да е проблема и заради това никога нищо не съм казвал.Но е факт че бустчето си е толкова.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега прати ми тоя чип аз ти пратя друг модифициран от мен ! ако имаш интерес ми драсни едно лс

btw аз чувам само добри отзиви за колегата Сумиста ....но стават и грешки понякога .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И как реши че "ори" :hilezh: да не ти го пише в ундоуса :gmorning: Човек земи се стегни Стефан си има добра репутация и тва не е случайно за него има само добри отзиви, коректен е и си разбира от работата. Това са впечалния и от колегите и лични и ти като се изказваш подготвен естествено е да те изкарат поредния минзухар. Пък и ако смяташ така що не идеш да ти види екю-то но да казваш че ти е взел парите без да свърши работа(предполагам че си пази инфо за чипнатите коли) и да видя няма да повярвам :hilezh:
Значи ако искаш ела да ти го дам и ходи да го тестваш нямам нищо против.А го разбрах че е "ОРИ" защото вече съм с друг чип направен от хора който знаят какво правят и те ми казаха.А сега колата ми е 190к.с. на колелата.А колкото до това дали съм звънял звънял съм му и ми каза че трябва да надува на 1.0 а то надуваше на 0.6 понеже си купих и буустметър при което отговора беше че не съм го монтирал както трябва и за това ми дава 0.6.Мерси ЧАО.А сега се сетих някой помни ли какво стана с колата на Вертер Темата помня че беше доста дълга и беше обиколил доста сервизи и диагностики докато открие че софта на чипа се бил възстановил на "ОРИ"
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

отговора беше че не съм го монтирал както трябва и за това ми дава 0.6.Мерси ЧАО.

Наистина ли не те викна да прегледа за кво става дума? Да замери нещо там да провери...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи ако искаш ела да ти го дам и ходи да го тестваш нямам нищо против.А го разбрах че е "ОРИ" защото вече съм с друг чип направен от хора който знаят какво правят и те ми казаха.А сега колата ми е 190к.с. на колелата.А колкото до това дали съм звънял звънял съм му и ми каза че трябва да надува на 1.0 а то надуваше на 0.6 понеже си купих и буустметър при което отговора беше че не съм го монтирал както трябва и за това ми дава 0.6.Мерси ЧАО.А сега се сетих някой помни ли какво стана с колата на Вертер Темата помня че беше доста дълга и беше обиколил доста сервизи и диагностики докато открие че софта на чипа се бил възстановил на "ОРИ"

Тръгнал двигател ти е диагнозата, за Стефчо или добро или нищо,земи си атмосферка се видиш У автомобил!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета,стига писАхте!Невъзможно е ,а и не трябва всички да са доволни!Човека иска да подари чип,вие го нападнахте що не е доволен от еди кой си(в случая Сумиста)!?!?!? :unsure: Бе стига го защитавАли като чели е малко дете,достатъчно е голям :arrow: Дайте да го отнася некой тоа Шип и тва е!

Държа да подчертая, не съм имал контакти нито с единия ,нито с другия,просто заемам такава позиция ,от която мисля че това е единствено спам ,при тва безинтересен :arrow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какви сте ми очиларковци на аватарчетата - GIN, Tani и the fucking doctor :arrow:

Нали, ама Tani е кьорав, доктора като го гледам и той се е изцъклил от вдитане на тежести, пък аз съм пич с рейЕбан :unsure:

Редактирано от GiN
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На моя аватар тоя е най-лошия,Йоца Амстердама не прощава,той издава присъди... :arrow:

Жони Браво е само свеж полъх дето пие "Убермасс" :arrow:

Има си хас на Тани да е най-лошия :unsure:

Йоца Амстердама :bia::bia:

къв е тоя бре?

Редактирано от verter
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На моя аватар тоя е най-лошия,Йоца Амстердама не прощава,той издава присъди... :arrow:

Жони Браво е само свеж полъх дето пие "Убермасс" :arrow:

Признавам, щом и ТОЙ се страхува от него... Жонито е като тураник в харем, свършва бързо и без контакт :unsure:

http://www.19min.bg/news/4/13046.html

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да питам, този чип за Жигулка става ли?

Ако става ще го отнеса.

Искам да я направя килър на ПМ.

Редактирано от levis
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...