barelylegal Публикувано 14 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 14 Юни 2010 Те тва е въпроса ламбата е след катализаторите, какво да се направи за да не прави мизерии след махане на катализаторите? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
set16v Публикувано 14 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 14 Юни 2010 Те тва е въпроса ламбата е след катализаторите, какво да се направи за да не прави мизерии след махане на катализаторите?ние се оправяме само софтуерно.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NIKO Публикувано 14 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 14 Юни 2010 (Редактирано) каква "ламба" бе човек.......,лаМбда сонда му казват хората.......,нещо общо с формата на сигнала беше,че оттам и "ламбда" буквата от гръцката азбука.......,недей така,не караш москвич все пак......... Редактирано 14 Юни 2010 от NIKO Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Oyama Публикувано 14 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 14 Юни 2010 Трябва да я отдалечиш от потока на газовете - заваряваш няколко гайки една върху друга и ги заваряваш на тръбата - пробиваш малка дупчица в тръбата и навиваш содната и трябва да спре да отчита проблеми. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
set16v Публикувано 14 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 14 Юни 2010 (Редактирано) кажи честно тва верно ли си мислиш че е решение Редактирано 15 Юни 2010 от Wizi Стига с тези цитати, бре! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gothic_fan Публикувано 15 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 15 Юни 2010 Хей и на моята предстои такава операция, ще следя темата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Francesca Публикувано 15 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 15 Юни 2010 Аз имам същият проблем, моята кола е s3 225 к.с. махнала съм катализатора и ми светна индикатора. Мъжът ми разкача акумулатора и за около 150 - 200км. няма проблеми. Ако има някакво адекватно решение, моля пишете. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
M Публикувано 15 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 15 Юни 2010 Гената ви е написъл - решението е софтуерно, а не хардуерно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
barelylegal Публикувано 15 Юни 2010 Автор Доклад Share Публикувано 15 Юни 2010 каква "ламба" бе човек.......,лаМбда сонда му казват хората.......,нещо общо с формата на сигнала беше,че оттам и "ламбда" буквата от гръцката азбука.......,недей така,не караш москвич все пак.........Това, че съм изпуснал една буква е еби му..... ,мноо важно на всеки се случва, а колегата дето казва, че със софта се оправя ако може да поясни ще съм благодарен .... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RaDi_b4 Публикувано 16 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 16 Юни 2010 кажи честно тва верно ли си мислиш че е решениеЕ как бе, нали на скайлайна в производствения менюъл така пише. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
set16v Публикувано 16 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 16 Юни 2010 Това, че съм изпуснал една буква е еби му..... ,мноо важно на всеки се случва, а колегата дето казва, че със софта се оправя ако може да поясни ще съм благодарен ....ем какво да поясна? в 90% от случайте колите идват за софтуер /чип тунинг / и почти 99% от случайте им изработвам ауспуси,така навръзвам едното с другото,Мапера качва софтуер / с който сондата/сондите,при някой модели са 4 бр..2-предни и две задни,та с този софтуер 2те задни или 1бр. задна сонда никога не дава грешка заради премахнатият катализатор ...пробвал съм на доста коли /специални втулки / но почти винаги пак светват като грешка,и винаги на дълъг път,градско каране по не дават ядове.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
barelylegal Публикувано 16 Юни 2010 Автор Доклад Share Публикувано 16 Юни 2010 Е не скромничи тогава а го викай казвай му там кво ша му струва и го оправяйте с мапера! Бахти толко ли е трудно да се сети човек ,че решението явно се казва set16v???Бахти дай некво мнение ти??? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lubomir anastasov Публикувано 16 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 16 Юни 2010 Много се извинявам на колегата, но да питам да не праиме нова тема, аз съм с обикновенна ламбда сонда без подгрев и т.н. с един кабел (пак пояснявам един единствен кабел стига до сондата която е веднага след колектора) та тази сонда ще работи ли с уред който показва съотношението на гориво/въздух или уреда за смесите ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
M Публикувано 16 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 16 Юни 2010 не.. и тайната не е в това че е без подгрев, а че не е широколентова - така че забрави! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lubomir anastasov Публикувано 16 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 16 Юни 2010 аз не искам дигитален, ами от тези измекярските аналоговите които имат 3 опции бедна богата и нормална ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GLS Публикувано 16 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 16 Юни 2010 Е тва пък за кво ти е..... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
M Публикувано 16 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 16 Юни 2010 аз не искам дигитален, ами от тези измекярските аналоговите които имат 3 опции бедна богата и нормална ?а коя според теб е нормална? щото според твоята сонда 14.7:1 е нормална.. и бедна/богата, ама с колко бедна? 15:1 или с колко богата - 11:1 или 14:1?абе тъпотия е да се опитваш да вярваш на такова нещо Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yavor20v Публикувано 16 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 16 Юни 2010 Само аз ли виждам ,че досега решението е упоменато няколко пъти....? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
barelylegal Публикувано 16 Юни 2010 Автор Доклад Share Публикувано 16 Юни 2010 Само аз ли виждам ,че досега решението е упоменато няколко пъти....? Кое точно - със съфта и мнението против него или за няколкото гайки??? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
akulata Публикувано 17 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 17 Юни 2010 По-точно като се обадиш на set16v Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
barelylegal Публикувано 19 Юни 2010 Автор Доклад Share Публикувано 19 Юни 2010 По-точно като се обадиш на set16v Най-адекватния отговор дето получих.... Все едно темата да се затваря решението е намерено! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
akulata Публикувано 19 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 19 Юни 2010 Най-адекватния отговор дето получих.... Все едно темата да се затваря решението е намерено!Е ти по-конкретен отговор от това кво искаш?+ това колегата set16v се слави като добър и можещ човек,който има доста интересни проекти. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gothic_fan Публикувано 21 Юни 2010 Доклад Share Публикувано 21 Юни 2010 Ей кажете какво става с тоя катализатор че не се трае Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bimero Публикувано 3 Юли 2010 Доклад Share Публикувано 3 Юли 2010 (Редактирано) Решението е инж.Лазаров!Намира се:-На сфетофара след Екото(Ботевградско) първата в дясно,и след това първата пак в дясно,от там 100-200м направо и се намира отдясно сервиза!Човека прави генераций,катализаторни гърнета,ауспоси и т.н!Много е точен и изпипва всичко!Лично той ми прави спортните катализатори,изолира ми сондите и колата осезаемо тръгна(и на звук и на ускорение)!Проблеми нямам,ходих до Прага и се върнах,морето посетих и съм навъртял около 1500км(градско),демек общо около 5000км и всичко е ок!Да не говорим колата колко пъти вече е стартирала на гонки и прочие!За мен той е човека който може да помогне!Работи заедно с някакъв човек който попринцип премахвал и софтуерно такива работи(важно е само да има софтуер за вашата кола)!Дано съм помогнал!Поздрави! Редактирано 3 Юли 2010 от Bimero Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niikoo_1 Публикувано 3 Юли 2010 Доклад Share Публикувано 3 Юли 2010 Точно в тоя форум недей да препоръчваш Лазаров, защото има много теми в който са го хранили.Отделно при 1.8Т проблема със сондите се решава софтуерно и това означа, че Лазаров нямам как да помогне грам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване