Jump to content

(System.in)

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от (System.in)

  1. По-скоро слагайки новата батерия я закачи внимателно, да не би нещо някъде да е укъсило и да източи тока ударно. Може и да се запали... За 1-2 км няма да го източиш, дори и да не зарежда алтернатора. На жена ми на а3-ката дублирах инсталацията от алтернатора до батерията и всички аномалии изчезнаха.
  2. Аз си носех колелата на такива греди, купих ги от един магазин на Тинтява в София, май беше сайта стелките.нещоси... Нямаше на Туле.
  3. (System.in)

    Без Узвочение

    Как така няма достъп до настройките на звука? Не можеш да влезнеш в менюто, или цялата система е блокирала и не реагира на копчетата? Закачи я с компютър да си каже болежките. По принцип модула за телефона седи под шофьорската стелка, ако се намокри блокира цялата система. Боба само това ми показа, утре и на кафе...
  4. //off Имаше някъде тук линк към руснак, който слага нови диоди, и цитираше точен модел. Но ако ще сменяш само няколко може и да има разлика в светенето...
  5. Ако я купиш от Надин е ясна работата, веднага ремонт. Другото е планово да я освежиш, да знаеш, че ще караш безпроблемно 100 к км... Добре е да се повозиш преди това, да видиш дали има някакви аномалии, на които да наблегнеш при ремонта. Това само при положение, че искаш надеждна кола, която да караш, а да не лежиш под нея през ден. Иначе може и на час по лъжичка. Днес едно, утре друго. Защото на тези години винаги има проблеми. И после - егати кенефа...
  6. (System.in)

    Токов удар?

    Да потвърдя, че всичко е наред с токовете, година по-късно. Наистина пиковете бяха от дефектирал блок за управление. Audi V6 = System.in... След един ъпдейт на форума акаунтът ми изчезна.
  7. На тези години ако взимаш 1.8Т и имаш намерение да си я караш, един стягащ ремонт на двигателя е съвсем поносими пари...
  8. Аз го играх с правеняк воден радиатор, не спря да тече, докато не го върнах на вторични... взимай нов, според мен.
  9. Аз имах подобни аноналии на две коли с романо. Клъц на обд и няма проблем. Може и да са били несъвместими, но причината не беше в колите. В тази връзка не разбирам за какво замазване на проблем говориш...
  10. Ravenoll си взех от “извора” в Германия. Над 200 евро доставката е безплатна...
  11. (System.in)

    Проблем с музиката

    Направи диагностика на оптичните кръгове. Предполагам някъде нещо е хлабаво. Може и чейнджъра...
  12. Аз съм 193 см 128 кг. Седалката има достатъчно ход назад за мен, обаче ръчичките ми къси, протягам се към волана...
  13. Аз сложих power disc на предния мост, разочарован съм. С обикновени накладки спирането субективно не се промени, за сметка на допълнителен шум. При по-интензивно спиране започват да вият на умряло от приложеното усилие. Не се изпичат, не скрибуцат... На предишната кола бях сложил някакви полурейсинг накладки, първите 2-3 спирания все едно е намазан диска с грес, едвам спира. Та умната... за мен единствения разумен ъпгрейд е към по-големи спирачки.
  14. На мен са ми сервизирали вебастото в Рея, останах много доволен. Оказа се изгоряла помпичката за гориво. Естествено след обаждане и учтиво питане - може ли и кога да дойда.
  15. Сервизът е с много доволни клиенти, пък и се раздели на две Здраве да е, аз не повторих там.
  16. Като ги купиш си ги смени сам, стой до майстора или се кръсти да ти ги сложи на колата. Защото аз така си купих оригинални и после в хвален тук сервиз са ми сложили някакви нонейм. Установих го две години по-късно, докато си ги сменях сам.
  17. 500 лева моторчето, 190.01 лева адаптация.
  18. Аз смених моторчето, лампа не ми е светкала, до 70-80 км/ч се движи почти нормално, нагоре няма никой. Адаптираха го в Порше, уж всичко е наред вече.
  19. Чек енджин светва ли? Аз съм в същото положение, сменям в момента управлението на турбината (актуатор) и утре в Порше ще го обуча. На студено си работи, като се напече и загасиш-запалиш двигателя си прави някакъв чек и светва грешката.
  20. Аз имах същите симптоми, след няколко дни се чу пук и колата остана на място, все едно си на неутрална. В момента ти е спукан един вал, който ще се доскъса съвсем скоро. Не карай колата така, че ще я връщаш с пътна помощ.
×
×
  • Create New...