Jump to content

Vaskes

Members
  • Мнения

    531
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Vaskes

  1. Колегата е много коректен и цените са много добри!
  2. Подарявам 4 зимни гуми vredestein Snowtrac 195/60/15. ДОТ 00. Гумите ще изкарат още една зима,запазени са. Просто си взех нови гуми,иначе щях да карам и тази година с тях. Миналата нямаше проблем ,имат си грайфер. Ако на някой ще му свършат работа,може да идва и да ги отнася Намират се в София-Люлин! Снимки мога да пратя на мейл при интерес. 0898999695-Васко или ЛС!
  3. Препоръка за добавката?
  4. Извинявам се ,че флудя темата но виждам,че има хора които доста рабират от кл.инсталаций..та при мен,(1.8 20v) когато не е включен климатроника оборотите падат 2-3 пъти до 300-400 и се оправя,така на всяко спиране,а когато климатроника си работи оборотите се оправят. Някой попадал ли е на такъв проблем?
  5. Vaskes

    Прагове на А4

    Ами с един сешоар нагряваш леко по-леко и отлепяш от този край който е по острият на прага,мисля че отзад-напред. Играчка си е да знаеш,един ден си отепваш за двата прага. При мен се счупи единият но аз купих два и ги монтирах. Преди да тръгнеш да ги сваляш има едни пластмаски отзад мисля,че трябва да се свали гумата бъркаш в калника има 2 рапиди,свалаш ги и издърпваш назад тя самата пластмаска се плъзга назад,но гумата трябва да е няма. И от там почваш от отлепяш старият. Опред е отново си 3 рапиди. Аз го залепих с поксипол и силикон.Ако имаш въпроси или проблем,пиши. Но да знаеш,че без нагряване ще ти скъса нервите и ще изпочупиш старият праг.
  6. Vaskes

    Прагове на А4

    Ляв или десен? ТУк в моргата има със сигурност един и ще му искат 40 лева,но мисля,че за 30 го вземаш. И те си го свалят,монтажа после не е проблем. Ако ти трябва парче на вилата имам и ляв и десен праг аз ги смених и двата. Като праговете си вървят комплект с винтчета,пластините отпред и отзад,всичко.
  7. За температурара мога да кажа,че е нормално и при мен е така. Повдигачите потропват от време на време но според мен не е голям проблем. Много добър разход ми дава на мен,доволен съм от този двигател. За оборотите,когато колата ти е студена е нормално да държи малко на 1000,след като позагрее подържа 800-850.
  8. само Bilstein! Много качествени и не бих казал особено скъпи
  9. Vaskes

    Проблем

    А тампоните лесно ли се сменят и скъпо ли излиза. Случайно да знаеш? Лесно се сменят и не излиза скъпо. Просто трябва да си сигурен,че са за смяна. Наскоро ги смених,не е философия голяма. Успех
  10. http://www.smazka.ru/index.php?r1=33&r2=34...99&r4t=21&r5=35 Само добри отзиви имам от нея.
  11. Честито и да и навъртиш много много безаварийни километри.
  12. Vaskes

    ПОМОЩ

    Ами предполагам че ако е от нея,то поне стартера ще завърти. При мен има някакво копче което я изключва централно алармата,ако имаш и ти опитай с него. Успех.
  13. Виж какво имат в Ауто +,аз едно време от тях взех мисля,че изкараха бая.
  14. Vaskes

    Табло за А4

    В крайна сметка свърши ли работа? И за колко пари?
  15. Ами според мен,тече постоянно,просто когато е топла се изпарява. Смяната на маркуч или водна помпа ще оправи нещата. Второто не ти го препоръчвам ако се наложи да го правиш сам. Успех.
  16. И най вече,халогените под номера
  17. Vaskes

    Икономично каране?

    Даже ако щете вярвайте Вярваме ти,на мойто до морето 6.5 засякох си след 98-я километър. Градско не повече от 11 без значение карането+задръстванията постоянно.
  18. Vaskes

    за фаровете

    Свяляш фара,и отстрани има едни щипки(не си спомням колко на брой) леко с една отверка се откачат и стъклкото пада.
  19. Vaskes

    за фаровете

    Ако ги зачистваш,отвори ги и вътре стъклата ги забърши с мек влажен парцал с друго незнам колега.
  20. м/у 10 и двайсет лв е работата. Не си заслужава труда според мен,моите много трудно ми ги избиха даже рязаха с ножовка.Така,че отиди си в сервиза чиста ти работа.
  21. Дано да няма изненади. Но според мен,и да завали сняг,за 2-3 или 5 дни ще се кара с летните. По-добре според мен,в тея жеги да не ги хабим зимните гуми
  22. Vaskes

    Чистачките?>?

    Виждам,че си от София. Аз в багажника имам една чисто нова чистачка,кажи къде си и през деня ще мина да направим една проба с моята,аз не съм е отпечатвал още. Пиши ЛС или тук!
  23. Извинявам се за спама,само да вмъкна нещо и аз. След смяна на ремъци и ролка преди 10-15 хил. от тогава има едно виене от към ремъка и незнам от какво е,лошото е,че и майсторите не знаеха....
×
×
  • Create New...