Jump to content

pi4a

Members
  • Мнения

    144
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

2405 профилни разглеждания

pi4a's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. За Audi Q7 2010-2015 мога да помогна, пишете на лични, БЕЗПЛАТНО е.
  2. Продавам въпросната кора, нова е и качеството е добро - цена 35 лв. Става за всички С4-ки независимо от вида на двигателя и годината на производство. Намира се в гр. София. За други населени места - с куриер. За контакт - 0889 009 501.
  3. И те са .... марка, модел ... Дай инфо като са по-добри, с това "Успех" не си много полезен. Ясно е на всички, че ТОПРАН е дървена история, но като няма алтернатива ...
  4. Да се включа и аз - моята аларма се бъзика по същия начин - работи, работи и спре да отключва. Отключвам с ключа и после се оправя до следващия път - батериите не са сменяни, но четейки горните постове, не това е проблема. А между другото - ако на някой от феновете на баба "Яга" /С4-ки/ му се намират две капачки за 16-ки Авус-и, да казва и да се спазаряваме
  5. Трябват ми 2 бр., но може и 4 ако се продават комплект, моля за разумни цени. Това на снимката е модела, който търся.
  6. Номера е същия като този, който е дал колегата, взех ги от Ауто плюс на бул. "Ботев" по 12 лв. комплекта, малко ми се виждат "дървени" тия комплекти, не знам дали ще свършат работа, още не съм ремонтирал помпата с тях, намерих от друга кола читава и сега съм с нея, а моята ще чака като ми дойде настроението за ремонт TOPRAN reference 101 493 015 Ersetzt-replacing 068 198 819
  7. Сложих нова /втора употреба/ помпа и нещата са ОК, сега спира супер приятно, като ми остане свободно време ще разглобя моята и ще се пробвам с ремонта, снабдих се с два комплекта на ТОПРАН. Цитиране на предходно мнение!
  8. Благодаря за инфото, утре ще потърся тези клапанчета и ще пиша дали съм успял да се справя, ще кача и някоя снимка.
  9. Колеги, днес сутринта установих, че нямам сервоусилване на спирачките, свалих маркуча от вакуум помпата и проверих дали прави вакуум - нищо. Какво може да е и дали да я мъча с ремонт или втора употреба ?
  10. Абе чак толкова и точно тази - не, ако беше на реална цена, щеше ли да отлети в миг ? На жена ми е подобна и имам наблюдение върху модела. До автора: мой познат също я изпусна тази от обявата за часове. Да му е честита на новия собственик и да си я кара със здраве. Цитиране на предходно мнение!
  11. Не. Цитиране на предходно мнение!
  12. Колеги, моля Ви ако някои е наясно да помогне - интересува ме дали резервоар от Ауди 2,0/16v-140к.с. куатро ще стане на Ауди 2.5 тди куатро, става въпрос за модел С4 ? Предварително Ви благодаря.
  13. Може ли да обясниш как става ако си го правил, че аз имам същитя проблем.
×
×
  • Create New...