Jump to content

androalex

Members
  • Мнения

    209
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от androalex

  1. Продавам 4 броя оригинални капачки за Авус спиидлайн на цена 120 лева
  2. продавам ляти джанти 4бр., 15 цола, 5по112 с гуми континентал 195/65/15 зимни в прилично състояние. цената с гумите е 270лв. може и цена без гуми по споразумение.0876011126
  3. Здравейте, колеги! Не мога да разбера защо с лека ръка пренебрегвате най-яката екстра на АУДИ -КУАТРОТО. Вече модела е доста достъпен и може да се купи с достатъчно екстри . Даже за предпочитане е А6, относно мотора имам и бензин и дизел , имат и плюсове и минуси, въпроса е до лично предпочитание. Важното е да се намери запазен автомобил! Успех!
  4. Когато си купите качествени дискове с накладки , например дори и ТЕКСТАР ,проблеми докато се износят няма да имате!
  5. Здравейте! Ако може да ползвам темата на колегата, колата е АЕЛ , парното като е студено времето хич го няма , като е по -топло е по-добре но пак не топли . Мислех си за запушено радиаторче но проблема е че лятото и климатика не работи добре , климатроника грешки няма. Та може ли грешно да е зацепена клапата за регулиране на температурата и да се получават грешни стойности или тотално клапите около радиаторчето да не уплатняват добре . Не знам дали колата е с оригиналното радиаторче , но ако е сменено и не е уплътнено добре от там да са проблемите.
  6. Вчера се случи нещо доста интересно и съм сигурен че и други колеги имат същия проблем . Оказа се че ремъка ми е бил поставен грешно и неговото сваляне слагане беше супер трудно. При грешния начин застъпва съвсем леко шайбата на динамото и обтегача е супер натегнат , ремъка също и как няма да не троши фрайлайф ролката и обтегача . Проверете си в аутодата дали правилно ви е поставен ремъка по схемата.
  7. Принципно смяната е елементарна , но вече сам и без канал или подемник не се хващам ,че като се закучи единия носач , ходих до сервиза полусглобен да го сменят момчетата :hilezh: :wall: ! Все пак единия успях да го сменя съвсем сам!
  8. Миналата седмица смених носачите и засега проблема се реши. Особено десния беше много разбит и тресенето започваше още от 100-120 км.ч. Това го проверих с минаване през едни и същи места и сега с новото окачване нямам проблеми.
  9. По нагоре колегата е дал най-правилното предложение - А6 Ц4 . Та ако някой от умниците тук ме убеди как а4 е по-добро , ще му подаря моето. Ако се намери АЕЛ куатро за тези пари ,колегата ще се роди. За бензиновите , аз карам най-оплюваното АЦЕ с обикновена газ , имал съм иААН-2,8 пак с обикновена газ и с двете съм нямал проблеми ,но препоръчвам 2,6;2,8 ,тъй като разходите за гориво и поддръжка са сходни, но големите мотори вървят в пъти повече. А6Ц4 е с възможно най-здравото и евтино окачване и много по-качествен интериор . А за комфорта и усещането няма ви обеснявам.
  10. Най-добре колегата да си купи трабант -караш кола ,поддържаш мотоциклет! Евентуално единствения вариант за а8 е с ръчни скорости и 2,8 мотор 174к.с.и едни 2-3 бона скрити за евентуани ремонти!
  11. androalex

    Ремъци и ролки А6 Ц4

    Трябвало е да прегледаш и демпферната шайба на коляновия вал , че ако се наложи да я смениш , пак ще ти стане лошо!
  12. търси куатро и му сложи един АЕЛ мотор и газззззззззззззззззззззз
  13. Най - простото правило ,което спазвам е да си прибирам ключа от таблото или да оставя вратата отворена иначе после следва
  14. Здравей, колега! Ще си позволя да дам съвет ,въпреки че не притежавам точно такъв автомобил. При положение че даваш толкова пари ,защо не отделиш още малко и да търсиш фейслифт , а защо не и s8 , и за такъв клас луксозен кораб музика BOSE или B&O e задължително. Чел съм , че електрониката при фейса е на съвсем друго ниво и аз също притежавам фейс модел и наистина има доста дразнещи неща , които са отстранени.
  15. Цитиране на предходен пост! Основния проблем е че хората се лъжат по годините на А4-ките и си ги купуват. Далеч по-добър вариант е А6Ц4 , ама малко хора го разбират. Та към колегата търсещ Ауди , това е твоят автомобил и задължително КУАТРО!
  16. Провери за студена спойка уреда в таблото . И аз ще го свалям като ми остане време и ще пиша.
  17. Ами с двоен реглажен кран съм и второ стъпково моторче вместо ел. вентил,като оригиналното моторче е закачено само към буксата. Та днес не можах да запаля на бензин и запалих на газ и когато колата загрее ,си върви и на бензин но гасне . Когато колата работи на газ , дори и студена не гасне .
  18. Здравейте! Позанимавах се с АЦЕ-то , монтирах друго стъпково моторче към реглажния кран , а моето закачих за буксата уж да не записва грешки и не ще да пали на бензин. Иначе като загрее работи на бензин , но гасне. Въздух не смуче. Днес откачих буксата на ст. моторче оригиналното , колата работи по-добре , ама не пали на бензин. Не и стига въздух ли , не може да вдигне клапата на дебитомера ли ? Явно ще ходя на ЕЛКОН. Иначе във Варна намерих възвратен клапан и се надявам да успея да го монтирам преди филтъра ,но като стане ще сложа снимки. В Евро 07 има някакви клапани , но трябва да се реже маркуч , и нещо не ми вдъхват доверие.
  19. Благодаря много колега , без теб и другите колеги сме заникъде! Не се научиха тия майстори да ремонтират АЦЕ!
  20. Вчера набързо сложих реглажния кран , не мога да си позная колата- държи стабилни обороти на газ и на бензин. Само днес след палене много трудно се изфорсира на бензин и си мисля че смуче въздух или записа грешка че го няма стъпковото моторче, ама ще купя и ще го закача за буксата. Остава да купя диодите и термодатчика , защо се връзва и от стартера? И някой знае ли къде във Варна продават възвратен клапан от 12.50 да сложа на бензинопровода и да спра проклетата помпа , че там ми е бутилката ,седан съм и много шибано се сменя
  21. Писах в обобщената тема за стъпковото моторче ,ама там никой не пише . Та по въпроса за гаснене на бензин и газ , мисля да направя схемата с реглажния кран, освен ако не сте измислили по-добър вариант. С АЦЕ съм , помпата върти постоянно , имам К-стоп, потенциометъра е добре ,ще почистя стъпковото моторче . Може ли вместо ел. вентил да монтирам газов клапан и трябва ли ми второ стъпково моторче да стои закачено за буксата само. Благодаря предварително!
  22. Понеже не успях да се разделя с АЦЕ-то, ми се налага да реша проблема с гасненето. Та при мен бензиновата помпа върти постоянно , потенциометъра на дебитомера е сравнително добре и предполагам като почистя стъпковото моторче и то да работи. Та коя точно схема да приложа, от многото четене се пообърках. Вместо стъпково моторче или ел.вентил може ли да се сложи газов клапан, предполагам ще се постигне по-лесно отвор около 6мм . И трябва ли ми и друго стъпково моторче ,което да си стои включено в буксата ?
×
×
  • Create New...