Jump to content

besuchen77

Members
  • Мнения

    37
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от besuchen77

  1. besuchen77

    Накладки

    Ами ако има прекъснати или окислени кабели на предните тогава , не би ли трябвало диагностиката да ги хване ? Защото предните ми не са износени и в случая, не може да е от това. И има ли вероятност датчика на спирачната течност да не е наред. Ниивото в момента е по средата между мин и макс.
  2. besuchen77

    Накладки

    Здравейте , не можах да разбера следното - светла ли лампата , ако задните се износят ? При мен проблема е следният- лампата светна , погледнах ги , задните вдясно ги нямаше никакви, вляво, горе-долу, отпред са си ок.Задните ги смениха , лампата обаче си свети.Пуснах диагностика - грешки няма. Сега какво следва ? Как се гаси ? Благодаря.
  3. besuchen77

    Течаща рейка

    Здравей колега , пробвай с добавка за хидравлика на ЛУКАС.По-леките и течове ги оправя.
  4. besuchen77

    Audi Concert

    Здравейте колеги, ще използвам тази тема, за да не отварям нова.Имам проблем с сд плеър концерт на аудито.Взех друго оригинално, защото моето прескачаше, когато слушам дискове.Набавих си код от ибей , обаче сега забелязвам , че от волана мога само да увеличавам и намалявам, а не мога да сменям песните.На радио е по същия начин- скрола на волана за смяна на станциите не работи.Със старото нямаше проблеми.Щях по принцип да му сменя само механиката, обаче се оказа различна от на моя.Затова ги размених.Дали някой е имал сходен проблем ? Благодаря предварително.
  5. Аз съм на твърдо 10 в града, само на къси разстояния- 5-6 км на ден , само студена почти.На дълго между 5,5 - 6 някъде.Но я карам като служебна.
  6. Да, съгласен съм с теб , колега.Наистина е така, доста хора имат проблеми с термостатите.Явно съм уцелил този път.
  7. Да , но аз го взех за 17 лв ( с отстъпки ) и проблема пак се оправи.Така, че ако има някой познат , който се занимава с авточасти и му има доверие, защо да купува оригинален.
  8. Виж и термостата на колко градуса отваря , някои отварят по рано - за по-топлите страни.Колегата горе е прав- сега всяка сутрин карам жената на работа - 3-4 км и на връщане , вече е на 90 градуса. И аз преди няколко месеца сменях термостат, взех го от тех-ко, че не дигаше повече от 60 градуса.Откакто го смених , стана идеално.бързо загрява и парно имам още докато не е отлепила стрелката.
  9. Здравейте , и аз имам въпрос относно подгрева на лявото огледало.Дясното нагрява без проблем, лявото не иска.Свалих го , премерих с мултицета , верига има - писка.Премерих колко волта идват до огледалото чрез буксите и там варира межу нула и 3-4-5 волта, като се мени постоянно.Бихте ли ме насочили къде евентуално да търся проблема.Преди това почистих буксите с шкурка, контактен спрей.Тези на огледалото си бяха ок.Дали има някъде прекъснат кабел може би ?Двете огледала на един бушон ли са с подгрева на задното стъкло ? Благодаря предварително.
  10. besuchen77

    VAG-COM

    Здравейте колеги , бих искал малко помощ относно кабел за диагностика от алиекспрес ,версия 12,12 Инсталирах всичко,като е описано, спрян дефендър, нямам антивирусна, но не иска да немери програмата ,при всеки опит ми излиза съобщение - ross-tech usb interface not found. usb library version 03.01.2019 Някой има ли предства откъде идва проблема Иначе след това закачвам делфито и всичко е ок, Интернета беше изключен по време на опитите Благодаря предварително
  11. за да изгасне трябва да се приключи теста , както спомена колегата. Играх го вече този филм - при мен модула на ЕСП -то се беше скапал.
  12. точно.И аз ония дни изчистих всичко и почти съм я сглобил.С продухване пак не стана, въпреки че я карам като служебна :).Сега ще видя дали е било от турбото или от Н75 клапана, защото само те останаха от възможните причини с пренадуването.
  13. Да , знам ги колега.Бил съм преди и при тях, но още когато бяха срещу Фолксваген.Благодаря.
  14. Здравей колега, кой е този майстор в Плевен ? Или къде се намира горе-долу в Плевен ? Благодаря предварително.
  15. Здравей, при мен положението е същото , само че пренадува.Нарочно , когато спря пак турбото не я изгасих и карах до нас така, за да видя каква грешка ще даде.Излезе -16618 - Boost Pressure Regulation: Limit Exceeded (Overboost Condition). Мисля да пробвам първо с чистене на турбото, защото смених всички вакуумни маркучи.Клапанът няма как да го хванеш според мен, ако на моменти отказва, защото ако изобщо не работи , няма да върви като хората. Да не би пък при теб да остава отворена геометрията поради замърсяване и затова да става така.При мен , както си я търбуша и изведнъж турбото спира и колкото и да натискаш педала, няма никакво напрежение, все едно няма турбо.Гася, паля и пак тръгва.
  16. Колеги, ще използвам тази тема да попитам - сменя ли се този семеринг на климатика , че току що моят майстор ми каза , че там е бил омаслен ?Най - вероятно от изтичане на фреон.Това лято сменях датчик за високо налягане ( на радиатора ) , напълнихме изцяло системата, като преди това я надуваха - да проверят за пробив и казаха, че всичко е ок. Иначе си духа климатика нормално досега.Зареждането беше май месец.
  17. besuchen77

    Айербег - Проблем

    Мисля , че отстрани , защото пише - сайд еърбег- значи е страничен.Аз тези манипулации на старото пежо ги правих, че имах отворен страничен еърбег на шоф седалка.Там също има букса за страничния- на пежото беше в гредата, следователно трябваше да махна пластмасите.
  18. Здравейте, всичко стана идеално. Както спомена, наистина не бяха прищракали хубаво рамките да дисплея.Явно ме е било страх , да не счупя дисплеите.Сега всичко вече е ок.Голямо благодаря за съпорта и помощта.
  19. besuchen77

    Айербег - Проблем

    Здравей колега, каква грешка дава на диагностиката? Да няма някой еърбег излязъл и после да е прикрит.Иначе си взех преди емулатор ( съпротивление ) от китайците, зашото е направен да влиза точно в буксата за еърбега.Иначе със съпротивление става пак, но трябва да се мъчиш да го закрепваш , да не мърда.Eто затова иде реч : https://www.aliexpress.com/item/4000026220457.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d23qpNc
  20. те имат ли номерация ? Откъде на къде се броят , ако нямат.Ти беше писал в една тема да се изреже картонче и да се слоьи между рамката и дисплея по ръбовете , да уплътнява по-добре.Може и така да направя , ако не стане само с рамката.
  21. besuchen77

    Увиснал таван

    Възможно е да избие лепилото и да стане на петна , както на баща ми , защото няма да можеш да го нанесеш равномерно.
  22. да, видях.Прищракаха , но седят леко хлабави.Може да стисна малко металните щипки на рамката, да седи по стегнато, ако успея.А отзад на зелената букса на кои пинове мога да пусна евентуално 12 волта, за да не го сглабям и разглабям и постоянно да го качвам на колата, за да видя ефекта ?
  23. Здравейте , да използвам тази тема , за да не отварям нова - при опит за смяна на централния ФИС дисплей ( неуспешно, защото не съм бил поръчал правилния ) , след като сглобих таблото отново се появи проблем с малките дисплейчета при скоростомера и оборотомера- сега показват само червени чертички.Преди това си работеха.Отворих го пак , махнах им рамките , видях за какво иде реч, но незнам какво се е случило.Дали съм ги разместил или нещо друго.Пробвах да ги наместя , но все същия резултат.Те лягат на едни гумени стенички , които най вероятно са връзката им с платката, но дали трябва да са залепени някакси към дисплея или просто той си ляга върху тях.Някакви идеи ?? Контактен спрей ?? Благодаря предварително.
  24. има всичко при китайците.Само чакане трябва малко.
  25. https://www.ebay.com/itm/5-Button-Driver-Side-Electric-Master-Window-Control-Switch-for-Audi-A4-B6-B7-B0/123541896545?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Това решава проблема веднага.Само малко чакане трябва.
×
×
  • Create New...