Jump to content

arsenal88

Members
  • Мнения

    208
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от arsenal88

  1. Сложи оригинален и ,ще се оправи
  2. arsenal88

    Проблем Климатик

    Може или да е датчик налягане или регулиращи я клапан на компресора
  3. arsenal88

    Проблем с Климатика

    Няма как да са клапите след като тръбите са топли.Най вероятно е проблем с компресора.
  4. Намира се вътре е компресора.Жълт със гайка за ключ 17
  5. Здравей колега,ако компресора вътре е в добро състояние без износване и стружки тогава най вероятно проблема е в контролния клапан.
  6. Или е проблема във вентилатора или в управлението.Вентилатора се намира под чистачките там е и управлението.
  7. Мога да ти дам китайски потенциометри на заем докато ти дойдат твоите, ако ти се наложи.
  8. arsenal88

    Проблем Компресор ?

    Закачи я на диагностика,най вероятно проблема е електрически.Виж на живи данни датчика за налягане на климатика.Или както го описваш е по вероятно нивото на фреона да е на границата и да ти прави тия номера
  9. Виж си бушоните ,ако са здрави провери до вентилатора под жабката на буксата му дали има ток.Ако има плюс и минус тогава го сменяй.Ако не стига ток провери и съпротивлението.
  10. arsenal88

    Вентилатори

    Колега под акумулатора има една кутийка черна в която влизат 2 букси.Виж на буксата която е с повечето кабели най вероятно ти се е скъсал или изгнил някой кабел.Имал съм такъв проблем и съм го решил със записване на прекъснат кабел
  11. нещо съм се объркал за това ,че не си на low.А каква температура вади от средните духалки.Смисъл ,че високото налягане ти е 13 бара .Температура на изпарителя ти е 1,5 градуса.Това ,ще рече че климатика си прави перфектни градуси.
  12. На мен ми прави впечатление ,че тези стойности ти ги дава при температура на климатроник а 23градуса.Самия климатроник дава сигнал към клапана на компресора н280 каква е желаната температура от климатроника и не го помпа на максимум ,а го кара да работи колкото да поддържа 23 градуса.Пробвай го на low.Иначе и според мен са ти перфектни стойностите.
  13. ауди а3 няма капилярна тръбичка а трв. Клапана се проверява като се закачат манометри и се види при включил компресор какви наляганя държи.Трябва да прави около 10-12 бара разлика между ниско и високо
  14. това което аз виждам е ,че налягането на системата е височко.При форсиране стига 27 бара и системата изключва.Причината може да е или мръсен или повреден климатичен радиатор и замърсен воден радиатор или задръстена капилярка.
  15. Аз залагам на клапан на компресора или износен компресор.
  16. Съскането означава че системата не е напълно празна и че сомпресора включва.Провери си каличеството фреон като за начало.
  17. ЦЕНИ ЗА СЕЗОН 2019г1. Дозареждане на автоклиматична система+Диагностика(тест за херметичност) - 59лв 2. Цялостно зареждане на фреон+масло+оцветител+Диагностика(тест за херметичност) - - - 79 лв3. Диагностика + тест за херметичност - -безплатна за АУДИ форум4. Цялостно зареждане на фреон за автомобили с над 700 грама фреон- - - - - - - - - - - - цена 10 лв/100 грама5. Тестване на системата с оцветител и UV лампа за микротечове---25 лв6. Смяна на сервизна игла ERRECOM на цена от 5 лв до 9 лв/бр 7. Смяна на сервизен вентил ERRECOM (комплект с иглата) цена от 12 лв до 18 лв8. Смяна на уплътнения ------цени по договаряне9. Смяна на маркучи за ниско и високо налягане ---цени по договаряне 10.Смяна на капилярна тръбичка цена от 10 до 20 лв 11.Смяна на датчик(пресостат)--------------15 лв12.Препарат (USA) за запушване на малки пропуски за автоклиматици с до 1000г фреон -------- 45 лв13.Компютърна диагностика----------------- 15 лв14.Ремонт и рециклиране на компресори за автоклиматици(смяна на осев уплътнител,подмяна на гарнитури,съединител,бобина,ако компресора е задрал в повечето случай не подлежи на ремонт)15.Смяна лагер на ролката на компресора (Цената зависи от това дали може да се свали ролката без да се сваля компресора и от самия лагер-аз работя с NSK-японски,но за някой модели имаме и KBS)ГАРАНЦИЯ ДО КРАЯ НА СЕЗОНА ЗА ВСЯКА ИЗВЪРШЕНА УСЛУГА ИЛИ ПОДМЕНЕНА ЧАСТКакво представлява цялостното зареждане на климатичната инсталация : Надуване на автоклиматичната система ако е необходимо Вакумиране на системата с вакуумпомпа. Поставяне на UV оцветител и масло. Цялостно пълнене на системата с необходимото количество фреон R134a. Замерване на изходящият въздух от въздухоотводите БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН тел 0894761944 (Моля записвайте си час предварително с цел по бързото обслужване)Адреса на сервиза е Бул.Климент Охридски 166РАБОТНО ВРЕМЕ ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК от 09:00 до 20:00 часа ****** СЪБОТА И НЕДЕЛЯ от 09:00 до 17:00 часа*************Тел:0894761944http://www.avtoklimaticisofiq.com гр София
  18. На денсото цената му е много завишена в интеркарс със цялата отстъпка го има за 490 лв
  19. Може стига да не е прецакана иглата под него.Внимателно развивай.
  20. arsenal88

    Климатик

    Аз го чета с делфи,но трябва да е в модула за климатроника.
  21. arsenal88

    Климатик

    А на живи данни тоя датчик дава ли стойноти за налягане и дали са реални.Трябва да са около 5 бара
  22. arsenal88

    Климатик

    Здравей колега.Закачи я на диагностика и прочети пресостата какво налягане дава на живи данни.Мисля че от там е проблема.
×
×
  • Create New...