Jump to content

Модификации по нашите А3


Moonland

Recommended Posts

Най-вероятно не. На крипвете всеки звук е много по-отчетлив от това което чуваш в действителност. Ако не чуваш звук при отваряне на багажника,може да си с новия, но това силно ме съмнява.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега - споделено е n на брой пъти както в тази тема, така и в отделна! Въпросът ти е отговорен дори със снимков материал. Малко потърси! Има цялата информация, прочети я пък ако пак останат неотговорени въпроси - питай.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой колега, виждал ли е на живо, дали изглеждат (седят) добре фабричните щори за задните врати на 8РА? Никъде не намерих снимка в нета.

 

Screen_Shot080.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спрямо тъмни стъкла - не, седят малко странно. А едновременно с тъмни стъкла - безсмислени. Задната щора повече кефи, с и без тъмни стъкла.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не харесвам фолираните стъкла (стоят ми пернишки). Моите имат някакво слабо фабрично тониране. Но, така или иначе, ако реша да слагам щори, ще се вдигат само лятото, при това на път. 

Но се чудех, дали и те няма да седят малко пернишки. За това питам.

 

П.П.

Извинявам се на всички колеги от гр. Перник. Това е прости израз, нищо лично не влагам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Твоите имат минималното фабрично тониране, което имат абсолютно всички не-руски автомобили от 20-30 години насам :) 

Всяко стъкло има минимален % тониране.

 

А за фолирането/затъмняването - разбира се въпрос на вкус, мога да се съглася само за евтините и/или калпаво слагани фолиа (лилавеещи, синеещи, набръчкани, твърде тъмни и т.н.). 

Но както и да е, това е встрани от въпроса ти. За мен всевъзможни щорички, било то на вакуумчета или фабрични седят доста "There I fixed it", особено на "недипломатическо", а по-скоро с амбиции за младежко/спортно купе като А3. Изключае само фабричната за задното стъкло както казах, тя си заслужава и придава допълнителен спортен характер някак си. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Не е вярно :) Забележи шева, забележи гърбиците...!

Разликата никак не е само в баджа ;) Така както лепенка S-line не прави една кола да е със S-line пакет, така и твоя дори със сменена капачка не става S3.

 

Воланът ти е спортния, скосен от A3. Спокойно можеш да кажеш, че е "най-спортния" от всички спортни в А3, но S3 - не намесвай, поне не пред разбиращи ;)

Но това не го прави по-малко готин!  :bia:

 

П.с. Диаметърът на S3 волана също е различен ако не се лъжа ;)

Редактирано от Moonland
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

S-овия се предлага с бял или червен шев.

Иначе най-характерни са гърбиците, а и ако не се лъжа диаметъра :) за набити очи и хора, които разбират малко - доста разлики :) иначе скосеният като на колегата си е стандартна (разбира се скъпа) опция за А3. Виждал съм го от завода дори на 1.6 двигател. Има го и в ТТ.

Редактирано от Moonland
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Повече ми се наби на очи по- стегнатия шев- при заводския не е толкова стегнат и конеца при бодовете в кожата описва почти непрекъсната линия (на практика са две нерекъснати линии, като между всеки два бода се подпъхва конец, минаващ диагонално между двете линии и при стягане събира кожата). Причината оригиналния шев да не е токова стегнат е нагряването на кожата след обшиване, за да се опъне, при афтърмаркет не се прави.

Редактирано от Ivo_Dinkov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди:

 

035356264.jpg?r=0

 

И след:

 

035829300.jpg?r=0

 

Снимката е малко кофти, но се придобива горе-долу представа. На живо излежда доста приятно...добавихме допълнителна нотка на агресия в муцуната на колата.  :blush: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  Нали знаете...вкус другар няма(казало кучето и си облизало г*за :hilezh:  )- за мата и хромираната емблема не съм съгласен, но лип ще има. А гланцът ще се връзва повече със замислените още черни елементи в екстериора...."проектът" едва сега започва.

  Показания вариант от Ivelin88, също не ми допада..отново лично мнение. Така или иначе, аз не се мъчих да правя точно копие или да имитирам Single frame(като дойде времето ще направя всичко както трябва..по пример на qnkov :rolleyes:  )..просто търсих приятна промяна в предната част на колата и съм доволен от избрания вариант. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно прав си - въпрос на вкус е, най-важно е на теб да ти допада, а сигурно имаш и други неща предвид.

 

Само ще ти обърна внимание, че погледнато от 10 или най-много 20 метра разстояние предвид това, че всичко е еднакъв цвят, пък и гланц - емблема на Ауди все едно нямаш (изкъртена/премахната). Дори на снимката ако премрежиш очи е така. Според мен това е насполучливо, абстрахирайки се от това дали въобще ми харесва черна емблема, т.е. елемента "вкус". 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...