Jump to content

Съвет при избор на оператор.

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Интересното е, че ходих в два офиса и в двата ми казаха едно и също. Това стана вчера. Днеска изрових договора и с него въоръжен отидох в същия офис. Направо му го залепих на челото на момчето и както вчера ми казваше нямало как...днеска ми го прекрати. А още по-голямата наглост беше, като искаха да ми предложат оферта на по-висока такса от сегашната...уж била супъ-дупъ...

Написваш на един лист - Еди кой си, до Мтел, бла бла, ...считано от днес ХХХ дата, искам да ви уведомя, че едностранно прекратявам договорните ни правоотношения. Моля да бъда уведом за всички неустойки и дължими суми, които изразявам да заплатя.

Искаш да ти сложат входящ номер в някой офис и си тръгваш :)

М-тел са уникални олигофрени.Имах карти при тях от 1995 или 1996г и от няколко месеца съм при друг оператор доволен и щастлив докато преди няколко дни не ми се обадиха да ми кажат,че им дължа 160лв.Не можаха да ми обяснят защо точно им ги дължа, но нямало как да не им ги платя.:steinigung:

Станахме доста чакащите изненади, до 2 дни трябва да съм в мрежата на трленор,интересно след толкова прехвърлени номера М тел дали няма да развъждат кесиите накрая. Офертата на конкуренцията е в  пъти по щедра без да има какъвто и да е натиск. Дано и аз не се окажа от страната на съпругата в отношенията си с меН-тел....ама едва ли.Яд ме е за 18 те години дупене... 

Най-грозното е, че просто е така си искат някакви пари без изобщо да могат да ми посочат според коя точка от договора.Мартин още тогава каза,че ще има изненади ама на мен шега ми се струваше.:hilezh:

Аз само 2 години им се дадох, но тогава предлагаха наистина добри оферти. А сега най-голямата изцепка им беше като ми казаха неограничени минути ама само към мобилни. Стационарните стандартно по 30 ст/мин...

преди 10 минути, Passi написа:

Мартин още тогава каза,че ще има изненади ама на мен шега ми се струваше.:hilezh:

Днес прехвърлих три корпоративни номера от Мтел на частно лице във сВиваком. 2-годишния договор изтече вчера, надявам се ментелците да не се опитват да ме цакат с топла бира. Плана на сВиваком е неограничени минути към всички + 12 гб нет за 18 пари на месец. Ако го прекратя предсрочно, не дължа 3 месечни такси Х 18 лв, а 3 месечни такси по 24 лв+ няколко такси за интернет. При теленор е още по тежко, там се дължат таксите до края на договора. При ментел корпоративни дължимото е 200 лв на карта.

ПП: Ментел преди даваха евтини ябълки, сега няма нищо такова.

Edited by martinich

За мен теленор имат по-добра услуга от виваком. Бил съм на всички оператори, вкл в роуминг, виваком са много зле откъм роуминг. Единия път им вдигнах скандал. Бях в немско на Cebit и телефона не ми се беше закачил към никой. Забелязох след като се разходих 2-3 часа и трябваше ръчно да се връзвам. Първи оператор Vodafone нъцки...втори T-Mobile захапа. Оправдаха се, че нямат споразумение али бали...отделно от някои оператори не получавах SMS. Но това са прекалено частни случаи и не важат в повечето случаи. Но от тогава ги избягвам.

Edited by sky

Един приятел от една година се премести във Виваком и твърди че мрежата им е ужасна спрямо МТЕЛ. За това са явно и по-добрите оферти. 

За мен М-тел като мрежа са ок. Покритието е ок. Теленор според мен са на едно ниво с М-тел. Сега като ги купиха си обновиха доста от хардуера. Виваком са най-зле откъм мрежа/покритие и качество. Доста често ми казваха, че телефона ми бил изключен, което няма как да е било.

Edited by sky

Тези в Мтел са тотално неадекватни. От утре съм в Теленор, срещу двойно по-ниска такса ще получавам повече от сега.

4 minutes ago, Toledo said:

Тези в Мтел са тотално неадекватни. От утре съм в Теленор, срещу двойно по-ниска такса ще получавам повече от сега.

Затова още не съм взел пипон от там.

От теленор не съм взел, защото са заключени.

Остана ми сВиваком, ама искат ме цакат на 35 лева такса за неограничени и 20 гиги нет.

Ся Мартинича като ме светна, още утре отивам и искам тая тарифа, че и по добра, за преподписване...

Just now, Toledo said:

И кво като са заключени ? След 2г вече не са. Или си сменяш оператора на 6м ? Стига ве ...

Оператора не, но телефона да...

Това си е най голямата екстра на пипона... купуваш сега за 800. Догодина преди да излезе осмицата пак продаваш за толкова(ако не е заключен)

Освен тая екстра имат и екстрата, че не можеш да прекратиш договора без неустойки за целият период..

И... затова не ме кефят. Иначе офертата им е супер като план и пари

Еми при супер оферта, кое ще те накара да я прекратяваш ? А за телефона, като го продадеш догодина за 800, кво ще вземеш веднага  за същите пари ? Нищо. Нов подобен телефон без нов договор няма нищо общо с 800лв.  Просто подписваш за 2г и тогава сменяш и телефон, и план. Измислено е.

Потребител Уин Фоун обсъжда другата затворена система. Явно е мазохист.

Случайно пробва ли Galaxy S7 - камерата се включва моментално от джоба с двойно натискане на Хоум бутона. И снима перфектно.

Никога не съм бил на Мтел но леля ми от 15 години е при тях...честно голям мазохист леля имам,а аз съм си на Теленор,15 лева такса неограничени минути и 8 ГБ интернет и честно много съм доволен.

Преди 9 часа, Fitil4o написа:

Ся Мартинича като ме светна, още утре отивам и искам тая тарифа, че и по добра, за преподписване...

Има и по еФтинко https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/smart (гледаш месечна такса в комбинация). Теленора какво предлагат?