Jump to content

Помощ!!! Audi B4 2.0 90hp или 2.0 115hp


Recommended Posts

Искам да попитам кой мотор според вас е по добър , някои ми казват .че 2.0 115hp ако трябва да е внесена с газово инжекцион от чужбина защото  в България немогат да го догодат .. и казват ,че 2.0 90hp е по добър и по качествен мотор от другия ... Все пак искаш да попитам още някои за мнение така ,че благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами има съществена разлика в двата ! Ако търсиш нещо което да не се чупи - моното е добро, но мудно ..
Ако пък търсиш динамика  :hilezh: - АБК е по-добрият ! Говорим между тези два мотора !
По-скоро си търси 2.6 ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега така зададена темата....все едно е пусната преди 6-7 г....има изписано много за тези два мотора. Карал съм 90 коня, моно на служебна кола над 30 000 км...имах 115 к.с. лична за около 84 000 км...двете с газ. Втората върви осезаемо по-добре и е мит, че трудно им се монтира газов инжекцион.....то за някой е трудно да си смени и резервна гума  :hilezh: Механично и двата мотора са много здрави. Плюс при по-слабия 90 коня са малко по-дългите скорости, което на дълъг път е от значение.

По принцип гледай за възможно по-запазена кола....много трудно начинание с оглед възрастта на автомобилите. Ако те интересуват подробности пиши на ЛС....да не повтаряме тук казвани неща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То всеки иска по-ново, ама е до пари...Б4 е много хубав модел и ако си вземе човека кола дето да се приведе в добро състояние с 500 до 1000 лв. става за возене.

Редактирано от tanuco
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колеги за отговорите !! ориентирал съм се към малкия мотор за сега , но всеки си има лично мнение ! 



http://www.cars.bg/c958258

 това е колата към която съм се ориентирал за сега 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малиии,да ти имам "ориентирането"!Как точно я хареса таз кола,като нито има снимки,като хората,нито е в добър външен вид?Единственото дето е добро е ,че е "германка" и е на ниска цена,ама то явно има защо да е толкова и ти ще го разбереш съвсем скоро,като я вземеш!

Редактирано от jordanik
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Технически може да е горе-долу добре....кола без газ, карана в София особено....на 100 години, колко да струва. Човека явно не търси музеен експонат, а нещо да го вози. Какъвто и автомобил да се вземе за тия пари все ще има ремонти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гърми , ако е с обикновено газово . С газов инжекцион няма проблеми , както и с обикновено, ако е добре настроено и всичко по запалителната система е наред(кабели ,свещи и т.н.).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи колеги колата съм ходил да я гледам ! и колата има следи от градушката и някое хлапе доста си е рисувало по нея .. и като сметнем че няма газ няма ел.пакет и със забележките си и годините колко искаш да струва колата ... колата на ходова част е добра има някои тампон за смяна и някой друг накрайник .. обичайните части който се скапват винаги !! 



и колега не винаги скъпото е по добро !! има случай когато купиш скъпа кола и после се скапе .. и като купиш евтина със забелжки и това онова и изезе по сполучлива !! :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз те съветвам да си гледаш 2.0 90кс. която е с малко, но по-евтина поддръжка . Първо е с малкия данък ,второ газта си я слагаш сам за 1 ден без нищо специално за 120 лв. след настройка почваш да си караш и да гръмне трябва нещо хептем да е сдало багажа ,да не казвам че един метан за 300 лв. пак се слага за 1-2 дни без ядове и колата за 1500-2000 лв. става перфектна за всекидневна употреба без големи разходи . АБК е с по-добра динамика и ако е с газ.инж. малко по-нисък разход,но пък палиш на бензин имаш дюзи и т.н. което все някога ще ти създаде леки главоболия .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи колеги колата съм ходил да я гледам !

Ако толкова си навит вземай я.1500 лв. + 300 за газово и си готов.И ако наистина климатика и работи тя работата е песен.Тоя туч знаеш ли колко нови и лъскави бараки е заровил,а колко още ще прати в моргите идея си нямаш.Поддържаш ли я както си трябва ще я караш вечно,ако си палачор,като мен ще я караш с 5-6 години по-малко от вечното. :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кажи ми бюджета си за Б4 АБК?

Имам за продаване доста гледана 80- ка авант АБК, но е с обикновенна газова с чисто нов изпарител Ловато и нов ключ БРЦ. Климатик, ел.пакет, ДРЛ модул на късите. Чисто нов (рециклиран с нови части) дебитомер, филтърната кутия е като нова, бензиновите маркучи, които текват са сменени с нови.

 

1229831_10151663382358616_105496009_n.jp

Редактирано от Ivo_Dinkov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...