Jump to content

Сигурно ли е, че това е Audi форум?


Recommended Posts

Искам да попитам без да ми трие темата администрацията, защо трябва ВСЕКИ път като спомена 2.5 V6, който бил разорил някои потребители на форума тук (както и TFSI 2.0 е разорил не малко, ама него не го плюят, нищо маслото върви повече от бензина при него), които нещо са си правили сметки през кръчмар, защо всеки път едни и същи като "малката булка" (някакъв клонинг-профил, а уж дублирани не се позволявали) да ми говори как едва ли не не трябвало да го споменавам тоя мотор където и да е. Последния случай се говореше за масло Aral, което споменах, че дори и 99-та при моя 2.5 се е препоръчвало като масло в сервизната книжка и упътването, ама нали е 2.5 трябва да бъда оплют. Ако беше 2.4 бензин, ако беше 1.9 - нямаше, ама виж - за 2.5...

 

Питам администрацията и ако има администрация, вместо за пореден път да трие мнение (както и при темата за Das Auto, за което не повдигнах въпрос, но го забелязах):

 

1. Това AUDI форум ли е?

2. 2.5 V6 TDI вграждан ли е в в модели на Audi (въпроса е риторичен, щото има и Superb, и Passat с него).

3.  Следователно нормално ли е AUDI форум да се споменават двигатели на/вграждани в модели на Audi, при това доста купувани и срещани по нашите пазари/пътища (живея в България, все ми е тая какво е актуално в Германия или Камбоджа, интересува ме тукашния пазар, тук живея)?

4. До кога ще има дразги всеки път, в който прецакан от VP44 и валовете на 2.5 си ближе финансовите рани и трябва да ми спами всяка тема или мнение? Да си ближат раните там сами, мен какво ме интересува, та трябва да се дразнят? Защо това се толерира?

 

И тая тема ще ходи в небитието, ама поне на ЛС да ми се отговори ще е добре. Такива мнения, целящи дразги и провокации смятам за неуместни, човек сакън да не си спомене колата, едва ли не този форум е само 2010+, иначе сакън, не може да се спомене 2.5, нищо , че е толкова масов мотор (за ужас на булката).

 

И защо се толерират подмятания, че бил стар, след като има теми и се говори и за 2.5 R5, който си има версии и в C4 (първите) и е още по-стар, има и теми за още по-стари модели и мотори и не виждам лошо, след като са в движение.

 

Въпросната "булка" смятам, че е за накзание, не аз провокирам всеки път дразги!

 

Към булката: пожелавам ти следващата кола да те разори още по-вече, 2.5 ти е било малко, от характера ти е, не е от мотора!

Адрес на коментара
  • Отговори 67
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Колега @Veli_907,прекалено лично приемаш нещата. Всеки има право на мнение,независимо дали ти харесваа или не. А относно V6 tdi, това че ти нямаш драми, далеч не означава че е здрав и безпроблемен моторр. Без лоши чувства.

Адрес на коментара

Саа ако му кажа каква недвижима собственост имам.... ще онемее.:lol:

Veli_907

 като Райна Княгиня с 2.5тди за герб на знамето.:hilezh:

Редактирано от Malkata bulka
Адрес на коментара
Публикувано (Редактирано)

Булке, теб никой не те пита. Въпроса е към адинистрацията. Не може всеки път, в койтов  Ауди форум спомена мотор на ауди в кола на ауди да се реагира по такъв малоумен начин от 1-2 обекта, като не ги кефи да си мълчат. Аз да не би да спамя всяка тема за 2.0 TFSI и да обяснявам каква масларка е на всеки, който го има? Има си го, кара си го. Аз разбирам да говорих за други марки и мотори, аз говоря за един от масовите и караните мотори , особено по нашите ширини, което главно мен ме вълнува. Какво карат някъде другъде ми е все тая, аз другъде не живея.

 

Влади, има хора и без драми с 2.0 TFSI, ама и той не злато, нали? Да не би да спамя във всяка тема за 2.0 TFSI? Че е имал драми - имал е. Аз какво да правя, да му върна парите похарчени по ремонт ли? И аз смених няколко алфи и се видях в чудо, ама не ги плюя под път и над път - има и доволни, аз не съм. И други съм карал, ама такива развалини като ромеото не бях. И какво? Да се регна във форума им и да ги убеждавам как не сават ли?

 

Относно дали е стар или не - ми стар е, то и 80% от автопарка в България е такъв. Какъв е проблема, или е форум само за нови Аудита, че гледам има раздели и за доста по-стари, но не по-малко карани....

 

Редактирано от Veli_907
Адрес на коментара

Тая тема петъчна ли е?:lol:

Щото гледам един субект е решил да ни умори от смях.

Разорен от алфите, събрал кинтите на родата и намерил последния отпадък за 3000лв, след като го е купил реши, че е тотално актуален.

Пич спри се.... тоя мотор е тотален провал....и за производител и за собственика, непродаваем отпадък, който харчи като проститутка с фиктивен брак.:hilezh:

Редактирано от Malkata bulka
Адрес на коментара

Харча си е твоя работа, на мен ми е ОК. И не е бил 3000 лв., цената и дали е имало такава няма как да я знаеш точно ти...далеч си от това, което се случва реално, ама няма как да го осмислиш.

Адрес на коментара

То цяла тема се появила за мега гига мотора :)

 

@Veli_907 Обърни внимание, че тук се плюе почти всеки мотор и отделно между потребителите също има оплюване ... като цяло тоя стил е нещо като като запазена марка на АКБ :hilezh:

 

п.с. Масово каран мотор е бил ама някога сега е 3.0TDI все пак сме 2020-та нали ?

Адрес на коментара

И сега не е толкова рядко срещан, чак пък рядък все още не е станал. Видял съм достатъчно такива, че и с Multitronic. Едно момче с такъв мотор и масово хуленото мулти 7 години вече няма ядове и си го кара, комшия ми е. Рядко по-скоро е 2.5 в Superb, но и такива могат да се срещнат.

 

Подобни заяждания не са нормални и не смятам, че е ОК да се приемат за такива и не говорим само за АКБ и за където и да е. То това го има и в други форуми, българина все си го мери с някой...

Липсата на достойнство при някои хора е хронична, явно...

 

 

Адрес на коментара

Ти нали не си мислиш, че имаш съвременен автомобил. Щото, ако е така е много тъжно, но е разбираемо до някъде след преживяния кошмар с Алфите.:hilezh:

Редактирано от Malkata bulka
Адрес на коментара

Е, не веее, аз бутам тоя умреляк във всяка една тема. Толко за това да си жалък.

Отпусни се ве човек, виж че те бъзикам и се ловиш на гола кука....

Ко ти кажа, че имам същия гроб и го съживявам за №-ти път...

Ама колкото и да влагам в него все повече виждам провала на немския инженер. Да ти кажа само, че по времето на тоя мотор бмвЕ правят 330д,  с комън-рейл и 2260, нещо което от ауди се сещат чак с 3.0тди.

 

 

Адрес на коментара

:lol:

преди 33 минути, atanasov305 написа:

R8 ли караш

Отбора на лузърите, за които притежанието на душегуб е частичката щастие в тоя живот...се почуства засегнат и нервно недоволства.

Дааа,  все пак нещо осмисля и вашия живот, притеснението сутрин  кое  ще чуете първо, тишината от умрялата ПоНпа или  боботещия звук на умиращ душегуб...:hilezh:

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
преди 12 минути, Veli_907 написа:

Важното е да не чувам теб...

Не се дразни, съсредоточи се над факта, че си собственик на най-големия провал на ФВ груп.

Доказано тоя мотор е конструкторско извращение...и всякакви опити за реанимиране на реномето му са предварително обречени на.подигравки.

Мога да ти напиша книга специално за 2.5tdi V6, но прочитайки я  няма да бъдеш  щастлив, най-много да си посегнеш.:hilezh:

Редактирано от Malkata bulka
Адрес на коментара

Вече двама станахте.:hilezh:

Мисли ли си сте, да създадете група за взаимнопомощ. 

Даже може име да си сложите...първото, което ми идва на акъла: Две и пеш.:hilezh:

Или пък: 1000 тъжни ангренажа.

 

 

 

Адрес на коментара
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...