Jump to content

Мнение за Audi S6 2012- конкретна обява


Recommended Posts

Здравейте на всички. Нов съм във форума, но не и в света на Ауди ( имал Ауди А4 Б7 преди от 2011-2015). 

 

Интересувам се от колата на тази обява :  https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11634864718912397&fbclid=IwAR0llRyxOcsNtXURLlXdECKXYMfc1IGWl3Sixb5-_LTxccSODU_PFF9r6uk

 

Вече съм проверил историята в Ауди от самото начало до днес, обслужвана само там  редовно. Нямала е  тежки ремонти. Карахме я и всичко е стегнато и работи. Има спортен диф , обдухване и нощно виждане , които са екстрите интересуващи ме най-много. 

 

Някой гледал ли е тази кола преди? Продава се от Януари 2021 съдейки по снимките и не се продава лесно.  Как ви се струва цената към годините и километрите и редовното обслужване с пълна история? Сравнявам с обяви тук и в Германия, но те може би не са критерий , понеже другите гледат от обявите в сайтовете и те си слагат подобни цени. Според мен е около 10,000лв надценена, но бих се радвал да чуя мнения. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изглежда добре и е много добре оборудвана.
Продава се от преди 01.2021, защото тогава купих моята S6-ца и от преди това наблюдавах обявите.

Първо се продаваше от човек в Бургас. В момента я има в немското мобиле. 
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=338595359&categories=Limousine&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=21&maxFirstRegistrationDate=2012-12-31&minFirstRegistrationDate=2012-01-01&pageNumber=1&ref=dsp&scopeId=C&sfmr=false&searchId=1fed6d9d-cf62-f014-c8e8-d2b737ed3a42 

Освен силно запотения ляв фар след автомивката,друго не ми прави впечатление.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата изглежда супер, но цената според мен е малко висока за 10год автомобил. На тези км наближава време за вериги, съединители. За тези пари аз бих предпочел А8  същия двг, получаваш повече глезотиики и 8ZF там.

Редактирано от Angelov1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За такива пари аз пък изобщо не бих погледнал кола над 100 000км. Тази ще излезне 60 бона докато стъпи уверено на пътя! Щом кола на 100 000 км от Швейцария идва за 45 000 и стига 50 000 докато се изчисти всичко......какво да говорим за кола от Германия. Дано не съм прав!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата е в движение , даже обслужена преди 2000км и сложена нова батерия. А съединителя сменен на 160000км. Остават вериги евентуално , но на сегашната ми кола пропуснах веригите и съм вече 140 000км след "препоръчителната смяна". 

 

А8 ми се струва много голяма и тежка , не зная нищо за нея и ще ми отнеме месец да събера инфо и проуча съответно,  а и вече изчетох много от американски  форуми са S6 в продължение на доста време. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скачай тогава пък дано не се нашиеш.

Лично аз бих вдигнал бюджета за да взема фейлифтова талига ;)

 

А8 си е голям кораб, не че С7 е малка кола, но да ако искаш по-спортно усещане S6 със всичките му плюсове и минуси.

Редактирано от P_PETKOV
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

S6 C6, 5.2L V10 го водят супер здрав мотор. Аз се зарибих и си харесах една такава от Швейцария, но ще ми стъпи на 35 бона за да дойде до тук. 2008-ма на 120 000км. Абе на първо време ще си сменя ремъците и ролките на тидиай-ката и ще карам още 2-3 години.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, Gangbango написа:

S6 C6, 5.2L V10 го водят супер здрав мотор.

Ебаваш се нали? 

Преди 3 часа, mbemo написа:

@P_PETKOV  а с какво може да се нашие след като скоростите са отремонтирани?

Мотора също си има разни особености и слаби места... Отделно зависи дали с троника е оправен кадърно. 

За това е добре при такъв бюджет да се търси кола под 100хил км. По тия коли има безброй неща дето могат да създадат драми и те така. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата не е лоша и цената и е честна имайки предвид, че няма екстра да я няма. 

Щом скоростите са оправени евентуални ядове може да имаш с помпите за високо налягане, но там не е страшно. Попитай също дали е сменена цедката за маслото на турбините, че там също може да стане смрад. 

Иначе изглежда супер и мотора е чук ако е гледан добре. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички.

Разбрах също, че цедката е сменена вече, фаровете са нови и е решено замъгляването . Всички възможни екстри има. Не мога да си намеря причина да се откажа. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Допреди няколко дни не намирах разлика между А6/А8 и А5/А7. И с други марки е така 3та/5та/7ма серия, особено новите. Няма да ми повлияят диоди тук и там и 30 кс повече. И без това ще се тунинговат трансмисия и двигател и крайния резултат е един и същ. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това за разликите визуално е така донякъде, и до там. Фейса не е само диоди (дето светят осезаемо по-добре) и 30кс в повече, мултимедията е кажи речи актуална (може да се подкара carplay и AA) докато тази в префейса ще ти трябват разни китайски модули за тази цел... Това са нещата на прима виста, със сигурност има и още но не съм ровил чак толкова много. 

 

Харесал си я тази... вземай я. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...