Jump to content

Амортесьори за ауди А4 Б6


Nikolov19_93

Recommended Posts

Здравейте колеги, 

Предстои ми смяна на задните амортесьори и пружини, това е нещото с което ще се занимавам за първи и път и не съм достатъчно добре запознат с материята. Автомобила е А4 Комби 1,9 ТДИ. 

Няма да ги подменям аз ще ми ги сменят в сервиз но искам да знам какво да очаквам като марка на пружините и амортесьорите и ако е възможно аз да ги купя за да сигурен.

Моля тези от вас който са запознати с марки и качество нека споделят коя е най хубавата марка за пружини и амортесьори, не търся спортно окачване а стандартно такова, в момента колата вози повече от прекрасно но при смяната на гумите забелязах че има омасляване по амортесьорите и пръта има доста големи язви по него което е признак за смяна. Искам да предприема мерки преди да се скапят напълно а и идва летния сезон 

 

Благодаря ви! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, подкрепям. Бях тръгнал да сменям преди време и предни и задни, от добрите сервизи ми предложика SACHS и KAYBA, в последствие отложих смяната поради финанси. MONROE също е добро и здраво, с това карам колата в момента. И само ново, в никакъв случай от морга n-та употреба.

Редактирано от user12321
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kayaba са на по-добри цени, но мойте майстори ми споменаха от техни наблюдения, че трудно си изкарвали дори "гаранцията" .

Редактирано от Chitatelia
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каквито и да вземеш ,ще изкарат 2 години sash mash не ги хвалете изобщо. Не стават. Имам доста познати на различни марки коли със sash mashhhh е максимум две години. С такива съм и аз изпуснаха също на втората година е па си карам така докато не се разхлопат. Няма качество вече на нищоооо, взимай по ефтините и си карай.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Митака55555 Имаш право. Освен това откакто карам B6 осъзнах че колата (окачването й) не е много като за нашите лоши пътища. Неслучайно въбще не се предлага "пакет лоши пътища" както при Passat/Skoda , там има вариант за по-високо.

Редактирано от user12321
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, user12321 написа:

Ясно. Някой мнение за BILSTEIN? Или кои биха издържали много повече от 2-3 години , има ли въобще такива?

Аз сложих билщайн на скоро обаче предни и за сега ме кефят возят меко и стабилно(за сега) и моя човек в магазина ми ги препоръча, относно цената излизат горе долу евтино 96 лв бройката с прилична отстъпка (преден) задните ще са значително по евтини ако ги барнеш с отстъпка.

Редактирано от Kukata_a4
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, а кои са марките дето държат повече и са по-скъпи? А едно стоково окачване от Audi колко по-скъпо би излязно? Честно казано отново обмислям да сменям всичко с нещо по-високо и по-меко возещо. Нашите пътища не са за твърдо и ниско окачване. Дори много често виждам B6-ци седани , който са доста нагоре вдигнати - точно като за нашите условия. Интересно защо не съм срещал подобни комбита. Някой ако е по-навътре нека ми обясни.

Редактирано от user12321
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...