daks Posted January 12, 2008 Author Report Share Posted January 12, 2008 Аз сигурно ще ти се обадя днес за ГО. А каското като изтече ще говорим .Няма проблеми, звънкай и действаме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
godo Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Няма проблеми, звънкай и действаме! Да изкажа само благодарности към Тони (daks). Много точен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daks Posted January 15, 2008 Author Report Share Posted January 15, 2008 Да изкажа само благодарности към Тони (daks). Много точен!Мерси! Радвам се, че си останал доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nico Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Наистина колегата е много коректен и работи много професиално а и цените са му без конкуренция!!! Рядко срещано е това в България!Евала Тони, така продължавай и ще стигнеш далеч Link to comment Share on other sites More sharing options...
daks Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 Наистина колегата е много коректен и работи много професиално а и цените са му без конкуренция!!! Рядко срещано е това в България!Евала Тони, така продължавай и ще стигнеш далеч Мерси за добрите думи колега! Ще ми пораснат ушите, ако все ме хвалите така. Нищо особено не правя. Живял съм просто по белия свят и съм осъзнал кой е правилния път към успешния бизнес. Вярвам, че след време всички ще го осъзнаят и вече ще съм един от многото, а не изключение. Дано стане така! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daks Posted January 28, 2008 Author Report Share Posted January 28, 2008 Миналата седмица още двама колеги се влючиха към групата ползващи офертата за каско. Малко по малко наближаваме мечтаната цифра от 50 коли, след което ще договоря още по-добри условия (главно за обслужването). Дерзайте колеги....., че и мойто каско наближава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
edinak Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Миналата седмица още двама колеги се влючиха към групата ползващи офертата за каско. Малко по малко наближаваме мечтаната цифра от 50 коли, след което ще договоря още по-добри условия (главно за обслужването). Дерзайте колеги....., че и мойто каско наближава! Аз съм единият, и се присъединявам към мнението на колегите- Тони е безкрайно коректен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daks Posted February 5, 2008 Author Report Share Posted February 5, 2008 Аз съм единият, и се присъединявам към мнението на колегите- Тони е безкрайно коректен! Благодарско пич! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAF Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Нещо почна да изчезва от срещите, май ше намаляваме поведение Link to comment Share on other sites More sharing options...
daks Posted February 5, 2008 Author Report Share Posted February 5, 2008 Нещо почна да изчезва от срещите, май ше намаляваме поведениеИзвинете ми отсъствията моля другарю! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAF Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Извинете ми отсъствията моля другарю! немоем коплекласната прибра дневника в тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
daks Posted February 5, 2008 Author Report Share Posted February 5, 2008 немоем коплекласната прибра дневника в тяхМи да я прибЕрат у Анадола тогава да я прибЕрат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Ми да я прибЕрат у Анадола тогава да я прибЕрат. 3 непоряда по служба за отсъствие от занятия редник Карданов!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daks Posted February 5, 2008 Author Report Share Posted February 5, 2008 3 непоряда по служба за отсъствие от занятия редник Карданов!!! А най-лошото е, че и утре няма да се появя, че съм на рожден ден и ако не отида ще ме линчуват на жълтите павета. Вече няма да мога да ви гледам в очите. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Колега днес ще ти звънна да се видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daks Posted February 6, 2008 Author Report Share Posted February 6, 2008 Колега днес ще ти звънна да се видим.OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daks Posted February 6, 2008 Author Report Share Posted February 6, 2008 Колега днес ще ти звънна да се видим.И звънна колегата... и видяхме се... и стана член на братството. Да му е (ни е) честито! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Благодаря много колега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daks Posted February 11, 2008 Author Report Share Posted February 11, 2008 Благодаря много колега.За нищо, колега. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cherepaha Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Аре и аз съм вече в групата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daks Posted February 11, 2008 Author Report Share Posted February 11, 2008 Аре и аз съм вече в групата! Ам честито да ти е! Ти му сваляш кожата, оно се радва, че се и хвали даже... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELRON Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Ти му сваляш кожата, оно се радва, че се и хвали даже... Айде и аз да се похваля колегата Дакс как ми "свали кожата". Застрахова ми S6-ицата на 35000 лв. и ми взе 1960 лв. Това беше с около 500 лв. под офертите на другите застрахователи. За гражданска ми взе 181 лв. за 4200 кубика, което е пак значително под другите. Изкара няколко часа с мене докато завършихме и маркирането и слагането на втория имобилайзер и въобще отношението му си беше точно толкова добро и професионално колкото описвате всички тук. ЕВАЛА НА ПИЧА!!! Аз съм нов във форума но ще се опитам да намирам време за писане и надявам се и за виждане по срещите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daks Posted February 15, 2008 Author Report Share Posted February 15, 2008 Айде и аз да се похваля колегата Дакс как ми "свали кожата". Застрахова ми S6-ицата на 35000 лв. и ми взе 1960 лв. Това беше с около 500 лв. под офертите на другите застрахователи. За гражданска ми взе 181 лв. за 4200 кубика, което е пак значително под другите. Изкара няколко часа с мене докато завършихме и маркирането и слагането на втория имобилайзер и въобще отношението му си беше точно толкова добро и професионално колкото описвате всички тук. ЕВАЛА НА ПИЧА!!! Аз съм нов във форума но ще се опитам да намирам време за писане и надявам се и за виждане по срещите. Нямаше нужда да ме хвалиш така и ти бе колега, ще ми порастнат ушите вече. За мене беше абсолютен кеф да ти се докосна до самолета и ще те накажеме с мъмрене ако не се появиш на следващата среща да се поизкефят и другите на тая красавица. Ще те очакваме да знаеш. И пак: добре дошъл във форума! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daks Posted February 23, 2008 Author Report Share Posted February 23, 2008 UPPPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
A6 future owner Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Нещо за хората от Варна? Скоро най-вероятно и аз ще правя каско... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts