Jump to content

Тениските са готови.Инфо за RS-тениските


RED-AUDI

Recommended Posts

Здаревйте!

Тениските са готови и ще ги раздавам на срещата в неделя. За съжаление от фирмата не са успели да вземат от същата фирма, от където досега са купували тениските, а от новото място не са им дали отстъпка за 15 бройки само и някакви други проблеми е имало...та тениските са малко по-различни, но според мен - никак не лоши.

Относно едно питане за "RS-тениски" ЛИНК

офертата на фирмата е:

* минимална поръчка - 50 бр.

* единична крайна цена - ~ 13 лв./бр. , в която се включва солидарна част от всичките шаблони/всеки цвят е отделен шаблон!/, тениска, щампа - всеки цвят е отделна щампа.

* Предвид сложността на детайлтие - фланелките ще бъдат правени на супер нова машина, която я пускат в работа следващия месец. Всичките тези условия ще гарантират перфектно качество.

Обаче - най-важното е - да се съберат минимум 50 поръчки. :roll: :roll: :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами като за начало да съм пръв искам 3 и нека всеки който иска след ного да впише броя на сегашните + неговите за да се следи какво е числото! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Запишете ме и мен с 2 черна и такава сива каквато е на снимката, също ще искам стикери 2 броя и тениски на клуба 2...пратете ми сметката :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих искал да си поръчам една, но само ако не е проблем да я заплатя след 21ви Дек. когато ще дофтасам в Софийско. :roll:

Размер M/S...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ви предлагам да съберем парите някъде през декември, защото все още няма 50 желаещи. Т.е. има вариант да започна да събирам парите предварително и щом стигна до 50 бройки - да отивам да ги поръчвам. А другият вариант е - да се съберат поне 30-40 бр. и тогава да започна със събирането на парите, просто защото съм сигурна че тая афера ще се проточи поне до средата на януари....Предлагам да го обсъдим на срещата в неделя.

Да уточня: парите ще ги събирам предварително

дотук - 20 бр. има вече

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ви предлагам да съберем парите някъде през декември' date=' защото все още няма 50 желаещи. Т.е. има вариант да започна да събирам парите предварително и щом стигна до 50 бройки - да отивам да ги поръчвам. А другият вариант е - да се съберат поне 30-40 бр. и тогава да започна със събирането на парите, просто защото съм сигурна че тая афера ще се проточи поне до средата на януари....Предлагам да го обсъдим на срещата в неделя.

[u']Да уточня: парите ще ги събирам предварително

дотук - 20 бр. има вече

Ред, аз ще съм в софия след 13 Декември и ако офертата е валидна още бих искал да се възползвам да взема 2 фланелки или (3,4 ако щампите са хубави).

Благодарско за инициативата (за поредната,де)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета и момичета, обаче щях да забравя най-важното - хайде да ми намерите тези картинки на хубав файл, достатъчно голям, за да търпи обработка или поне толкова голяма картинка, колкото да се хваща на блузката...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

3 броя моля:червена,тъмносиня;сива/светло ако има/и 3 стикера на форума .МОля да ме вземете в предвид и да ми кажете колко пари и как да ги пратя и т.н.БЛАГОДАРЯ :shock:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Добре де, ами аз като си нямам от обикновените, които са с логото на клуба и т.н.? Не искам RS. Не споделям истерията по RS-ите. Не съм състезател. Лично мнение. Без нападки, моля...

Та, какво да направя, за да се сдобия с 4 бр. тениски от обикновените? 15 ми идват множко...

Сори, ако Ви изглежда не на място този въпрос. :oops:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...